SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 05:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øeseni problemu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prijeti hovoru pres BT
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prijeti hovoru pres BT  (Zobrazeno 4884 x)
Petr Kafka
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 14. Srpen 2006, 14:47 »

Dobry den, chtel jsem se zeptat jestli se vam uz nekomu stalo ze vam v aute kdyz pripojite telefon pres Bluetooth nenaskoci hovor automaticky. V telefonu jsem nastavil vsechno spravne, prijeti hovoru jsem dal automaticky ale stejne mi to nefunguje. A navic mi nefunguje prijeti hovoru libovolnou klavesou. Jestli s tim mate nekdo nejake zkusenosti tak se o ne prosim podelte. Diky
uložena
Plexix
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Listopad 2006, 16:40 »

Mam stejny problem s prenosnym BT handsfree Bluetrek G2.Hf se k telefonu pripoji,prijimani hovoru tlacitkem na hf funguje,aktivace hlasoveho vytaceni taky ale automaticke prijeti hovoru ne.Na displeji se sice objevi ikonka sluchatek ze je pripojena nahlavni souprava ale i kdyz ji pridam do profilu handsfree tak se profil prepne jen po pripojeni s origo sluchatky a hovor se pak prijme automaticky.S BT handsfree se profil neaktivuje.Jedine co mne napada je ze to zarizeni neni kompatibilni s telefonem a ten proste tuhle volbu neumozni. Angry
uložena
bobesek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 04. Leden 2007, 14:17 »

Mam K800i od TM.Dost casto se stava,ze lelze uskutecnit ani prijmout hovor z HF HBH-662.Fon hlasi pripojeni vesele dale.
Staci vypnout a zapnout budto HF nebo fon.A je zase na pul dne pokoj.
Poradte!!
uložena
garfield001
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 04. Leden 2007, 14:38 »

To samy se mi stalo asi 2* u HBV-PV70, samovolne odpojeni HF. Vzhledem k tomu, ze se to uz neopakovalo tak jsem to nechal byt.

Vsadil bych na problem FW R1CB001. Zkus si zajit do Londynsky aÂť ti ho prehraji.
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
BB.
Korektorka
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 04. Leden 2007, 23:35 »

Tak tenhle jako jeden z mala problemu u me nebyl.V aute se hned pripojil a jel normalne. Hovory prijimal automaticky a taky prijem vsemi klavesami fungoval. A s puvodnim SW. (Proc ja ho vlastne dala pryc?)
uložena

Korektorka SEMania.cz

SE V630i, W800i, Nokia 3120c
MicroSD 4 GB
Parrot CK3100
KoCuR
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 04. Leden 2007, 23:47 »

(Proc ja ho vlastne dala pryc?)

Joystick  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
BB.
Korektorka
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 05. Leden 2007, 00:16 »

Ten byl pravda nejhorsi, ale asi tak za dva a pul mesice, do te doby v poho. Jenomze ted....paradicka. Ale to se tady nesmi.... Undecided
uložena

Korektorka SEMania.cz

SE V630i, W800i, Nokia 3120c
MicroSD 4 GB
Parrot CK3100
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 05. Leden 2007, 03:11 »

S rozpojenim BT HF, ci nespojenim hovoru se to stava i v lepsich rodinach .. a u neznackovych bych se tomu teprve nedivil. Mam P910 s Nokia 4W (rozdil zn. nema na nic vliv, BT je standart) a obcas (ted uz i 2 - 4x tydne) se HF vypne, nekdy se nespoji, dokud ho nerestartnu, nekdy nejde vyp. a nekdy chce i znovu sparovat. 
 Je to otravne a neprijemne, uz jsem jich nekolik reklamacne vymenil (prevazne odesly total, neprobudily se, treba i za hovoru), ale neni nic lepsiho, co bych mohl uzivat nonstop a pritom nespadlo pri prudkych pohybech ( Mrknutí.
 Proto doporucuji urcitou toleranci (jako v zivote), neklast prilisne naroky na vec za par set (tisic). (Nikdo neni dokonaly ..)
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
bobesek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 12. Leden 2007, 20:21 »

Je to hrozna otrava.Nez clovek vynda HF z futralu, pripne na ucho,aby potom zjistil, ze nic neslysi.
Vyloveni founu taky neco trva. Pak prenest hovor. Mezi tim jsou na druhe strane otraveny dlouhym vyzvanenim a
radsi zavesi.
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 12. Leden 2007, 23:06 »

Proto se HF musi nosit na uchu stale, jinak nema smysl si jej porizovat.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øeseni problemu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prijeti hovoru pres BT
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 17 dotazů.