SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Březen 2025, 02:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Jiz novy firmware pro V630i, jake prinesl novinky?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jiz novy firmware pro V630i, jake prinesl novinky?  (Zobrazeno 4591 x)
Burak
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 12. Leden 2007, 14:32 »

Dnes jsem se dival na SEUS II je jiz nova aktualizace s nazvem : V630 VFE LIVE 3. Zatim jsem neaktualizoval, ale pokud budou kladne ohlasy i se zmenami, rad se k tomu kroku uchylim. Tak piste kdo jste jiz aktualizoval co nam nova aktualizace prinasi.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 16. Leden 2007, 08:47 »

Ano je to tak, info o tom zde: http://semania.cz/content/view/2272/2/

Popis zmen je stejny s K800i, takze zde: http://www.k800i.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=32
uložena
Snekac
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 16. Leden 2007, 22:01 »

Presne. To jsem delal ja tu aktualizaci a zmeny jsou. Animace menu, tenci font v kalendari, zmizelo live intro, prehravani nahledu videa-seka se. Jo a zmizel radiodj,nebo jak se to jmenuje, ale to uz tam mozna zmizelo predchozim updatem. Nevyhoda- vsechny java z karty se mi nejak zblaznily a musel jsem je akorat vymazat.
uložena
Burak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 17. Leden 2007, 13:06 »

Tak koukam skoro vic skod, nez uzitku. S temi nahledy se jim to moc nepovedlo. Jeste se zeptam jsou tu ohlasy, jako ze se telefon pri najeti na vetsi videa sekne restartuje nebo dokonce vypne....bylo to i v pripade V630i? A jeste me zajima v rychlosti, zda je telefon sviznejsi, ci naopak liny? Diky za postrehy
uložena
Burak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 18. Leden 2007, 23:50 »

Tak jsem nakonec neodolal a pustil se do aktualizace. Po uspesnem updatu jsem sel hned zjistit novinky co novy FW prinasi. Tak v prvni rade jsem se zameril na nahledy videii. To co tu bylo jiz mockrat zminovano to ze se pri vetsi velikosti videa pri najeti kurzoru na nahled sekne to souhlasi....ale nastesti tak po 10 vterinkach se telefon vzpamatuje a da se listovat dale. Tahle drobnost mi nejak zily netrha, protoze videa prohlizim ve videoprehravaci. Dalsi veci je zrychleni reakci telefonu, coz vitam. Jedna vec mi ovsem nesedi...prijde mi ze kvalita videii se zhorsila....po nahrani noveho FW a prehrani filmu mi pripadalo, ze neni obraz tak ostry jak s predchozim FW a jsou zde videt vice kroky komprese. Nerikam to ze 100% jistotou pouze muj subjektivni nazor. Nicmene nechci timto nikoho zrazovat od aktualizace. Z meho pohledu aktualizace neprinesla nic zasadniho krom CID 51, takze jsem k ni v neutralnim postoji, spise ji vitam. Cool
uložena
xxxlarge
Anonym
« Odpověď #5 v: 02. Únor 2007, 11:12 »

Po aktualizaci nejde spusti zadna neoficielne stazene Java aplikace. Nepomohla ani opetovna instalace. V evlastnostech kazde takto zamcene aplikace je hlaska, ze nepochazi z duveryhodneho zdroje. Mate-li nekdo zkusenost, jak to obejit, sem s tim!!!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Jiz novy firmware pro V630i, jake prinesl novinky?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.063 sekund, 19 dotazů.