SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 11:13

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kryty z makety P910i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kryty z makety P910i  (Zobrazeno 2420 x)
Kail
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 06. Říjen 2006, 16:12 »

Ahoj,napada mne mozna uplna blbost,ale myslite ze by sly sundat kryty z makety a dat na normal telefon  Cheesy?Koukal jsem na jednu maketu v obchode a zpracovanim byla dost dobra,rekl bych ze pouzite materialy atd jsou naprosto presny jako na pravim telefonu...Kdyby to slo tak by to byla celkem pohoda,makety stojej kolem 400kc  Roll Eyes
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 06. Říjen 2006, 18:59 »

Podle me kryty nejsou uplne stejny, uz jsem se takhle taky dival na vice maket a myslim, ze na P910i bych jsi kryt z makety nepouzil.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 06. Říjen 2006, 19:36 »

Kryty na maketach sou jednak lepeny, takze nez bys je rozpizlal, tak je stejne poskodis a potom sou delany uplne z jinyho materialu. Ne jednou se mi stalo, ze nez se ten telefon prestal prodavat, byla maketa uplne ojeta a to si ji nikdo nedaval do kapsy ale jen ji zmoulal v ruce. Je to napodobenina, takze by ti stejne vydrzel tak tyden
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #3 v: 06. Říjen 2006, 21:10 »

narozdil od nekterych jinych vyrobcu telefonu (jejich makety jsou prazdne orig. kryty + zavazi na skutecnou hmotnost), makety vetsiny SE nelze pouzit. Byly i vyjimky, jestli si dobre pamatuju za dob T610/630 slo jednotlive casti vyuzit. Ale z dnesnich myslim zadna.  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kryty z makety P910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.