SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 22:21

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: Neoficialni fw, ktery umoznuje posilani aplikaci a her na T630
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Neoficialni fw, ktery umoznuje posilani aplikaci a her na T630  (Zobrazeno 6707 x)
PEPA
Anonym
« v: 02. Červenec 2005, 13:08 »

slysel jsem, ze existuje neoficialni upraveny fw pro T630, ktery umoznuje posilat apliace a hry v priloze z e-mail klienta na jine mobily, nebo snad jako MMS ?

jak je to ?

a jaka je posledniv erze takoveho neoficialniho fw...

ma nejake problemy oproti oficialni verzui fw ?

diky

PEAP
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #1 v: 02. Červenec 2005, 13:15 »

Tento FW je jen pro T610. Umi posilat hry pres BT ci IrDa.
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 14. Červenec 2005, 09:43 »

2FilipLudvik: A pro T630 developer firmware nebyl? :O Ja ziju v domneni, ze se pak objevil i pro T630...

2PEPA: Jojo... vse odesilat slo, ale pres BT a IrDA. Soft byl pro T610 a jmenoval se R1A Fighter Dev. Pokud si na SEManii projdete sekci T610, mel byste o nem najit clanek. Myslim, ze jsme o nem v zacatcich psali, ale nejsem si uplne jistej.

Jinak byl pouze v anglictine, byl otevreny, takze jste se v nem mohl hrabat do sytosti, ale zaroven ho poslat do kytek. No proste zajimava vec ...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
cvm
Anonym
« Odpověď #3 v: 14. Červenec 2005, 16:41 »

...FW ktory to taktiez dokazal bol R7A010 DEV. Bol v anglictine, dalo sa v nom hrabat a vsetko poslat do PC cez IrDA a BT, vsetko taktiez zmazat, ale neslo s nim takmer vobec volat. Zakazdym som dostal obsadzovaci ton a na druhy, ci treti krat som dostal volaci ton. Po dvoch tyzdnoch badania, mazania a posielania nastaveni, hier a suborov som sa vratil na T610 k R6C005...
Inak, bolo zaujimave sledovat, ako sa v pameti porozkladala tema, ako v cache zostavali subory z aplikacii a ako som si vymazal preddefinovane objekty... Volna pamat 2,7MB...  Tongue
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 14. Červenec 2005, 23:27 »

...FW ktory to taktiez dokazal bol R7A010 DEV. Bol v anglictine, dalo sa v nom hrabat a vsetko poslat do PC cez IrDA a BT, vsetko taktiez zmazat, ale neslo s nim takmer vobec volat. Zakazdym som dostal obsadzovaci ton a na druhy, ci treti krat som dostal volaci ton. Po dvoch tyzdnoch badania, mazania a posielania nastaveni, hier a suborov som sa vratil na T610 k R6C005...
Inak, bolo zaujimave sledovat, ako sa v pameti porozkladala tema, ako v cache zostavali subory z aplikacii a ako som si vymazal preddefinovane objekty... Volna pamat 2,7MB...  Tongue

Ano, vami zminovany FW byl nastupcem toho, o kterem pisu ja. V podstate mezi nimi nebyl zadne vyrazne rozdily. Ten novejsi mel byt rychlejsi a stabilnejsi, jednu dobu se rikalo, ze by snad mel zvladat ICQ, ale nic z toho nebyla pravda. Jedinou vyhodou byla jeho otevrenost a moznost hrabat se ve vsem co vas napadne...

Zajimave bylo vyuzivani pameti. Napriklad obrazek se vam v telefonu ulozil dvakrat. Soubory, napr. obrazky, ktere v nem byly z fabriky a sly vymazat v nem ve skutecnosti zustaly.

Na hrani docela sranda, na bezne pouziti absolutne nevhodne...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Adi
Anonym
« Odpověď #5 v: 20. Srpen 2005, 22:51 »

Hele jaky je nej kvalitnejsi FW na T poslete mi pls link ? Diky btw umi t630 u ICQ? ma ho i ta zakladni
uložena
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 22. Srpen 2005, 10:39 »

Nejlepsi FW bych rekl ze je R7A011 . Jinak T630 ICQ umi pomoci java aplikace JIMM , v zakladu je funkce "pratele" ale ta  dobre nekomunikuje.  Smajlík
uložena

SEManiak Fire
Zvedavec
Anonym
« Odpověď #7 v: 24. Srpen 2005, 11:50 »

Nejlepsi FW bych rekl ze je R7A011 . Jinak T630 ICQ umi pomoci java aplikace JIMM , v zakladu je funkce "pratele" ale ta  dobre nekomunikuje.  Smajlík
Ahoj, mohl bys mi rict please v cem je lepsi? Ja mam T630 a nechal jsem si tam nahrat ted uz stary R6C005. Chyby mi tady na SEmanii neco jako "whats new" ve firmwarech. Kde bych neco takovyho nasel na netu? ... nejlip v CZ. diky
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: Neoficialni fw, ktery umoznuje posilani aplikaci a her na T630
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 16 dotazů.