SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 05:46

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Koupili byste C702 nebo radeji nejakou alternativu?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Koupili byste C702 nebo radeji nejakou alternativu?  (Zobrazeno 2744 x)
Mirex
Anonym
« v: 22. Prosinec 2008, 23:09 »

Jak procitam vlakno "Nedostatky C702", cim dal vic se C702 bojim. C702 byla mym favoritem (hlavne diky dobremu fotaku, videu 320x240, kvalitni zvukove reprodukci), ale postupne se zacinam divat jinde. Vybiram z nabidky od operatora O2. Ptam se, zdali byste sli do C702, nebo radeji zvolili neco jineho? Jsem majitelem K750i a ta mi docela vyhovuje. Tou alternativou v mem pripade by mohl byt Samsung S7330 (rovnez skvely fotak). Chtel jsem zkusit Nokii, ale ta v dane cenove relaci nema zadny model. Moje priority:
- hudba (asi nejvetsi priorita)
- sledovani filmu pres cely displej
- prilezitostne foceni textu (autofocus je zazracna vec)
- prilezitostna momentka nebo video, prip. javova hra

Do vyberu mi padly jeste Nokia 5310XM (ocenuji microUSB a 3,5mm jack) a SE W910i - ale to jen v pripade absence autofocusu, do cehoz se mi zas tak moc nechce. Co byste volili vy na mem miste? Mrknutí
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 22. Prosinec 2008, 23:19 »

jen jeden je ten nejlepsi a splni ti to co jsi zde psal a tim je W902

Af, makro , prisvetleni, walkman, 5Mpx, video na cely displej, 8Gb karta v baleni, java, pohybovy senzor,

Je tu taky ale u nas jen sedy dovoz tak ze zaruka jen u prodejce, cesky Fw ti nahraje Philip na dalku ale treba Tonanek ji koupil uz CZ
« Poslední úprava: 22. Prosinec 2008, 23:30 od Ganimed » uložena

petr67
Uzivatel
Telefon: miniPro je bozi

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 23. Prosinec 2008, 00:16 »

neboj se c702-sel bych do ni znova-a skoro vsechny tvoje pozadavky plni na jednicku! Mrknutí
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black -> Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Black
stereo headset HPM-62 + USB kabel DCU-60
SanDisk Memory Stick Micro (M2) 8GB + redukce na MS PRO Duo
Krusell pouzdro Sony Ericsson C702 - Red Label Classic
Mirex
Anonym
« Odpověď #3 v: 23. Prosinec 2008, 09:44 »

W902 vypada lakave, ale bohuzel bude cenove jinde a hlavne neni v nabidce operatora (beru totiz s minimalnim plnenim). S tim, ze walkmany nemaji autofocus uz se pomalu musim smirit, i kdyz nerad. Podle me je to docela neprijemna chyba. Navic dochazi k cim dal vetsim odlisnostem od Cybershotu (nejsou to uz jina sluchatka, ale Sens me, Shake control apod. - jsou to drobnosti, oproti autofocusu, takze je pro me lepsi koupit Cybershot s tim, ze dokoupim lepsi sluchatka a mam zjednoduseny Walkman). Jeste nekde zjistim, jak je to s tim Samsungem (hlavne me zajima prehravani hudby), ale odchazel bych od SE se slzou v oku Cry Roll Eyes
uložena
petr67
Uzivatel
Telefon: miniPro je bozi

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 23. Prosinec 2008, 10:15 »

treba pomer cena vs. vykon .nokia-SE jasne vede SE
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black -> Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Black
stereo headset HPM-62 + USB kabel DCU-60
SanDisk Memory Stick Micro (M2) 8GB + redukce na MS PRO Duo
Krusell pouzdro Sony Ericsson C702 - Red Label Classic
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Koupili byste C702 nebo radeji nejakou alternativu?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 19 dotazů.