SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Květen 2025, 23:54

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tohle je zajimave ...
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tohle je zajimave ...  (Zobrazeno 2326 x)
Farley
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K750i - R1DB001 & K700i - R2CA001

Zobrazit profil WWW
« v: 14. Říjen 2006, 18:53 »

Mno, jelikoz jsem badave povahy, zkoumal jsem a zkoumal:  Cheesy
V jednom file ze zalohy meho telefonu pred FF od Filipa Ludvika jsem nasel toto:

<!-- Init Java: Delete all "deletable" java applications. -->
   <java>          <!-- Add predefined Java applications in this tag --> 
      <!-- Common -->   
      <midlet deletable="false" upgradeable="true" install="false" folder="games">       <jad-file>java/superrealtennis.jad</jad-file>       <jar-file>java/superrealtennis.jar</jar-file>    </midlet>   
      <midlet deletable="false" upgradeable="true" install="false" folder="applications">       <jad-file>java/MOBILEPRINT.jad</jad-file>       <jar-file>java/MOBILEPRINT.jar</jar-file>    </midlet>   
      <midlet deletable="true" upgradeable="true" install="false" folder="games">       <jad-file>java/AeroMission3D.jad</jad-file>       <jar-file>java/AeroMission3D.jar</jar-file>    </midlet>   
      <midlet deletable="true" upgradeable="true" install="false" folder="applications">       <jad-file>java/WorldClock3D.jad</jad-file>       <jar-file>java/WorldClock3D.jar</jar-file>    </midlet>   
      <midlet deletable="true" upgradeable="true" install="false" folder="games">       <jad-file>java/PuzzleSlider.jad</jad-file>       <jar-file>java/PuzzleSlider.jar</jar-file>    </midlet>
      <!-- Test -->

<!-- Java User Agent string-->
      <user-agent-string>Java/SEMC-Java/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1</user-agent-string>
   </java>

Pise se tam ze ma telefon pri MastarResetu smazat vsechny smazatelne aplikace a pote z adresare JAVA obnovit puvodni hry. To ale uz vubec nechapu ponevadz: a) myslel jsemsi ze Marter Reset sformatuje pameÂť b)Pri mem MR mi tam ty aplikace nezustaly, zmizely c) v te slozce java jsem nasel jsen puzzle slider.
uložena

Jj, kdyz byl tenhle web "v plenkach", to byly casy. :-)
Ja tu SEManii proste miluju.
Mouse2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 15. Říjen 2006, 08:49 »

Ja mam u K750i po master resetu(tovarni nastaveni-SMAZAT VSE) hru "SuperReal Tenis 3D a aplikaci HP-Print.
Tyhle dve jsou vas "natvrdo".
Jak jsi psal,treba by se po MR ty hry a aplikace,obnovily kdyby byly nahrany na karte a ta vlozena ne?,jinak netusim
uložena

SE G502 + 4GB MS micro,BT-HF SonyEricsson HBH-608
Farley
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 15. Říjen 2006, 10:47 »

Ano, taky jsem si to myslel, proto me tenhle kod vyvedl z miry. Pise se tam vlaste to, ze pri resetu se ma z adresare java (v adresari tpa/preset/default ) maji zkopirovat hry a aplikace. Pri MR a prvnim spusteni, ale v zaloze cisty K750 adresar java chybi a v zaloze me K750 jeste pred preflashem od FF tam ten adresar byl, ale jestli tam je tad a po nedavnem MR (ten byl kvuli rychlosti a zvuku) ten adresar je, akzedopadne ty hry se mi ted neobnovily ani s kartou a zjistit to nemazu, CID 49.

Uzivatel Vrtacek povidal, ze tam ten adresar nema, ja priznavam, ze ten reset pred FF se asi nejak nepoved, udelalo to nejakou rotiku, ale stejnak je to zjimeve. Mozna si na srazu od Filipa Ludvika necham mrknou do phonu, jestli tam ten adresar je, nebo ne. :-)
uložena

Mouse2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 15. Říjen 2006, 11:00 »

Urcite se na to mrkni...ja zatim moc experimentovat nemuzu,ani FW natoz pak tohle.
Nemam kabel a ani mi to neva.Mnou pouzivany FW mi naprosto vyhovuje a veskery obsah mam zalohovany a nejake patchovani do toho nemam zajem se poustet.
Kdyz jsem miva S M65 bylo to neco jineho a trochu jednodussi a telefon se nechal upravit vic.....hlavne se dohanelo to co vyrobce opomel.
U SE nic takovyho delat nepotrebuji....FW je stabilni,prostredi vyhovuje,ovladani taky tak proc se v tom vrtat. Smajlík
uložena

Farley
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 15. Říjen 2006, 11:19 »

Ne, ja taky nepatchuju, jen se mi stal takovy maly incident s MR pred FF, tak jsem nechal udelat FF a od te doby mobil normalne pouzivam. Jenze vzajmu cistoty telefonu delavam tak jednou za pul roku, pokud s telefonem nic neni, MarterReset. No a kdyz jsem se jednou hrabal ze zvedavosti v zaloze od Filipa, narazil jsem na tohle a tak jen tak pidim. Mobil my taky funguje krasne, nemam potrebu nic patchovat. Smajlík
« Poslední úprava: 15. Říjen 2006, 11:41 od Farley » uložena

Mouse2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 15. Říjen 2006, 11:25 »

Jasne rozumim Mrknutí
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tohle je zajimave ...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 15 dotazů.