SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Květen 2025, 23:21

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problem s pretacenim videa
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: problem s pretacenim videa  (Zobrazeno 4034 x)
Lada Strnad
Anonym
« v: 25. Březen 2008, 15:08 »

prosim o radu, aktualizoval sem si firmware a ted kdyz si pustim video a dam pretacet tak dokud drzim sipku tak stoji obraz, to bylo i driv. ale kdyz ji pustim tak se mi spusti dalsi video v poradi. taky sem si vsiml ze vubec nebezi cas u filmu. je tam porad 0:00. prosim o radu popripadne jestli se da nekde sehnat starsi verze firmware. predem moc diky.
uložena
ρioהєєг Һ4הς
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: k550i@w610i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 25. Březen 2008, 15:52 »

co mas za mobil me to dela ted u w610 R8BA024
uložena

CybershotWalkman™ k550i@w610i R8BA024 acousticW880, Camdriver “Most High Quality™” v.2.38 ,flash menus ,no operator logo, sony-ericsson font, walkman skins, Sysgfx patches,
Lada Strnad
Anonym
« Odpověď #2 v: 25. Březen 2008, 20:17 »

ja jaj, sem nenapsal typ telefonu:-))) mam K610i a na technicky podpore mi rekli ze si mam zajit do autorizovanyho servisu:-((
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 26. Březen 2008, 10:17 »

nebo zkus nejaky lepsi program uz jsi se po nejakem dival ? Asi ne ? Podle mne je tenhle nejlepsi ze vsech a asi i lepsi nez vestaveny prehravac. http://java.xor.sk/?x=m_video&en=0 nejlepsi bude asi verze mvideo v1.10 tak si ji stahni a uvidis ten narez je to rychle neseka se, prehraje i vetsi filmy, pretaci po krocich
« Poslední úprava: 26. Březen 2008, 10:22 od Ganimed » uložena

Lada Strnad
Anonym
« Odpověď #4 v: 26. Březen 2008, 17:42 »

hledal sem ale nikde sem nic nenasel(nekdo umi nekdo ne:-))), hned to jdu zkusit a pak napisu jak sem dopadl.
uložena
Lada Strnad
Anonym
« Odpověď #5 v: 26. Březen 2008, 18:05 »

tak sem to zkusil ale porad se mne to pta jestli to muze mit pristup k mym datum v mobilu i kdyxz uz najdu fil a dam prehrat, v nastaveni pred pustenim aplikace to lze sice vypnout ale kdyz ji pak spustim tak mi to nenacte zadna data v telefonu.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problem s pretacenim videa
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 18 dotazů.