SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Květen 2025, 21:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pripojeni k pocitaci
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pripojeni k pocitaci  (Zobrazeno 3803 x)
Melory Daylight
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 10. Srpen 2005, 15:27 »

No, mam takovy problim. Po pripojeni K750 k USB kabelu a naslednem pripojeni k pocitaci se jen ukaze:

Nalezen novy hardware
Sony Ericsson K750

A pak nic. Jen se to chce instalovat. Vubec se mi neukazal mobil jako dalsi disk. Co jsem udelal spatne (na mobilu mi to pise, ze se jen nabiji...)?

Diky.
uložena

sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 10. Srpen 2005, 15:33 »

Hele a vyndal jsi z te krabice od telefonu i to instalacni CD?  Cheesy  Mrknutí Zkus znovu nainstalovat ovladace... K750i bohuzel nema klasicky USB Mass storage, tzn. k tomu, aby vse fungovalo tak jak ma, potrebujes nainstalovat ovladace...
uložena
Va3ek
Anonym
« Odpověď #2 v: 10. Srpen 2005, 15:34 »

hehe to je fakt! A jeste - velky vliv to asi mit nebude, ale zkusit to muzes - zkus ten kabel nejdriv dat do kompu a pak az do mobilu...
uložena
Melory Daylight
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 10. Srpen 2005, 15:55 »

Kde sehnat USB Mass Storage?

Ovladace jsem uz nainstaloval.
uložena

sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 10. Srpen 2005, 16:01 »

USB Mass Storage nikde nesezenes...  Cheesy To je nazev pro technologii, kdy muzes pripojit zarizeni k PC aniz bys musel instalovat ovladace z CD (operacni system sam pozna jake zarizeni jsi pripojil a sam nainstaluje vse potrebne). A tuto technologii bohuzel K750i nepodporuje.

Jak rikam - zkus odebrat vsechny doposud nainstalovane aplikace z K750i a nainstaluj vse znovu. Pokud to nepujde, zkus totez na nejakem jinem pocitaci (aÂť vyloucis nejaky problem s tvym PC)
uložena
Melory Daylight
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 10. Srpen 2005, 16:38 »

Vse jsem znovu nainstaloval, ale mobil se porad nechce pripojit. Pise mi to: Provadi se jen nabijeni baterie./i] a nic vic. Neni nahodou potreba nejake nastaveni v mobilu?
uložena

sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 10. Srpen 2005, 16:54 »

Kdyz zapojis telefon na kabel do pocitace, ukaze se ti telefon v Ovladacich panelech?
uložena
Melory Daylight
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 10. Srpen 2005, 17:00 »

Jo jo, uz jsem to vyresil. Nainstaloval sjem ovladace rucne pres Tento Pocitac. Diky za pomoc!

Ale vubec nevim, kam mam kopirovat do telefonu Hry (pres SE File Manager) a jakym zpusobem mam do telefonu kopirovat mp3 (slysel jsem ze do slozky MP3\nazev interpret\nazev alba\song.mp3, je to tak?)
uložena

lukyn.v
Anonym
« Odpověď #8 v: 10. Srpen 2005, 23:36 »

Jo jo, uz jsem to vyresil. Nainstaloval sjem ovladace rucne pres Tento Pocitac. Diky za pomoc!

Ale vubec nevim, kam mam kopirovat do telefonu Hry (pres SE File Manager) a jakym zpusobem mam do telefonu kopirovat mp3 (slysel jsem ze do slozky MP3\nazev interpret\nazev alba\song.mp3, je to tak?)

Vsechno do founu pres kabel hazej (nejlepe pres nejaky file manager pro PC typu Total Commander, Salamander apd.) do slozky "other". Tam odtud si to pak vezmi v telefonu a on uz si s tim poradi. Mrknutí
uložena
Melory Daylight
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 11. Srpen 2005, 12:51 »

Dobre. Diky.
uložena

Rudolf
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 11. Září 2005, 13:00 »

Lidi , mam trosku jiny problem. mam Windows 98 a tak nemuzu pouzit ovladace z CD a nevim kde je sehnat, abych mohl pres USB kabel stahovat apod. Poradte prosim! Dik
uložena
dawyd
Anonym
« Odpověď #11 v: 17. Červenec 2007, 17:40 »

Mam horsi problem. Donedavna sem pripojil mobil k pocitaci a objevil se mi jako pametova karta. A to i na OS linux. Proste No Problem. Ale ted, z neznameho duvodu mi Windows Vista napsaly "Bylo detekovano nezname USB zarizeni" a na mobilu se objevilo "provadi se jen nabijeni baterie" a linux take zaregistroval ze bylo neco pripojeno do portu, ale nevi co.Pritom jako obvykle se v te dobe kdy je mobil pripojen na kabel neobjevuji soubory na karte. opravdu nevim co s tim.
uložena
dawyd
Anonym
« Odpověď #12 v: 20. Červenec 2007, 19:08 »

Problem vyresen, akorat jsem spustil centrum synchronizace, a je to.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pripojeni k pocitaci
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 15 dotazů.