SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 13:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Praskla klavesnice a osoupany kryt
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Praskla klavesnice a osoupany kryt  (Zobrazeno 2444 x)
McAlbi
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 18. Srpen 2005, 11:17 »

Tak mam P910i 9 mesicu.Praskla mi klavesnice pri psani sms.Je praskla na hore mezi sipkou a ceckem presne na prostredku horni steny.No a celej telefon je oloupenej spise osoupanej.Reklamaci mi bohuzel neuznali.Tak jsem tedy cekalod telefono co stoji 20 tisic dleko vetsi vydrz. Nemate nahodou stejny problem nekdo.(Pro informaci telefon strezim jako oko v hlave a ani jednou mi nespad). Angry
uložena

Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 18. Srpen 2005, 13:36 »

Asi kus od kusu.Mam ji 6 mesicu ,denne v provozu a vypada jako prave vybalena.Pouzdro krusell folie brando setrne zachazeni. Roll Eyes
uložena

Conrad
MartinH
Anonym
« Odpověď #2 v: 18. Srpen 2005, 14:58 »

mam p910 uz skoro rok a nebyt hned zpocatku par padu v dodovanem pouzdre, ktere nema chranene rohy a upadava z opasku, tak nemam ani otlucene rozky. Jinak loupani, nebo popraskana klavesnice se mi neobjevilo. Asi se k pcku moc nechovas.
uložena
McAlbi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 18. Srpen 2005, 15:21 »

mam p910 uz skoro rok a nebyt hned zpocatku par padu v dodovanem pouzdre, ktere nema chranene rohy a upadava z opasku, tak nemam ani otlucene rozky. Jinak loupani, nebo popraskana klavesnice se mi neobjevilo. Asi se k pcku moc nechovas.
Pecka si vazim, jsem na nej setrnej.Nastesti jsem klavesnici rozebral a pujde slepit.
uložena

Pipa
Uzivatel
Telefon: iPAQ614c

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 18. Srpen 2005, 15:36 »

Jo jo origos pouzdro dodavaj asi proto aby prodali vic telefonu - je uplne na h...o, za pasem nedrzi a telefon nechrani - vsechny rohy, volny.
Po 14 dnech jsem ho dal k ledu, jinak bych o telefon nekde urcite prisel - bud stratil nebo ho rozmlatil.
uložena

MTX770,MD520,N6110,N7110,N6310+IPAQ3630,P800,P910i+MPX220,P1i,iPAQ614c
Galapetr
Uzivatel
Telefon: P1i + 4GB Sandisk

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 26. Srpen 2005, 10:48 »

Ja mam zkusenost, ze cim vic si davam pozor, tim to je horsi. Trpim pri kazdym novym mikroskrabanci. Dodavane pouzdro je opravdu na h...o. Nejradsi bych ho nechal komplet prebalit. Nevite kolik by to v servisu kostovalo?
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #6 v: 26. Srpen 2005, 14:31 »

Ja mam zku‘enost, œe cim vic si davam pozor, tim to je hor‘i. Trpim pri kaœdym novym mikro‘krabanci. Dodavane pouzdro je opravdu na h...o. Nejrad‘i bych ho nechal komplet prebalit. Nevite kolik by to v servisu ko‘tovalo?

Rekl bych tak kolem 2000,-
« Poslední úprava: 26. Srpen 2005, 14:33 od miramax » uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 26. Srpen 2005, 19:52 »

P910i mam 8 mesicu a je jak nova. Kamarad ji ma stejne dlouhou dobu a vypada otresne. Celej dodrenej a displej taky hruza. Asi tak po ctyrech mesicich se mu stalo to co tobe, praskla mu klavesnice na uplne stejnem miste jak tobe a reklamaci mu kupodivu ve Švycarsku uznali a nemusel jim davat na reklamaci celej mobil, ale jen tu klavesku Smajlík. Divil jsem se, tam snad uznavaj vse.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Praskla klavesnice a osoupany kryt
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.