SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Březen 2025, 14:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Spousteni programu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Spousteni programu  (Zobrazeno 5812 x)
Mike111
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 16. Prosinec 2006, 17:01 »

Chtel bych se zeptat. Jsem "odkojeny" Palmem a ted jsem presel na Symbian (M600i). Jak zacina v mobilu pribyvat programu, zacina mi vadit system spousteni aplikaci (klikani a listovani v menu). Na Palmu jsem mel programek, kde byla ikonka v liste a po kliknuti se zobrazilo menu oblibenych aplikaci, ktere sly jednoduse spustit. Existuje neco takoveho i pro Symbian nebo si lze ulehcit spousteni oblibenych aplikaci i bez externiho programu?
uložena
Herbik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 16. Prosinec 2006, 17:36 »

No u M600i jdou nastavit ty hlavni ikony,a tam si muzes dat co chces.U P990i to bohuzel nejde.Škoda  Angry
uložena

W960i,i8510-32GB
bicek
Uzivatel
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 16. Prosinec 2006, 18:24 »

no u Pcka si muzes aspon nastavit 9 zastupcu v nabidce aktivita, takze staci 1 nebo 2 kliknuti (zalezi jestli vychozi zobrazeni menu aktivita je obrazovka Dnes a nebo zastupci) amas tam 9 oblibenych zastupcu na cokoliv. Nebo u Handy day se da nastavit spousta zastupcu.
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
Herbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Prosinec 2006, 18:40 »

no u Pcka si muzes aspon nastavit 9 zastupcu v nabidce aktivita, takze staci 1 nebo 2 kliknuti (zalezi jestli vychozi zobrazeni menu aktivita je obrazovka Dnes a nebo zastupci) amas tam 9 oblibenych zastupcu na cokoliv. Nebo u Handy day se da nastavit spousta zastupcu.
Jojo.To mas pravdu. Mrknutí
uložena

W960i,i8510-32GB
Mike111
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 16. Prosinec 2006, 19:12 »

Jojo.To mas pravdu. Mrknutí

Dobre, u Handy Day to jde, ale dalsi dotaz: Lze nastavit Handy day, aby byl misto obrazovky Today, proste na zakladni obrazovce?
uložena
Herbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 16. Prosinec 2006, 19:25 »

No,kdyz ho nebudes zavirat tak teoreticky jo.Ale nastalo to nejde. Undecided
uložena

W960i,i8510-32GB
Mike111
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 16. Prosinec 2006, 19:30 »

No,kdyz ho nebudes zavirat tak teoreticky jo.Ale nastalo to nejde. Undecided
Dik. Jinak musim rict, ze jsem s M600i spokojeny, ale pravda je, ze by mi spis vyhovovalo, kdyby na tom behal OS od Palma, protoze v Symbianu je vsechno zbytecne slozite, Palm byl absolutne ergonometricky a ke kazdemu programu jsem se dostal hned.
uložena
Herbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 16. Prosinec 2006, 19:31 »

Kdyz si ho ale das na plochu(zastupce) tak se do nej hned dostanes.Na jedno kliknuti...To zas neni tak hrozny,ne? Mrknutí
uložena

W960i,i8510-32GB
Herbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 16. Prosinec 2006, 19:33 »

Kdyz si ho ale das na plochu(zastupce) tak se do nej hned dostanes.Na jedno kliknuti...To zas neni tak hrozny,ne? Mrknutí
No jestli je to tvuj prvni Symbian,tak se to musis naucit,a uvidis ze to neni tak slozite jak se ti to ted zda... Cool
uložena

W960i,i8510-32GB
Mike111
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 16. Prosinec 2006, 19:51 »

No jestli je to tvuj prvni Symbian,tak se to musis naucit,a uvidis ze to neni tak slozite jak se ti to ted zda... Cool

No ja si nemyslim, ze je to slozite, jen to neni tak vymakany jako u Palmu. Tam je ikonka, zmacknu ji, vyjede roletka a vybiram. Tady zmacknu ikonku, pomalu se to prepne do jine obrazovky a pak teprve vybiram.
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 16. Prosinec 2006, 20:26 »

Nanestastie nieje Palm ako Palm. Ak si pouzival klasikce ciernobile palmi tak aj prechod na novi Tungsten by bol sok Mrknutí A UIQ je celkom intuitivne  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Mike111
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 16. Prosinec 2006, 22:17 »

Nanestastie nieje Palm ako Palm. Ak si pouzival klasikce ciernobile palmi tak aj prechod na novi Tungsten by bol sok Mrknutí A UIQ je celkom intuitivne  Mrknutí
No muj posledni Palm byl Tungsten 3. Jde mi jen o to, ze v Symbianu se hodne nabidek otvira v novem okne, ne jako menu, coz je velice neprakticke. Navic multitasking je dobra vec, ale nekde by mohlo byt videt, co za programy mam otevrene.
uložena
DedyAmigo
Uzivatel
Telefon: Xperia X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 18. Prosinec 2006, 19:50 »

No muj posledni Palm byl Tungsten 3. Jde mi jen o to, ze v Symbianu se hodne nabidek otvira v novem okne, ne jako menu, coz je velice neprakticke. Navic multitasking je dobra vec, ale nekde by mohlo byt videt, co za programy mam otevrene.

Noprece vlevo dole tlacitko VICE a spravce ukolu :-)
uložena

Dedy
Ericssony T10, T39, a SE P900->P910, M600i, P1i, Xperia X10
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Spousteni programu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 19 dotazů.