SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Květen 2025, 03:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Nastaveni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P990i nastaveni volani (linka 1)???
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P990i nastaveni volani (linka 1)???  (Zobrazeno 3278 x)
Baruk
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« v: 27. Srpen 2007, 21:56 »

cus vsichni, muze mi nekdo pomoci s nastavenim volani, jsem bezradny. Cry Problem je takovy, ze kdyz do P990i vlozim kartu od Vodafone, tak telefon mi ukaze linku 1, ktera se da prekliknout na linku 2, ale ani v jede poloze mi nejde telefonovat. Prijimat hovory jdou, posilat SMS a prijimat SMS taky, ale to odchozi volani neustale nejde.  Sad Je zvlastni, ze kdyz tam mam jineho operatora, tak to nedela a vse slape, jak ma a i ty linky se vubec neukazuji. Zna nekdo na to nejaky figl, jak se tech linek zbavit, aby mi fungovalo volani? Prosiiimmmm
uložena
Prox
Uzivatel
Telefon: M600i,T630i, T200

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 29. Srpen 2007, 09:17 »

co ja vim tak vodafone ma proste 2 linky, kdysi jsem si zjistoval k cemu je to dobry ale uz jsem to zapomnel, nicmene vsude mam linku 1 a normalne mi to funguje, nikdy jsem nemusel nic prenastavovat atd, jen jsem vlozit kartu a volam. Jde s tou kartou volat v jinym telefonu? Jestli ano tak bych zkusil restart P990i
uložena

M600i + SF200 + CLA-60
P990 gamer
Anonym
« Odpověď #2 v: 13. Listopad 2007, 15:56 »

Linka 2 je tusim neco jako firemni... proste volej pres 1 a dal to neres... :-)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Nastaveni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P990i nastaveni volani (linka 1)???
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 19 dotazů.