SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 07:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nefunkcni kontextove klavesy po zmene schemata
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: nefunkcni kontextove klavesy po zmene schemata  (Zobrazeno 1630 x)
floris777
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 21. Únor 2006, 17:42 »

Zdravim mam problem,vratil jse mi telefon(K750 od Vodafone) z reklamace(nova baterie a novy firmware)  a fungoval bez problemu dokud jsem nezmenil schema(asi 10te),ktere drive v telefonu fungovalo. Musel jsem telefon vypnout kvuli vymene simky a po zapnuti telefonu jsem zadal pin a tlacitko na potvrzeni tam nebylo. Tak jsem zkusil najet do servisniho menu,ale nevim jestli tam ma byt volba obnovit nastaveni. Jeste jsem zkusil update z internetu coz probehlo bez problemu,ale nic to nevyresilo. Tak jsem pomoci druhyho mobilu vypnul pin abych se dostal dal,ale uz cely menu je proste nekompletni. Sice se dostanu do menu to mi joystick dovoli,ale pote co se tam dostanu tak joystickem ani kontextovou klavesou nemuzu zvolit obnoveni nastaveni. Proto bych potreboval poradit jestli neexistuje nejakej kod pomoci nehoz obnovim nastaveni nebo jestli mam opet telefon zanest na reklamaci nebo neco jineho.
Predem dekuji za Vase rady floris
uložena
floris777
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Únor 2006, 18:18 »

Jo jeste se mi podarilo zmenit schema na defaultni pomoci zmeny jazyka a nepomohlo to.
uložena
floris777
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 21. Únor 2006, 18:35 »

Zdravim tak uz jsem to vyresil zkusil jsem dalsi online update a uz to funguje normalne(aspon zatim). Takze kdyby to nekdo nahodou resil taky tak aÂť udela 2x-3x online update a mozna pomuze.
floris
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nefunkcni kontextove klavesy po zmene schemata
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.