SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Duben 2025, 16:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Telefony rady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: z710 - umi zoomovat obrazky?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: z710 - umi zoomovat obrazky?  (Zobrazeno 4029 x)
libor007
Uzivatel
Telefon: z710i

Zobrazit profil
« v: 31. Březen 2007, 13:33 »

Koupil jsem si Z710 a ac jsem max. spokojen, dost mi chybi zoomovani obrazku. Je nejaka moznost, napr. nejaky java prohlizec? Mel jsem za to, ze to u K750 slo a tady u Z710 to pujde taky...
uložena
SBDer
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 31. Březen 2007, 16:14 »

Ne, Z710i to neumi. O zadnem Java prohlizeci nevim, u SE je v tomto pripade problematicka ochrana telefonu. Pri kazdem pokusu o prohlizeni obsahu telefonu z java aplikace je treba neustaleho potvrzovani a povolovani. Myslim, ze i kdyby nejaka takova aplikace byla, od jejiho uzivani by vas brzy odradila nutnost petkrat potvrdit otevreni kazdeho obrazku...
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
gahl
Uzivatel
Telefon: SE W710i

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 11. Květen 2007, 17:28 »

Mam W710i a taky me to stve... Undecided
Ze sony mi na to napsali, ze tento telefon je urcen k prehravani hudby ne foceni... Shocked
Prohlizec by udelat sel sice by se to muselo (ovsem v pravde neverim ze je takovy problem prolomit ochranu firmwaru  Mrknutí) potvrzovat, ale jen jednou jako to po me chce pri prehravani treba KD Player, bohuzel schopne jedince tohle nezajima ti maji jine "hracky" (Symbian apod.) takze toho se bohuzel nedockame... Cry
To potvrzovani by mi vubec nevadilo fotky so na mobilu opravdu prohlizet nepotrebuju, ale nemoznost si treba vyfotit JØ.  Undecided
« Poslední úprava: 11. Květen 2007, 17:30 od gahl » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Telefony rady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: z710 - umi zoomovat obrazky?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.