SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Květen 2025, 00:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: PROBLEMY SE SYNCHRONIZACI
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: PROBLEMY SE SYNCHRONIZACI  (Zobrazeno 5022 x)
sevenheaven
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« v: 25. Říjen 2006, 14:11 »

To Vas To nikoho nestve? Ja jsem se uz nekolikrat tady na foru ptal a nikdo nikdy mi nedokazal poradit. Ba co poradit, ale ani se mnou tento problem nesdilel, coz vypada jako bych tento problem mel jen ja.

Psal jsem:

Vlastnim P990i a P910 (pred tim P900), muj problem je v synchronizaci, aÂť delam do delam, nikdy my synchronizace s outlookem neprenese uplne vsechny cisla, ktera jsou u daneho kontaktu v mobilu napsana. Zkuste si dat do kontaktu, treba dve mobilni cisla a dve cisla na pevnou a pri snchronizaci se Vam prenesou jen dve a to asi proto, ze stupidni MS Outlook nema vice nez 4 polozky na cisla u svych kontaktu. Je to problem, ktery mne trapi uz od P900. Pouzivate nekdo nejakou vychytavku na tento problem nebo nejaky jiny software? OXygen II prenese vsechno, ale stale neni verze pro P990i. Dekuji za odpoved.

Dnes jsem zkousel pridat do Outlooku pole jmenem Mobil (p) Mobil (d) Mobile (w) Mobile (h) coz jsou nazvy poli, ktere se vyskytuji u prenesenych kontektech z me P900 a posleze P910i a nyni v me P990i.
Nadseny z toho, ze urcite je problem vyresen, ze synchronizace bude mit konecne chybejici pole, kam nezaraditelna cisla zaradit, ale opak byl pravdou. Pole zustala prazdna a cisla se opet prenesly na pul.

Tento problem mne strasne straesne vytaci, protoze potom je pro mne synchronizace naprosto bezpredmetna, kdyz se neprenasi vsechny cisla.

Pecka jsou tak chytra zarizeni, ze mohou mit cisel u jednoho kontaktu vic nez 2 nebo 3, tak proc k tomu neni synchronizace uzpusobena?
uložena

P990i, iPAQ hx 4700, Asus GPS BT100
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 25. Říjen 2006, 18:58 »

Problem je nekde na pul cesty, Sony Ericsson nabizi synchronizaci s Micr.Outlookem, coz neni myslim prave reseni, mohl by mit vlastni soft, ktery by to resil. Co se tyce tveho problemu, tak neni chyba u SE, ale u Outlooku, ktery nevezme vice stejnych cisel pod danou polozkou....
uložena
sevenheaven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 25. Říjen 2006, 19:07 »

Martine, mas presne stejny nazor jako ja a analyza problemu z meho hlediska byla uplne stejna.
Z cehoz vyplyva, ze je to neresitelne...
M.
uložena

Vojtan
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 26. Říjen 2006, 07:47 »

Martine, mas presne stejny nazor jako ja a analyza problemu z meho hlediska byla uplne stejna.
Z cehoz vyplyva, ze je to neresitelne...
M.
Ja neco podobneho take pozoroval pri synchronizaci. Predpokladam,ze jsi nasledujici zkousel,ale treba...Me od neuplne synchronizace pomohlo v sychronizacnim softu od SE v polozce kontakty prekliknout z Outlook Exchange na Outlook 2003(ktery mam) a od te doby jede synchronizace podle mych predstav...Hm? Roll Eyes
uložena

X10, P1i+4GB,G700, E51, HBH-DS980
sevenheaven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 26. Říjen 2006, 09:52 »

tak to mne nejede synchronizace bez poblemu vubec.
Pokud budes mit v mobilu vic jak jden mobil u jednoho kontaktu, tak ten druhy se Ti neprenese bud vubec a nebo se Ti prenese, ale do policka Zamestnani ...
Proste je to neresitelny problem ...
Uz aby byl Oxygen pro P990i
uložena

Vojtan
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 27. Říjen 2006, 10:39 »

Dnes sem to opet zkousel a musim konstatovat,ze me to vskutku jede v poho. U jednoho kontaktu mam ale tak max 3,4 cisla,vic ne. Je pravda,ze nevim kam se treba druhy mobil u kontaktu prenese,jestli do Zamestnani nebo Mobil(p). Nemam takove bourlive zmeny v kontaktech a ani cas to ted nejak zkouset. Tak nevim...
uložena

Frankie_M600
Anonym
« Odpověď #6 v: 04. Listopad 2006, 13:38 »

Cisla jsem tolik nezkoumal - mam pocit ze se mi prenasi vsechny. Narazil jsem na stejny problem (synchro s Outlookem 2003) s dvema e-mnail adresama u kontaktu. Prenasi se pouze jedna.
Resim ted ale jinej problem - planuju prechod z outlooku na nejakyho jinyho postovniho klienta (samozrejmne vcetne kontaktu, kalendare, ukolu...) - pokud jsem pochopil tak PC suite umi synchronizaci pouze s MS outlookama a Lotus Notes??? Ma s tim nekdo zkusenosti - je to nejak resitelne, treba softwarem daslich stran?
uložena
Vojtan
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 04. Listopad 2006, 20:01 »

Cisla jsem tolik nezkoumal - mam pocit ze se mi prenasi vsechny. Narazil jsem na stejny problem (synchro s Outlookem 2003) s dvema e-mnail adresama u kontaktu. Prenasi se pouze jedna.
Resim ted ale jinej problem - planuju prechod z outlooku na nejakyho jinyho postovniho klienta (samozrejmne vcetne kontaktu, kalendare, ukolu...) - pokud jsem pochopil tak PC suite umi synchronizaci pouze s MS outlookama a Lotus Notes??? Ma s tim nekdo zkusenosti - je to nejak resitelne, treba softwarem daslich stran?
Taky by me to zajimalo... Roll Eyes
uložena

JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #8 v: 20. Listopad 2006, 20:53 »

kdysi jsem nad podobnym problemem badal, ale jedine, k cemu jsem se dopracoval, byl bud automaticky import z jineho klienta do outlooku a pak tepve sync (coz ale muze vest k dalsim problemu), nebo vytazeni vsech veci na net synchronisovat pres syncml. Pokud neexistuje podpora ve vlastnim SE syncu, musel by nekdo napsat vlastni, ale do toho se zatim, pokud vim, nikdo nepustil.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: PROBLEMY SE SYNCHRONIZACI
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 19 dotazů.