SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 23:43

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: spatny diplej
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: spatny diplej  (Zobrazeno 7452 x)
MartinŠimon
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 24. Srpen 2005, 06:37 »

verze FW od operatora se da poznat podle CDA - pokud budes mit v tlf CDA necustomizovane eurotelem tak je jasne, ze ti to nekdo flashoval
Tohle sem nejak nepochopil. Jde to teda udelat tak, aby Eurotel nic nepoznal?. Nevzpominam si, ze bych tam mel nejakou kustomizaci, protoze predchozi majitel byl uz 2x v servisu, asi mu tam nahrali obycejnej firm.
uložena

Nokia N73
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 24. Srpen 2005, 07:28 »

Tak to nevim, ale myslim si, ze eurotel nijak neupravuje sve komunikatory, to dela jen T-Mobile.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #17 v: 24. Srpen 2005, 08:20 »

Tak to nevim, ale myslim si, ze eurotel nijak neupravuje sve komunikatory, to dela jen T-Mobile.

Ale upravuje...  Mrknutí
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 24. Srpen 2005, 08:34 »

verze FW od operatora se da poznat podle CDA - pokud budes mit v tlf CDA necustomizovane eurotelem tak je jasne, ze ti to nekdo flashoval
Tohle sem nejak nepochopil. Jde to teda udelat tak, aby Eurotel nic nepoznal?. Nevzpominam si, ze bych tam mel nejakou kustomizaci, protoze predchozi majitel byl uz 2x v servisu, asi mu tam nahrali obycejnej firm.
V telefonu od Eurotelu sice treba neni viditelna customizace (vetsinou byvaji jen prednastavene ucty na mms, wap, nejaka ET themes atd.), ale pres verzi CDA je zablokovany Sony Ericsson Online Update (eventuelne si telefon muzes updatovat, ale zase jen pomoci FW, patrici k CDA odpovidajiciho operatora)
uložena
Bad.Man
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 24. Srpen 2005, 08:39 »

A co zajit do servisu SE (pokud ho tady ma - jeste jsem dikybohu nemusel zjisÂťovat) a tam by si ho mohli nechat a napsat pouze doklad se kterym zajdes do ET pro novej nebo pro penize ..... nevim jestli to takhle funguje ale u Siemensu mi tohle nabidli kdyz se mi u S55 podruhy rozpadla klavesnice .....
uložena

Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)

NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
MartinŠimon
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 24. Srpen 2005, 13:16 »

V telefonu od Eurotelu sice treba neni viditelna customizace (vetsinou byvaji jen prednastavene ucty na mms, wap, nejaka ET themes atd.), ale pres verzi CDA je zablokovany Sony Ericsson Online Update (eventuelne si telefon muzes updatovat, ale zase jen pomoci FW, patrici k CDA odpovidajiciho operatora)
Hmmm a co s tim teda? Je mi ale docela divny, ze kdyz ten mobil byl v servisu (ne u Eurotelu) a je to napsany v zarucaku, je dost mozny, ze tam firmware prehrali? V tom pripade by to Eurotel prece musel uznat.
uložena

Nokia N73
MartinŠimon
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 24. Srpen 2005, 13:21 »

Tak sem dostal radu, aÂť zajdu k Sony Ericssonu, reknu jim ze mi zlobi firmware, ze se mi mobil sam vypina. Oni mi ho tam prehrajou, daj mi doklad o prehravini, coz zarucuje platnost zarucaku. Pak tam s tim pridu do Eurotelu a kdyz mi reknou ze sem prehral firm, ze se to nesmi, ukazu jim ten dolkad a snad to vezmou. Ten znamej ale jeste rikal, ze se prej nemuzou podivat jastli je tam customizace (podle me teda muzou) ale ze se podivaj, kdy byl ten firm prehravanej.
Tahle finta by vyjit mohla ne?
uložena

Nokia N73
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 24. Srpen 2005, 13:36 »

Mohla, ale pokud jsi ho mel pokazdy v servisu SE, tak uz asi customizaci od Eurotelu odstranili. Ale pokud s tim prvne pujdes do servisu SE a tam si to nechas prehrat, tak tim nic urcite nezkazis....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 24. Srpen 2005, 14:24 »

Mohla, ale pokud jsi ho mel pokazdy v servisu SE, tak uz asi customizaci od Eurotelu odstranili. Ale pokud s tim prvne pujdes do servisu SE a tam si to nechas prehrat, tak tim nic urcite nezkazis....
to urcite ne, navic u vetsiny znacek je customizace ulozena v uplne jine casti pameti nez zbytek FW a vubec se do ni pri updatu na novou verzi FW nezasahuje...
uložena
McAlbi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 24. Srpen 2005, 20:33 »

Tak P900 uz jen tak nesezenes, ale jeden kus maj na Kladne v Britexu coz je servis na SE.Je to ale posledni kus.
uložena

MartinŠimon
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 25. Srpen 2005, 09:41 »

Tak P900 uz jen tak nesezenes, ale jeden kus maj na Kladne v Britexu coz je servis na SE.Je to ale posledni kus.
Ja taky P900 sehnat nechci. Chci prachy za ktery bych koupil P910i Cheesy
uložena

Nokia N73
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: spatny diplej
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 15 dotazů.