SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 16:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: WAP
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: WAP  (Zobrazeno 4242 x)
Staaford
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE T630

Zobrazit profil
WAP
« v: 16. Červen 2007, 10:39 »

Zdravim vsetkych...Asi pred pol rokom som si dal odblokovaÂť svoju T-630 od T-Mobile-u. Dal som si O2. A problem je, ze si neviem nastaviÂť za svet zivy poriadne WAP. Nech robim, co robim stale mi to nejde. Aj podÂľa man. nastavenia som siel. Neviem si nastaviÂť na bocnom tlacitku taktiez domovsku stranku. Jedine sa mi da nastaviÂť tam stranka wap Sony Ericssonu-http://wap.sonyericsson.com. Neda sa to nastaviÂť napriklad na www.sk.o2.com? Alebo nejaku inu www stranku? A neviem preco,ale na ploche menu mam uplne vÂľavo hore Sony Ericsson- to by mala byÂť ich stranka a nejde mi-chyba komunikacie, skontaktujte prosim sprevadzkovateÂľa sluzieb a opakujte... A ked si dam ikonu obrazky a zvuky a dam daÂľsie obrazky, znova vypisuje chybu komunikacie.,  Angry       Neviete nikto co stym? Ei to mam zle nastavene alebo co? Adresa IP wapu je spravna aj internetu APN... A este poslednu vec- nevie niekto, preco ked si dam Operu-Mini a dam nejaku stranku napriklad www.semania.sk tak mi sÂťahuje nielen data, ale pravdepodobne je spusteny aj wap, pokiaÂľ  to sÂťahuje. Inak by mi to tak veÂľa nezralo jak sproste. PS:nemam pausal. Undecided
uložena
Redeemert
Uzivatel
Telefon: SE Cedar J108i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Červen 2007, 09:15 »

Prohlizec na T630 si neporadi s internetovym APN, takze bych s ohledem na tvou penezenku s www strankami rozhodne neexperimentoval, ani kdyby nakrasne sly. Nastaveni dulezitych parametru by ti mel byt schopen zajistit operator nejakou tou konfiguracni SMSkou, domovskou stranku si pak muzes libovolne prepsat, ale vazne tam dej wap stranku Mrknutí
uložena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
Staaford
Uzivatel
Telefon: SE T630

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 19. Červen 2007, 15:29 »

wap stranku, jj. ale aku ja poznam iba na Sony Ericsson a tu mam tam aj v menu na ploche, takze... Undecided     A nejde mi odosielaÂť MMS, skusal som si poslaÂť konfigurac. nbastavenia od operatora, no neprijal ich foun, nastavilÂť som si to skusal manualne, ale neslo mi napriek tomu tu MMS-ku odoslaÂť... Neviem, co stym je.... Tie www stranky sa asi poriadne prehliadaÂť nedaju... Bo na opere mini sa tam musis doslova preklikaÂť a zozere ti s kreditu jak dedov pes z gati, ked vojdes do dvora...bez ohlasenia... Roll Eyes   Grin   
uložena
Redeemert
Uzivatel
Telefon: SE Cedar J108i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 21. Červen 2007, 12:53 »

Tak si s tim zajdi na prodejnu operatora, tam by si s tim meli poradit. Co se tyka te wap stranky, tak si tam muzes dat treba wap.mobilmania.cz (nevim, jestli i MobilMania.sk ma wap stranky, muzes to zkusit) anebo ti doporucim tam nechat ty operatorske, protoze nevim jak na Slovensku, ale u nas v ER je prohlizeni nabidek operatoru na wapu zdarma, tak ti to aspon nesezere kredit, kdyz se omylem pripojis  Smajlík
uložena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: WAP
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.