SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 23:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: M-Banka a cert. kod eBanky
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: M-Banka a cert. kod eBanky  (Zobrazeno 3856 x)
Ivan L.
Anonym
« v: 31. Říjen 2005, 11:19 »

Mam problem s Oskarovou M-Bankou u SE 750i. Pri prijeti certifikacniho kodu z eBanky pro potvrzeni transakce je ten kod na posledni radce dorucene zpravy a na displayi uz tato radka neni videt. Nefunguje posun okna klavesou a jsem odkazan na autoscroll aplikace. Ten mi ovsem ten kod zobrazi na pul vteriny a behem te chvile nejsem schopen ten kod opsat a jsem odkazan nez mi to mobil zase na pul vteriny zobrazi pri dalsim autoscrollu. Kdybych vedel jak na to vyzrat, byl bych vdecen. Jinak snad kvuli tomu budu ten telefon vracet jak me to krka :-(
uložena
sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 31. Říjen 2005, 21:16 »

Zvlastni...  Sad Mam taky ucet od e-banky a s autorizacnimi SMS nemam problem - potvrzujici cislo je vzdy dobre citelne a text vubec neroluje. Jakou mas verzi firmware v telefonu? Mozna by pomohlo i prehrati bankovni aplikace primo v Ebance, ale to jen spekuluji...
uložena
Ivan L.
Anonym
« Odpověď #2 v: 31. Říjen 2005, 22:05 »

Telefon je od Oskara, FW ma R1N035. Ja tu M-Banku na SIMce mam pomerne dlouho a navhravali mi ji kdysi v T-Mobile. To se da nechat nahrat v eBance?
uložena
sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 31. Říjen 2005, 22:15 »

Nejsem si stoprocentne jisty (je to uz davno), ale mam pocit, ze u Oskara jsem si vyzvednul bankovni sim-kartu a bankovni aplikaci mi nani nahrali primo v Ebance. Za zeptani v E-bance nic nedas... Ja uz mel v telefonu ruzne verze firmware a vzdy to behalo bez problemu... Dej pak vedet jak jsi poridil...
uložena
BaRoS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 01. Listopad 2005, 08:38 »

Nahrajou to v E-bance, ta novejsi verze by ti mohla pomoct.

U T-mobilu to jde aktualizovat a smazat bez navstevy v bance:
http://t-mobile.cz/Web/Residential/TarifySluzby/MobilniPlatby/GSMBanking-NahraniAAktualizaceBankovniAplikace.aspx
uložena
Ivan L.
Anonym
« Odpověď #5 v: 01. Listopad 2005, 21:23 »

Nejsem si stoprocentne jisty (je to uz davno), ale mam pocit, ze u Oskara jsem si vyzvednul bankovni sim-kartu a bankovni aplikaci mi nani nahrali primo v Ebance. Za zeptani v E-bance nic nedas... Ja uz mel v telefonu ruzne verze firmware a vzdy to behalo bez problemu... Dej pak vedet jak jsi poridil...
Takze vec se ma tak. Ten certifikacni kod je pri beznych potvrzenich videt cely, neni potreba rolovat. Horsi je to, kdyz chci potvrdit nejakou nestandardni operaci ktera je na vic radku (nastaveni kontokorentu apod. a tech je nastesti opravdu jen minimum), ale zrovna po koupi telefonu jsem toto provadel a tak jsem byl mirne vydesen. Ale ta chyba tam je a nevyresi to asi ani prehrani M-Banky. Obdrzel jsem z podpory SE informaci, ze je to standardni vlastnost a nelze s tim nic delat  Undecided
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #6 v: 02. Listopad 2005, 12:44 »

na oskara se v eBance nemusi nahravat nic. Pri aktivaci gsm bankingu Ti jenom poslou aktivacni sms a od Te chvile aplikace funguje.
Bankovni aplikace se nahrava jenom na simky t-mobilu.
uložena
Bad.Man
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 02. Listopad 2005, 13:43 »

Mam stejnej foun a stejnej FW v nem ..... jedinej rozdil je v tom, ze mam T-Mobile SIM kartu .... a vse mi chodi .... takze nechat nahrat novou verzi bankingu u Oskara a nebo zajit do eBanky a nechat si nahrat tu jejich verzi .....
uložena

Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)

NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
MartinH
Anonym
« Odpověď #8 v: 02. Listopad 2005, 14:01 »

Mam stejnej foun a stejnej FW v nem ..... jedinej rozdil je v tom, ze mam T-Mobile SIM kartu .... a vse mi chodi .... takze nechat nahrat novou verzi bankingu u Oskara a nebo zajit do eBanky a nechat si nahrat tu jejich verzi .....
o post vyse to pisu: aplikace se nahrava jenom t-mobilakum. ET a Oskar pouzivaji simky s predinstalovanou aplikaci (universalni pro vsechny banky), ktera se jenom aktivuje smskou z banky. Tzn. chodit kvuli tomu do banky nema cenu.
uložena
Bad.Man
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 03. Listopad 2005, 09:11 »

o post vyse to pisu: aplikace se nahrava jenom t-mobilakum. ET a Oskar pouzivaji simky s predinstalovanou aplikaci (universalni pro vsechny banky), ktera se jenom aktivuje smskou z banky. Tzn. chodit kvuli tomu do banky nema cenu.

No ja to spis myslel tak, ze by se ta Oskari aplikace prepsala tou z banky ...... teda pokud je to mozny ....
uložena

Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)

NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 06. Listopad 2005, 12:33 »

Ja mam postovku a tam me rekli, ze mi tu aplikaci nahraji primo nebo ji poslou pres SMS. Urcite bych se na novou verzi v eBance zeptal. Mimochodem na T-Mobile sla aplikace aktualizovat tez na dalku zavolanim na urcite cislo.
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: M-Banka a cert. kod eBanky
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.