SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 12:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: FTP klient pro UIQ3
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: FTP klient pro UIQ3  (Zobrazeno 3987 x)
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« v: 22. Listopad 2007, 16:12 »

Zdravim vsechny,

jiz rok jsem pouzival P990i k naproste spokojenosti a mel bych tento telefon dodnes nebyt male operacni pameti. V techto dnech se mi vsak jiz hreje v kapse P1i a jsem jako v sedmem nebi. Je dokonaly. Ano rychlost by mohla byt vyssi, ale toto povazuji za nepodstatny detail. Telefon zkratka neni zadny slimak, ale ani zadny sprinter. Ale to uz odbiham. Celou tu dobu co funguju na UIQ3 resim jeden problem. Zatim se mi nikde nepodarilo nalezt zadny FTP klient. V minulosti jsem toto vyuzival velice casto na P910, ale to uz je vazne historie. P1i ma UMTS, WiFi, zkratka konektivita je vynikajici a velmi rychla. Vyuziti s FTP klientem by bylo skvele, ale bohuzel. Asi takovy program neni k mani. Nebo jsem jen spatne hledal? Poradte prosim...

PS: kez by tak skvely file manager X-Plore obohatili o FTP klienta...
uložena
eXEden
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 22. Listopad 2007, 18:52 »

I pro me dulezita aplikace a bez jakychkoli terminovych prislibu muzu rict, ze bude ;-)
uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 24. Listopad 2007, 01:15 »

Teda, pokud takovou aplikaci skutecne napises zaplnis tim posledni minus (z meho pohledu) programove vybavy na UIQ3. Pokud bys mel zajem klidne bych ti pomohl s vyvojem alespon jako betatester. Myslim, ze nejen ja bych byl ochoten za tuto aplikaci i zaplatit.
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 04. Prosinec 2007, 19:22 »

Mam z internetu stazeneho FTP klienta pro symbian UIQ3, co nejdriv overim jeho funkcnost a v 7. dilu serialu o aplikacich a hrach bude uveden i s odkazem ke stazeni  Smajlík
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
alesmatusek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 08. Leden 2008, 21:42 »

No tak! Nenapinej Smajlík . Nutne tento programek potrebuju. Pokud jej nechces verejne odhalovat kvuli svemu clanku prosim pisni mi na ICQ na 327 711 276. Potrebuju ten program jako sul! Klidne mi napis jen nazev, ja si ho uz najdu.Diky moc Mrknutí
uložena
Yenicko
Uzivatel
Telefon: M600i, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 23. Leden 2008, 21:42 »

Taky na nej hodne netrpelive cekam. Pak uz mi nebude chybet snad nic.  Roll Eyes
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: FTP klient pro UIQ3
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 19 dotazů.