SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 00:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P1i pripojeni k netu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P1i pripojeni k netu  (Zobrazeno 2469 x)
hated.
Uzivatel
Telefon: nemam

Zobrazit profil
« v: 10. Duben 2008, 07:25 »

Zdravim, mam takovy problem, jde mi normalne prohlizec, ale slicka ani qipa pripojit nemuzu, nevite nekdo cim to je?

Dokonce sem kvuli tomu nahazoval i agile messenger(tam si to pripojeni na zacatku volite) a stejne nic. Proste nejede a nejede...na n-gage sem s tim nemel problem vubec, nejvic me sere ze ten net jede ale slick ne, neni tam treba neco povolit v nastaveni? sem to prosacoval cele a nic zajimaveho tam uz neni. I ve slicku mam nastavene to pripojeni(v settings) a nic. Jinak to pripojeni k netu sem nastavoval presne podle stranek O2 pro SE P1i...
uložena
freEDelL
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: ted: HTC Touch Diamond, minulost: SE P1i, SE K800i, SE K600i, HBH-DS970

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 10. Duben 2008, 09:48 »

No tak to nevim.mam P1 a mam slicka a qipa jsem mel taky.vsechno mi funguje,podle me mas chybu nekde ve spravci pripojeni.ve slicku sis nastavil nejakou skupinu uctu a ten svuj pro O2 tam nemas pridany.rekl bych ze chyba bude nekde tam
uložena

Sony Ericsson P1i + Walkman 2.0 Smajlík) , K800i + oba 2GB M2
MPS-75, HBH-DS970, HPM-82, CDS-65 :-)...to je minulost...ted je HTC Touch Diamond- Widows Mobile 6.1 Professional, procesor Qualcomm 528MHz, 192MB RAM, 4GB pameÂť..:-)))
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P1i pripojeni k netu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 19 dotazů.