SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i - Prosba+Zkusenosti
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750i - Prosba+Zkusenosti  (Zobrazeno 4272 x)
Mouse2
Anonym
« v: 05. Říjen 2006, 16:17 »

Zdravim.Dnes jsem si poridil K750i a jsem moc spokojen.Chtel jsem telefon,ktery je za solidni  cenu(750-ku jsem kupoval pouzitou ve vybornem stavu za 4790kc+64MS Card)eskere multimed. funkce,pam. karty,fotoaparat solidni vydrz a elgantni vzhled.
Nejaky cas jsem pouzival motorolu MPx200 Smartphone ale jiz bych se k tzv. "chytrym" telefonum asi nevratil.Nevyhody jsou zejmena rozmery a nizka vydrz na jedno nabiti.Moznost doinstalovani dalsich programu je jiste dobra ale nevyuziji ji...staci mi prehravac videa,fotak,mp3 a fotky,nic vic od telefonu nechci...jo a samozrejme abych si z nej taky zavolal Mrknutí

Rad  bych  s dozvedel par veci okolo tohohle telefonu a tak majitele zadam o radu.

Kde sezenu predinstalovana temata z telefonu,mam tam pouze jedno a prilis mi nesedi.
Da se blesk u fotoaparatu nastavit na nejakou klavesu a pouzivat jako nouzova svitilna?
Kolik dni telefon vydrzi na jedno nabiti pri prumernem zatizeni? Slysel neco o 4 dnech.
Poskledni drobnost,jakym kodem zjistim verzi FW a pokud je telefon rychly a stabilni ma smysl nahravat posledni aktualni verzi?
prinasi nejake podstatne zmeny?

To je tak asi vse,predem diky za vase ohlasy Roll Eyes

uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #1 v: 05. Říjen 2006, 16:54 »

To myslis, ze ti ted kazdy sem bude psat vsechno co je tady uz napsane? Kdyby sis prolezl sekci K750, najdes tam na vsechny sve dotazy odpovedi. Myslim, ze je to tu zrale na lock.
uložena
Mouse2
Anonym
« Odpověď #2 v: 05. Říjen 2006, 17:11 »

No dobre,no...diky za vrelou radu Cry
Nemuzu to tu vsechno prolejzat,tolik casu dneska nemam a pri mym GPRS pripojeni......
Stacilo mi jen tyhle zakladni veci,kdyz chces lock at ho admini udelaji.....for na SE je dost a jinde budou vstricnejsi!!
Poradim si tedy sam,nechapu ale proc teda forum funguje,kdyz se slusne zeptam to same ocekavam
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #3 v: 05. Říjen 2006, 17:15 »

Ja sem ti slusne odpovedel, kdyby kazdy hned jen polozil dotaz, tak je to tady za chvili necitelne, myslim, ze forum je aj od toho, aby si na nem kazdy pohledal co potrebuje, ne hned vypisovat nove vlakna. A ten lock sem myslel proto, aby se tu za chvili nerozpoutal flame, co se tu uz par krat stalo.  Mrknutí
uložena
verkak
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: C702,P1i,W810i,K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 05. Říjen 2006, 18:22 »

Aby jsme te neodradili  Smajlík napisu co vim  Mrknutí
Spousty schemat je zde v downloadu - svetlo si muzes pridat jako cokoliv jineho do vlastnich zkratek ( prostredni klavesa pod displejem ) nebo rychlejsi je proste otevrit foÂťak a zmacknout hvezdicku -  FW zjistis kombinaci techto klaves  >*<<*<*   Mrknutí
uložena
Mouse2
Anonym
« Odpověď #5 v: 05. Říjen 2006, 19:26 »

Aby jsme te neodradili  Smajlík napisu co vim  Mrknutí
Spousty schemat je zde v downloadu - svetlo si muzes pridat jako cokoliv jineho do vlastnich zkratek ( prostredni klavesa pod displejem ) nebo rychlejsi je proste otevrit foÂťak a zmacknout hvezdicku -  FW zjistis kombinaci techto klaves  >*<<*<*   Mrknutí

Diky Mrknutí ;)Az bude trocha casu prolezu forum abych toho zjistil co nejvic.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #6 v: 05. Říjen 2006, 19:39 »

no jo, abych te nodradil, tady mas odkazy kde najdes spoustu zajimavych veci

http://forum.semania.cz/index.php/board,14.0.html
http://forum.semania.cz/index.php/topic,585.0.html
http://semania.cz/content/view/1092/2/   Shocked
uložena
Sonyk1
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 3G - Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 05. Říjen 2006, 19:43 »

2:Mouse2 - je pravda ze je spoustu jinych for, ale troufnu si tvrdit, ze toto je jedno z nejlepsich, ne-li vubec nejlepsi  a nejprehlednejsi Cheesy. Rozhodne te nikdo nechce odrazovat  Mrknutí. Vsak na to prijdes sam az to tady omrknes  Smajlík.
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 05. Říjen 2006, 22:40 »

Presne tak.

A jen bych doplnil, ze je prehledne prave proto, ze se eliminuji opakujici se dotazy atp. Jak k dobru fora, tak k dobru tech, co hledaji informace.
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
Mouse2
Anonym
« Odpověď #9 v: 05. Říjen 2006, 22:42 »

quote author=Sonyk1 link=topic=8583.msg82158#msg82158 date=1160073827]
2:Mouse2 - je pravda ze je spoustu jinych for, ale troufnu si tvrdit, ze toto je jedno z nejlepsich, ne-li vubec nejlepsi  a nejprehlednejsi Cheesy. Rozhodne te nikdo nechce odrazovat  Mrknutí. Vsak na to prijdes sam az to tady omrknes  Smajlík.
[/quote]

Jeste jednou,diky vsem  Mrknutí
am ted u O2 problemy s pripojovanim a nekdy je to zazrak se na NET vubec dostat.Jedu pres GPRS/UMTS-3G a delaji uz asi tyden nejake upravy v siti a spojeni pada a pada.......
uložena
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 06. Říjen 2006, 06:37 »

Jeste jednou,diky vsem  Mrknutí
am ted u O2 problemy s pripojovanim a nekdy je to zazrak se na NET vubec dostat.Jedu pres GPRS/UMTS-3G a delaji uz asi tyden nejake upravy v siti a spojeni pada a pada.......
Jak muzes s K750i jet na 3G?
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Mouse2
Anonym
« Odpověď #11 v: 06. Říjen 2006, 06:55 »

Ja mam na internet 3G motorolu V980 Tongue Mrknutí
uložena
Mouse2
Anonym
« Odpověď #12 v: 06. Říjen 2006, 17:22 »

Dneska jsem si konecne poridil pametovku rozumny velikosti a ctecku...juknete na fotky(Porizeny samo K750i)

uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i - Prosba+Zkusenosti
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.059 sekund, 18 dotazů.