SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: kryt w800
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: kryt w800  (Zobrazeno 5980 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #15 v: 13. Prosinec 2005, 16:29 »

Jinak bych vubec s tebou nechtel byt ve pri. Tvy prispevky jsou obvykle zajimave a rad je ctu. Preji ti hezky zbytek dne.  Smajlík
Ale nejsme spolu "vepri"  Grin Grin Grin Problem je ten, ze pri prekrytu joy drhnul tak, ze byl prakticky nefunkcni. Nejdriv jsem premyslel, zda to nemuze byt spatnym vylisovanim, kdo vi. Pisu to tu z jednoho prostyho duvodu = aby nekdo zbytecne nevyhodil tisicovku a pak nebyl zklaman... Vymena D - W je v poho. Pri koupi krytu dostanes samozrejme oba dily a klavesnici (nekdy i ty bocni cudliky, ale vetsinou ne). A sehnat joystick je, nebo alespon prozatim je, problem... Takze neberu nas dialog jako dialog "nepratel" a i kdyz Te (zatim) osobne neznam, dle Tvych prispevku soudim, ze jsi velice sikovny pionyr a tak i ja Tobe preji hezky zbytek dne.

Mozna prekryt casem nejak pujde napr. lepsim vyliskem (ale pracoval jsem jen s originalama a tak jsem v tomto smeru pesimista = uroven zapusteni joysticku...) - Jasny je, ze u zadniho krytu problem neni...
uložena
Fester
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 13. Prosinec 2005, 17:32 »

2Fester alias Liborek.one: Nezlob se, ale tve vyjadrovaci schopnosti ve mne nebudi duveru. Ale mozna jsem jen vuci tobe zaujatej. Nevim cim to je, mozna tim ze jsem znal jednoho Liborka a uz vubec nebyl number one. Tak sorry boy.  Mrknutí

Ja se ti omlouvam,ja jsem mel hodne naspech,a nemohl jsem se rozepisovat do podrobnosti...chtel jsem to upravit vecer,ale Varo napsal pravej duvod sam proc to nejde...pookud nebereme v potaz ten joy tak by to prekrytovat samozrejme slo...hlavni je ze jsme se nakonec shodli , ne???  Mrknutí 
ja se tu nechci s nikym hadat,jen jsem to napsal hodne zkracene bez udani duvodu,a za to se ti uprimne omlouvam...priste nebudu psat kdyz budu mit naspech, a vse rozepisu az budu mit cas, tzn. v klidu a vecer...
Ps: jeste jednou promin....a to ze mi neduverujes me mrzi... Tak se mej hezky  F. Mrknutí

dobre...ode dnes jsem jen Fester , aby jsi si me nepletl  Mrknutí
« Poslední úprava: 13. Prosinec 2005, 18:58 od Fester alias Liborek.one » uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 13. Prosinec 2005, 21:07 »

2Fester: Vsechno dobry. Ja jsem taky zrejme reagoval neprimerene. Takze prijmi omluvu ode mne. Elovek si neco spatne vylozi a pak nestiha hasit malery.

A nic negeneralizuj, s tou duverou to neni zas az tak horky. Jeste to s tebou zkusim. Vypadas na spravnyho chlapika a jedeme prece na stejny lodi. Preji ti hezky pozdni vecer.

2VaRo: Jo s tim pionyrem jsi to vystihl, nekde u babicky mam urcite cervenou prukazku s knihou a plaminky (znamky jsem platil vzdy vcas)  Smajlík. Jsem rad ze jsme se shodli, protoze s tim cos napsal dnes v 16:29 na 100% souhlasim. A nam veprici hezky pribyvaji  Grin.
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 13. Prosinec 2005, 22:31 »

2Fester: Vsechno dobry. Ja jsem taky zrejme reagoval neprimerene. Takze prijmi omluvu ode mne. Elovek si neco spatne vylozi a pak nestiha hasit malery.

A nic negeneralizuj, s tou duverou to neni zas az tak horky. Jeste to s tebou zkusim. Vypadas na spravnyho chlapika a jedeme prece na stejny lodi. Preji ti hezky pozdni vecer.

jsem rad ze jsme se shodli....kazdopadne jde o to ze jse na svy kacko taky chtel kryt na W800 a rekli mi ze bych si musel koupit i joy...to me mrzi.... Embarrassedpreji dobrou noc a zatim hoj Mrknutí
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
Kkozi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 13. Prosinec 2005, 22:42 »

Da se ten joy vymenit jako kryt nebo tam je nak napevno?Huh
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: kryt w800
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.