SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 00:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Presun aplikaci po pripojeni kabelu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Presun aplikaci po pripojeni kabelu  (Zobrazeno 2894 x)
Wartof
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE x10 mini pro, Nokia n900

Zobrazit profil
« v: 19. Duben 2007, 16:33 »

Zdravim, mam takovy mensi problem, hry a aplikace mam rozdeleny do slozek, ale jenze, kdyz pripojim kabel tak se mi automaticky presunou zase zpet do nastroju. Delaji to aplikace pouze nainstalovane na flashdisku, aplikace ktere jsou nainstalovany v telefonu zustanou ve slozce do ktere jsem je priradil. Nevite cim to muze byt a jak to vyresit??Uz me nebavi je porad presouvat dokola....
uložena
Misha kulicka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Duben 2007, 19:20 »

To by me taky zajimalo, pekne me to stve.  Undecided
uložena

Nyni: HTC Kaiser+ 8 GB Sandisk
Drive: Philips Fizz-> Philips Savvy-> Ericsson GF768-> Siemens C25-> Siemens C35-> Siemens S35-> Ericsson T65-> Nokia 6210-> Alcatel OT 501-> Sony Ericsson T610-> Nokia 6600-> SE P990i
3m3
Anonym
« Odpověď #2 v: 19. Duben 2007, 19:24 »

Resil sem stejny problem,v podstate telefon si je hodi zpatky jen kdyz vyndate pametovou kartu
a nebo kdyz je pripojenej na usb k pc a telefon v tu chvili na nej nevidi.
Po prehrani nekolika fw kery to stejne neresej si vetsinu veci instaluju do telefonu a co nejde  necham na karte(a neni toho moc,TOM TOM a ctecka PDB).
uložena
pefuk
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 23. Duben 2007, 23:19 »

Toto se mi deje taky, pokud pripojim telefon v rezimu prenos souboru. Po odpojeni jsou vsechny aplikace doinstalovane na pameÂťovou kartu presunuty do slozky "Nastroje". U me pomaha restart telefonu, po kterem jsou aplikace opet ve slozkach kam jsem si je priradil.
uložena
Misha kulicka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 24. Duben 2007, 12:01 »

Diky, telefon staci opravdu jen vypnout a znovu zapnout a aplikace jsou zase na svem miste.
uložena

Nyni: HTC Kaiser+ 8 GB Sandisk
Drive: Philips Fizz-> Philips Savvy-> Ericsson GF768-> Siemens C25-> Siemens C35-> Siemens S35-> Ericsson T65-> Nokia 6210-> Alcatel OT 501-> Sony Ericsson T610-> Nokia 6600-> SE P990i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Presun aplikaci po pripojeni kabelu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.