SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Červen 2025, 20:46

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W950i problem s pripojenim v rezimu "RYCHLY PØENOS SOUBORU"
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W950i problem s pripojenim v rezimu "RYCHLY PØENOS SOUBORU"  (Zobrazeno 2615 x)
Pantera
Anonym
« v: 15. Srpen 2007, 17:19 »

Dobry den, mam telefon w950i a mam problem s pripojeni telefonu k pocitaci pres USB kabel. po nainstalovani prilozeneho softu sem pripojil telefon k pc, v pripojeni sem vybral  "normalni rezim" a vse probehlo v poradku,mel sem moznost zalohovat, synchronizovat atd. pote jsem prepl na pripojeni "rychly prenos souboru" a pocitac mi hlasi ze zarizeni USB nebylo rozpoznano takze nemohu pouzivat ani program Disc2Phone pro nahravani mp3 a dalsich multimedii. Jesti nekdo vite jak na tento problem prosim napiste sem nebo na e-mail: [email protected]
uložena
rochna
Anonym
« Odpověď #1 v: 04. Září 2007, 18:15 »

Rad byhc se pridal k tomuhle problemu, protoze mam skoro stejny problem. Funguje mi jenom rychly prenos souboru a normalni prenos mi nefunguje Sad
Pokud nekdo mate reseni(i na predesly problem)  tak bud zde nebo [email protected]          diky
uložena
rochna
Anonym
« Odpověď #2 v: 10. Září 2007, 18:43 »

tak sem uz svuj problem vyresil pote co sem si stahl posledni verzi Sony ericsson PC suite for smartphones z oficialnich stranek a predchozi verzi uplne odstranil ze systemu treba to bude fungovat i na predchozi problem ;-)
uložena
Panter
Anonym
« Odpověď #3 v: 13. Září 2007, 17:49 »

Bohuzel,uz mam take novy "fw" ale rychly prenos souboru stale nejde Cry
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W950i problem s pripojenim v rezimu "RYCHLY PØENOS SOUBORU"
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.031 sekund, 17 dotazů.