SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 21:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: defaultni cislo
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: defaultni cislo  (Zobrazeno 5353 x)
MartinH
Anonym
« Odpověď #15 v: 14. Červenec 2005, 14:27 »

proti palmuV pouziva pcko graffit v2, stejne jako treba palm tungsten T3 a rozpoznavani funguje stejne dobre. Toto bude spise o zvyku, taky mi chvilku trvalo, nez jsem si zvykl na prechod z graffiti 1 na 2. A diakritiku bylo mozno v palmu psat taky az po instalaci lokalisace od treti strany...
uložena
otas
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 04. Srpen 2005, 09:19 »

proti palmuV pouziva pcko graffit v2, stejne jako treba palm tungsten T3 a rozpoznavani funguje stejne dobre. Toto bude spise o zvyku, taky mi chvilku trvalo, nez jsem si zvykl na prechod z graffiti 1 na 2. A diakritiku bylo mozno v palmu psat taky az po instalaci lokalisace od treti strany...
Oprasil a dobil jsem stary Palm a odzkousel jsem to.O cestinu mi nejde. Rozpoznavani znaku u 910i je statisticky horsi nez u Palmu. 910i obcas nerozpozna ani spravne napsane pismeno  (konkretne a, z). A l na konci slova s naslednou mezerou u 910 je nedoresene.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #17 v: 08. Srpen 2005, 15:39 »

Oprasil a dobil jsem stary Palm a odzkousel jsem to.O cestinu mi nejde. Rozpoznavani znaku u 910i je statisticky horsi nez u Palmu. 910i obcas nerozpozna ani spravne napsane pismeno  (konkretne a, z). A l na konci slova s naslednou mezerou u 910 je nedoresene.
napis l na levou stranu displeje a mezeru na pravou, funguje to dobre. Ta statistika bude rukama, ja pisu diky vyuziti cele sire displeje na pcku podstatne spolehliveji, nez na tungstenovi, mrzi me jenom tenoucky stylus.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: defaultni cislo
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.