SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Květen 2025, 20:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prezentacni video (fce Prohlidka)
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prezentacni video (fce Prohlidka)  (Zobrazeno 1636 x)
Majkl vP.
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 01. Srpen 2006, 11:37 »

Zdravim.
Nenasel jsem tu zadne vlakno na toto tema, tak se primo zeptam:

Provedl jsem na telefonu master reset a po obnove mi zesedla polozka Prohlidka v menu Zabava. Telefon hlasi, ze "Prohlidka byla odstranena z telefonu". Pritom jsem pred resetem data zalohoval a po znovunabehnuti telefonu jsem videoklip Demo Tour nahral zpatky do interni pameti. Eekal jsem, ze se video k funkci Prohlidka priradi automaticky, ovsem opak je pravdou.
Je moznost, jak funkci nastavit video v pameti telefonu zpet, nebo zustane polozka Prohlidka odted uz nadobro "slepa"?
uložena

Uctiva poklona
p.potrava
Anonym
« Odpověď #1 v: 01. Srpen 2006, 19:56 »

No tak zkus to video nahrat do te interni pameti a dej obnovit nastaneni NE master reset ale jen ten jemny reset jak ti to obnovi jen nastaveni. snad si to pochopil Cheesy Mrknutí
uložena
Majkl vP.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 01. Srpen 2006, 21:02 »

Pochopil a dekuju za radu. Ovsem dnes odpoledne jsem se jeste trochu hrabal ve firmware, takze jsem hned pote provedl reset nastaveni - a po tomto mekkem restartu ta Prohlidka opravdu zacla zase fungovat. Takze se zalozenim tohoto tematu jsem se asi o dve hodiny unahlil..  Cheesy Ale doufam, ze jsem tim treba aspon pomohl nekomu, kdo resil podobny problem (najde-li se na SEmanii nekdo takovy).  Cool

\\ Vyreseno
uložena

Uctiva poklona
jajk0
Uzivatel
Telefon: SE W580i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 02. Srpen 2006, 22:59 »

inac to demo tam staci len nakopirovat. ja som si ho tiez raz vymazal a potom som si ho stiahol z netu a len tak nakopiroval medzi videa. musi byt rovnaky nazov a musi byt v pamati telefonu, nie na karte
uložena

T10s -> T28s -> T310 -> T68i -> K700i -> D750i@W800i -> W580i
Majkl vP.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 04. Srpen 2006, 09:06 »

V tom prave spocival muj problem. Tim, ze jsem video pouze vratil do pameti telefonu, se polozka Prohlidka sama neobnovila a stale hlasila smazany soubor. Mekky restart byl pro jeji znovuzprovozneni nezbytny.
uložena

Uctiva poklona
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prezentacni video (fce Prohlidka)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.