SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 15:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: resetovani T630, kdykoliv, kdekoliv
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: resetovani T630, kdykoliv, kdekoliv  (Zobrazeno 8447 x)
frutisek
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 10. Březen 2006, 22:21 »

Zdravim,
chci se zeptat jestli se nekdy nesetkal nekdo s tim, ze se mu samovolne resetuje mobil, proste drzite ho treba v ruce, on zhasne, pak se rozsviti a najede ze hleda sit a vse ok. Volate, stane se to same, proste nevim co s tim. Mam klonovanou SIM a mam podezreni ze by to mohlo byt tim, i kdyz nevim jak je to mozne, kdyz to ma byt prece naprosto shode SIMka. Sranda je ta, ze na te SIM mam PIN, kdyz se telefon resetuje, tak se mi sam zapne a nechce ani pin, proste rovnou najede na posledniho operatora co sem tam mel (konkretne jedu na oskarovi).Firmware je R6C005. Telefon ma 1,5 roku kupovany u oskara. takze jake navrhy? Muzu skocit do nejakeho autorizovaneho servisu SE i kdyz zaruka plati u oskara? nebo jim to hodit do oskara a modlit se, ze se jim to taky resetuje (pritom mi prijde ze ten telefon je naladovy, nekdy se i tyden sehryzne...) ? neresi tuhle chybu treba nejaky dalsi firmware, jakoze tenhle je jeden z tech prvnich? dik za rady, teda jesti nejake budou Smajlík
uložena
ajko
Anonym
« Odpověď #1 v: 10. Březen 2006, 22:24 »

nedolieha ti baterka, hod na nu za kryt niaky papierik  Roll Eyes
uložena
frutisek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 10. Březen 2006, 22:28 »

...to si nemyslim, kdyz pisu zpravu, tak se mi telefon zastavi v psani...napise ze zprava byla ulozena do neodeslanych zprav a vypne se a zapne se. Kdyby to bylo baterkou, tak by asi tohle nepsal a rovnou by se vypnul a uz by nemel tendenci se zapinat, baterka to fakt neni Sad
uložena
Fujeer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Březen 2006, 22:56 »

A nemas tam nahodou nejakou Java App  Mrknutí
uložena
Fester
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 13. Březen 2006, 23:03 »

A nemas tam nahodou nejakou Java App  Mrknutí

taky si myslim ze to bude necim co ten tel vytezuje na max a tak se radsi restartuje... je to nejaky podezrely.. Kontaktuj Filipa Ludvika treba ti pomuze bez cekani... ale na druhou str ten tel byl docela drahej a tak ho muzes vratit oskarovi a za tu cenu co ti pro pripadne uznane reklamaci daji z5 tak si  koupis K750  Grin Grin Cheesy Mrknutí
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
Farley
Anonym
« Odpověď #5 v: 13. Březen 2006, 23:10 »

V mobilu je soucastka s nazvem Hlidac. Mericinnost CPU a pri vypadku restartuje telfon (Treba pri pretizeni)
Takze me napada bud min jak 200 kb volne pameti, nebo nejaka vada na CPU. Myslim ze staci i maly vypadek baterie, hlidac (Watchdog) zaznamena vypadek a restartuje telefon. Normalne by s tim ten telefon nic neudelal nebyt watchdoga. Takze to s tou baterkou souvisi. Watchdog zahajil restart a zprava se ti ulozila...
T630 ma nesikovne ulozene kontakty. Pri narazu nebo spatnym pohybu s zadnim krytem se odchyli. Eastecne to resi papirek. Mel jsem ji a stavalo se mi to taky. V servisu mi vymenili zadni kryt, ale pomohlo jen na chvilku, pak se ozvaly ojete kolejnicky na mobilu a problem tu byl znova.
Uz ji nemam ale zadupej si na servis o novej kryt a fw, dostanes zadaco novej fw, ja to tak delavam furt. ;-)
uložena
Hangman
Uzivatel
Telefon: Vodafone Smart II a SK17i Black

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 14. Březen 2006, 21:06 »

Myslim, ze nowej firmware to wyresi - mam ten samej a dela to taky - kamosowi to delal taky a nechal si nahrat nejnowejsi firmware a OK. Mrknutí
uložena

T630->T105->T290->K310->K320->K550->W900->V630->W810->K850->G900->C702->T700->W995->W715->U20i->HTC BUZZ Wildfire + M600i->E10i->W595->W580->Samsung Galaxy Ace->C902-> C905->SK17i Black + Vodafone Smart II
tek_
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 15. Březen 2006, 15:50 »

Zdravim,
chci se zeptat jestli se nekdy nesetkal nekdo s tim, ze se mu samovolne resetuje mobil, ......... dik za rady, teda jesti nejake budou Smajlík

Hoj,
mam SE T610 a obcas se mi to stava taky, ale rekl bych ze firmwarem to nebude, mam jeden z poslednich...  Nikdy pred tim mi to nedelalo, zacalo to, az kdyz mi parkrat spadl na zem a "presel mrazem" (lyzovani v -20°C s mobilem v kapse u kalhot nedoporucuji=)). Takze zavadu bych videl asi tady. Teda pokud se ti neco takoveho stalo... =)
uložena
Fujeer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 15. Březen 2006, 22:40 »

No nevim nevim by ses divil co ten muj tel vydrzel  Mrknutí
uložena
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 17. Březen 2006, 09:33 »

Tohle sem zazil kdyz byl telefon politej....
uložena
Ales-X
Uzivatel
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 27. Květen 2006, 14:00 »

Taky uz se me zacal telefon celkem casto restartovat, vetsinou treba kdyz jsem byl na ICQ a jeste me nedo zavolal, nebo me prisla sms. Tak jsem se rozhodl jednoznacne pro master reset. Pomoci MyPhoneExplorer a DSS-25 jsem vytvoril kompletni zalohu telefonu a pak dal v telefonu kompletni obnoveni nastaveni. Pak jsem jeste pro jistotu z telefonu vydal na 5min. baterku a zas vratil zapnul a zalohu nahral zpatky do telefonu. Rozdil je neskutecnej telefon funguje rychleji a hlavne se uz nerestartuje a dale pred master resetem jsem mel volnou pamet 977kB a po master resetu a zpetnem nahrani zalohy mam volnych 1221 kB ;-)
uložena

Rolly
Anonym
« Odpověď #11 v: 13. Červenec 2006, 06:26 »

Ahoj, muzu se zepatat jak se takovy master reset provede? Mam T610. Diky mooc
uložena
p.potrava
Anonym
« Odpověď #12 v: 15. Červenec 2006, 08:48 »

Jdi do nastaveni a tam si najdi obnoveni nastaveni a tam si vyber jestli do tovarniho nastaveni nebo jen takove nastaveni ze ti zustanou kontaky a podobne Cheesy doufam ze to co sem psal je pro tebe aspon trochu srozumitelne  Cheesy
uložena
Miqa
Anonym
« Odpověď #13 v: 17. Červenec 2006, 00:49 »

Zdravim,
chci se zeptat jestli se nekdy nesetkal nekdo s tim, ze se mu samovolne resetuje mobil, proste drzite ho treba v ruce, on zhasne, pak se rozsviti a najede ze hleda sit a vse ok. Volate, stane se to same, proste nevim co s tim. Mam klonovanou SIM a mam podezreni ze by to mohlo byt tim, i kdyz nevim jak je to mozne, kdyz to ma byt prece naprosto shode SIMka. Sranda je ta, ze na te SIM mam PIN, kdyz se telefon resetuje, tak se mi sam zapne a nechce ani pin, proste rovnou najede na posledniho operatora co sem tam mel (konkretne jedu na oskarovi).Firmware je R6C005. Telefon ma 1,5 roku kupovany u oskara. takze jake navrhy? Muzu skocit do nejakeho autorizovaneho servisu SE i kdyz zaruka plati u oskara? nebo jim to hodit do oskara a modlit se, ze se jim to taky resetuje (pritom mi prijde ze ten telefon je naladovy, nekdy se i tyden sehryzne...) ? neresi tuhle chybu treba nejaky dalsi firmware, jakoze tenhle je jeden z tech prvnich? dik za rady, teda jesti nejake budou Smajlík
toto se mi delo kdyz mi telefon upadl na zem a spravil sem to tim ze mi upadl znovu a je pokoj.. Cheesy Cheesy
uložena
Jirka Morak
Anonym
« Odpověď #14 v: 03. Říjen 2006, 23:14 »

Cus, pokud se resetuje a pak znovu nenaskoci, tak z toho plyne, ze se ti odpojuje baterka. Je to caste u telefonu T630 vybaveneho jednim z naprosto "dokonalych" erar krytu made in China!!!

Ale pokud se ti telefon doslova resetuje, tak to baterii nebude, ledaze by snad vymysleli UI baterie, ktere by se zmocnily nasich telefonnich aparatu a sami se zapinaly nezavisle na nasi vuli.... Doufam, ze jsi pochopil, jak to myslim. , . ., . ,  

Pak je tedy treba vyhledat odbornou mobilni SE pomoc a nechat ho, za jiste nemalej peniz, opravit a nebo druha varianta, ktere se ja osobne priklanim, ... oprasit dilnicku a pustit se do ocisty telefonu, bedliveho zkoumani podezrele zcernalych ci upadlych soucastek a k velkemu rozhodnuti, jak s vyvstalou situaci co nejlepe, podle vlastniho uvazeni, nalozit....

Preju ti zdar a hlavne trpelivost. Vrchni-zadni cast krytu telefonu ti pujde horko tezko dolu, s rozvahou a citem

Jirka  
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: resetovani T630, kdykoliv, kdekoliv
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 19 dotazů.