SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 00:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: baterie
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: baterie  (Zobrazeno 3428 x)
Petr18
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 26. Září 2006, 14:53 »

Zdravim!Koupil jsem si novou baterii na P910i a vydrzi mne tam necely den!Nemuze vadit,ze je na P900?Je o neco tlustejsi!A nebo cim to muze byt! Undecided
uložena
brmbos
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 26. Září 2006, 15:33 »

Napis vic podrobnosti:
- o jakou jde kapacitu
- vyrobce baterie
- jak dlouho mas baterii

u baterii je vetsinou potreba ji "naformatovat" - tedy nechat baterii nekolikrat uplne vybit a pak znovu nabit. Teprve pote baterie ziska plnou kapacitu.
uložena

Fanovske stranky M.ÂŽambocha - http://mz-fans.ic.cz
Pipa
Uzivatel
Telefon: iPAQ614c

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 26. Září 2006, 15:56 »

Navod z kabelmanie:

Li-ion/Li-polymer
Pred prvnim pouzitim baterii nabijte na plnou kapacitu (az pristroj prestane signalizovat nabijeni, pote vyjmete konektor nabijeni a zhruba po 1 hod. jej znovapripojte a nechte dal nabijet. Timto dosahnete plneho nabiti baterie pro prvni pouzivani. Tento typ baterie nema vyrazny pameÂťovy efekt, tudiz nemusite provadet formatovani. ÂŽivotnost baterie je pri beznem pouzivani min. 1/2 roku. Pozvolne snizovani kapacity behem pouzivani je charakteristickym jevem vsech akumulatorovych baterii. Plne kapacity dosahne po trech cyklech nabiti a vybiti.
uložena

MTX770,MD520,N6110,N7110,N6310+IPAQ3630,P800,P910i+MPX220,P1i,iPAQ614c
Petr18
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 26. Září 2006, 18:51 »

Takze pipo ten navod mam i ja a tak jsem to udelal!brmbos:V navodu je napsane,ze tato baterka se nema formatovat!Je to znacka ACSCU asi to esko je tam jako blesk!Je to Li-pomer a ma 1500mAh!Mam ji od patku!Kdyz ji vybiju uplne a nabiju,tak se nabije do peti minut a za pet minut zacne zas blikat cervene pak nabiju a uz se nabiji 2 hodiny a vydrzi tak 6 hodin nabita! Undecided
uložena
Pipa
Uzivatel
Telefon: iPAQ614c

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 26. Září 2006, 21:55 »

ja mam tu samou, nevydrzi to co originalni baterka prestoze ma 1500 mAh a originalni jen 1260 mAh, ale rozhodne to neni tak hrozny,
rekl bych tak o 20% nizsi vykon
uložena

MTX770,MD520,N6110,N7110,N6310+IPAQ3630,P800,P910i+MPX220,P1i,iPAQ614c
brmbos
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 27. Září 2006, 08:53 »

Vykasli se na navod a zkus ji zformatovat. Vzhledem k tomu ze ti moc nefunguje ti stejne nic jineho nezbyva.  baterii urcite neznicis, a pkud to nebude fungovat tak ti stejne zbyva uz jen reklamace.
V tomhle oboru uz par let delam (vlastne jsem ho i studoval  Tongue ) takze aspon malinko vim co rikam. Ale pokud chces zkusit neco jineho klidne.

P.S.: Tolik vykricniku co jsi pouzil, uz jsem dlouho nevidel  Smajlík
uložena

Fanovske stranky M.ÂŽambocha - http://mz-fans.ic.cz
Petr18
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 27. Září 2006, 13:18 »

Vykasli se na navod a zkus ji zformatovat. Vzhledem k tomu ze ti moc nefunguje ti stejne nic jineho nezbyva.  baterii urcite neznicis, a pkud to nebude fungovat tak ti stejne zbyva uz jen reklamace.
V tomhle oboru uz par let delam (vlastne jsem ho i studoval  Tongue ) takze aspon malinko vim co rikam. Ale pokud chces zkusit neco jineho klidne.

P.S.: Tolik vykricniku co jsi pouzil, uz jsem dlouho nevidel  Smajlík
No vidis to. Grin no ja to zkusim,ale jde o to,kdyz to vybiju uplne,tak mi blbne,jak jsem psal.
uložena
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 29. Září 2006, 11:02 »

Takze pipo ten navod mam i ja a tak jsem to udelal!brmbos:V navodu je napsane,ze tato baterka se nema formatovat!Je to znacka ACSCU asi to esko je tam jako blesk!Je to Li-pomer a ma 1500mAh!Mam ji od patku!Kdyz ji vybiju uplne a nabiju,tak se nabije do peti minut a za pet minut zacne zas blikat cervene pak nabiju a uz se nabiji 2 hodiny a vydrzi tak 6 hodin nabita! Undecided

podobne sa mi telefon spraval ked som mal uvolneny konektor na baterku, ten co pod nou ked ju vyberiete... Telefon sa niekedy rychlo nabil, drzal sa pol dna, ale akonahle bol vacsi odber, vyhlasil ze je vybyta.  Shocked  skocil som do servisu, za 200sk konektor priletovali naspat, a vsetko islo ako malo  Cool  ale ak ti to robi len nova baterka, asi v tom problem nebude Undecided

kazdopadne sa na ten konektor aspon pozri  Mrknutí
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: baterie
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 16 dotazů.