SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Květen 2025, 13:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Rada na master reset
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Rada na master reset  (Zobrazeno 4839 x)
Conrad
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 30. Květen 2005, 06:15 »

Prosim nekoho ze zkusenych,aby me a asi nejen me upresnil nejake detaily ohledne master resetu Velmi bych uvital,protoze nejsem v techto otazkach zrovna zbehly,kdyby mohly byt vase reakce pro  srozumitelnost primo k jednotlivym bodum.
1, Po nejake dobe se vyplati udelat master reset, protoze v telefonu zustavaji zbytky starych souboru,ktere ho brzdi a zpusobuji zamrzani?
2, ty zbytky zuastavaji i na memory karte,kdyz tam jsou natareny temer vsechny aplikace,tudiz je nutno i formatovat kartu?
3 Kdyz provadim pravidelne zalohovani natahuji do zalohy i ty neuzitecne zbytky?
4, to znamena kdyz bych provedl masterf reset bez karty,tim vymazal cely obsah telefonu, potom tam natahl zalohu a  na konec vlozil pametovou kartu,bude vse v poradku?
5:tomto kroku zustanou mi vsechna nastaveni/ Email,alarmy,vzhledy varovani vyzvaneni chovani ,barvy schemata atd? tak jak jsem je nastavil?
6.zustavou beze zmeny i vsehchny aplikace at jiz koupene, app, nebo free?
7. nebo musim udelat master reset a vse natahovat znovu?
8, chci tedy postupovat takto,vyndam pametovou kartu,provedu zalohovani telefonu, pak master reset, pote obnoveni a nokonec vlozim pzet kartu je v tom chyba?. diky

diky za rady Roll Eyes
« Poslední úprava: 30. Květen 2005, 06:32 od Conrad » uložena

Conrad
kmozis
Anonym
« Odpověď #1 v: 30. Květen 2005, 08:00 »

ad 1) Ano
ad 2) Ty "zbytky" jak o nich pises tam jsou, ale nemyslim
ad 3) Ano
ad 4) Master Reset nema s kartou vubec nic spolecneho, Master Resetem mazes vzdy pouze pameÂť telefonu. Pokud chces mazat kartu, musis pouzit formatovani
ad 5) Ano
ad 6) Ano
ad 7) Ne
ad Cool Kartu vubec nemusis vyndavat, zalohovat v tomto pripade staci pouze pameÂť telefonu, nikoliv kartu...
uložena
honzik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Květen 2005, 11:16 »

Ja nechci delat chytreho, ale myslim si, ze kdyz udelas master reset a pak provedes obnoveni zalohy, tak se ti tam zase vsechny ty "zbytky" natahnout zpatky, ale kdyztak me opravte. Myslim si, ze jedinna moznost je to zformatovat a pak tam vse znova nahrat .
uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 30. Květen 2005, 16:31 »

Ke kroku 8: Naco bys delal MR, kdyz to potom obnovis zalohou? Vubec nic se nezmeni.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #4 v: 30. Květen 2005, 16:35 »

jestli mas jenom psychologicky pocit, ze potrebujes vycistit misto na c: a d:, tak pred master resetem vyzkousej aplikaci diskcleaner. Ta je urcena prave k likvidaci ruzneho "smeti" co zustane po odinstalacich. Pokud Ti pomuze mas o pakarnu s master resetem mene.
uložena
ZdenyT
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 30. Květen 2005, 19:43 »

Ja to delam tak ze si zalohuju jenom kontakty, kalendar, poznamky a internetove zalozky. Potom telefon sformatuji, nahraju zpatky kontakty, atd. a ostatni si doinstaluji. Kartu nechavam jak je.
uložena

E-Ten M 700
kmozis
Anonym
« Odpověď #6 v: 31. Květen 2005, 08:17 »

Ja to delam tak ze si zalohuju jenom kontakty, kalendar, poznamky a internetove zalozky. Potom telefon sformatuji, nahraju zpatky kontakty, atd. a ostatni si doinstaluji. Kartu nechavam jak je.
A jak casto tohle delas - ja bych se z toho asi osypal, kdybych mel pokazde vse znovu instalovat a nastavovat...
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 31. Květen 2005, 10:39 »

ja delal master reset (resp. flash na P910i) nekdy kolem vanoc, od te doby nebyl potreba, proste vse slape jak ma...
uložena
ZdenyT
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 31. Květen 2005, 14:45 »

A jak casto tohle delas - ja bych se z toho asi osypal, kdybych mel pokazde vse znovu instalovat a nastavovat...

Zatim 3x a 2x pri zmene FW, naposledy asi tak pred mesicem kdyz mi z telefonu zmizela castecne cestina.Obnovu telefunu jsem mel asi tak za pulhodky hotovou Jak uz jsem psal, zpatky instaluji pouze kontakty a kalendar + par dalsich veci co jsou ulezeny v telefonu, veskere instalace mam na karte. Takze staci pripojit kartu a jede se dal.
uložena

E-Ten M 700
kmozis
Anonym
« Odpověď #9 v: 31. Květen 2005, 15:17 »

Zatim 3x a 2x pri zmene FW, naposledy asi tak pred mesicem kdyz mi z telefonu zmizela castecne cestina.Obnovu telefunu jsem mel asi tak za pulhodky hotovou Jak uz jsem psal, zpatky instaluji pouze kontakty a kalendar + par dalsich veci co jsou ulezeny v telefonu, veskere instalace mam na karte. Takze staci pripojit kartu a jede se dal.
Tak to potom jo. U me by to bylo podstatne horsi, ja mam zase veskere programy v pameti telefonu, protoze mam vice karet s ruznym obsahem, ktere prohazuju...
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #10 v: 04. Srpen 2005, 11:40 »

Kdyz udelam master reset, zustane mi nastaveni datovych profilu a aplikaci nainst. pri koupi telefonu? Tel.mam od T-mobil, nejak mi to neni jasne z diskusi o MR,proto dotaz. Nastavovani dat. profilu je pakarna.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #11 v: 04. Srpen 2005, 14:37 »

Kdyz udelam master reset, zustane mi nastaveni datovych profilu a aplikaci nainst. pri koupi telefonu? Tel.mam od T-mobil, nejak mi to neni jasne z diskusi o MR,proto dotaz. Nastavovani dat. profilu je pakarna.

Aplikace nainstalovane v telefonu pri koupi ( od vyroby ) Ti tam samozrejme zustanou, ale ty datove profily ne. S tim by Ti mohl pomoci konfigurator primo na strankach T-Mobile :
http://t-mobile.cz/Web/Residential/Telefony/Konfigurator.aspx
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #12 v: 05. Srpen 2005, 11:52 »

tak sem udelal master reset a zmizela cestina Angry, jak ji dostanu spet? Tel. je od t-mobil. Nahraji mi to u partner t-mobil tady v novem jicine?
« Poslední úprava: 05. Srpen 2005, 11:54 od peterss » uložena
Radep
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 05. Srpen 2005, 12:40 »

tak sem udelal master reset a zmizela cestina Angry, jak ji dostanu spet? Tel. je od t-mobil. Nahraji mi to u partner t-mobil tady v novem jicine?

To si v pohode udelas doma... NA webu www.sonyericsson.cz si v podpore pro P910i najdes software pro stazeni a tam jsou soubory s jazyky (napr P910 Language Files CXC162041 R2A03) sahnes si pro svou verzi a pak nainstalujes nastrojem Start>Sony Ericsson>P910i>Stazeni jazyka  a je to...
uložena

t68i; P910i + 512MB + IR klavesnice
miramax
Anonym
« Odpověď #14 v: 05. Srpen 2005, 13:02 »

jj taky sem to sem chtel hodit, ale zda se, ze jim to nejak nejede ( nebo jen mne ? )
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=cz&lc=cs&ver=4000&template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10183
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Rada na master reset
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 15 dotazů.