SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 00:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750 a spatne stahovane hlavicky emailu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750 a spatne stahovane hlavicky emailu  (Zobrazeno 2610 x)
Honza Svoboda
Anonym
« v: 11. Říjen 2005, 15:42 »

Zkousel jsem pres email v K750 stahovat z pop3.seznam.cz hlavicky emailu, ale u neketrych z nich neni videt predmet, odesilatel, datum. Hledal jsem na internetu i tady ve foru k tomu nejake informace, ale nic jsem nenasel. Nesetkal jste se nekdo s timto problemem?
uložena
Black
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Říjen 2005, 13:20 »

Asi setkali. Zkus si udelat identickou adresu na centrumu a preposilej si tam kopie. Centrum pouziva pravopis, ktery SE vyhovuje a rozumi mu. S jinymi servery muze vzniknout problem. Nekde se stazene emajly tvari jako jiz prectene, po oznaceni ke smazani smazat nejdou a zmizi az po smazani z PC a znovunacteni apd. Centrum mam vyzkousen jako bezproblemovy.
uložena

Mam K750i a zelenej puntik!
fido_cz
Uzivatel
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Říjen 2005, 14:38 »

Ja pouzivam volny a taky sem se s tim nesetkal.
uložena
Alesio777
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 17. Říjen 2005, 18:41 »

existuje nejaky mail.klient pro 750i, ktery by stahoval i prilohy, fotky, obrazky a podobne???
uložena
Black
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 18. Říjen 2005, 14:21 »

Jak to myslis? Tenhle klient Ti to prece stahne taky. Dalsi a ulozit prilohy. Ale jestli existuje jiny, to by musel byt java program a ten asi nebude umet ukladat vubec.
uložena

Alesio777
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 19. Říjen 2005, 22:20 »

muzete mi nekdo poslat nastaveni na mail. klienta, ktery se  origos v mobilu, mam oskara a seznam. dik , pouzivam nahraneho mail. klienta , ktery je v jave a stahl jsem si jej na hlavni strance seznamu, ale tam asi nejdou cist prilohy, foto a pod.
uložena
Black
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 24. Říjen 2005, 09:16 »

A jaky nastaveni bys chtel? Musi Ti slapat ucet internetu, na nej posÂťaka otocit. pop3, pop3.nevimkdemasucet.cz, 110, bez, vsepredzavinacem, (pokud nemas emajl u nejake spolecnosti, ktera servisuje vice spolecnosti, pak bys to tam musel dat cely), ******, smtp.oskaribranakterousitednepamatuju.cz, 25, predzavinacem@zazavinacem, na zbytku nezalezi. Branu si prectes u Oskara, ostatni na Volnym, Seznamu, Centrumu, nebo kde jsi.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750 a spatne stahovane hlavicky emailu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.061 sekund, 17 dotazů.