SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
09. Duben 2025, 19:44
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
P910i jako modem...
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
Autor
Téma: P910i jako modem... (Zobrazeno 4336 x)
Tomas 86
Anonym
P910i jako modem...
«
v:
26. Červenec 2006, 15:41 »
Dobry den mam vetsi problem se svoji P910i...Pouzivam Erotel data non-stop...od minuleho tydne (stredy) jsem zaznamena velky pokles rychlosti GPRS na mobilu...Myslel jsem ze je chyba na mem notebookutak jsem preinstaloval okna ale porat to same ta jsem este provedl Master reset na svoji P910i ale porad mam pomali GPRS...tak kde je chyba?nic jsem nedelal s nastavenim v mobilu...dekuji za vase odpovedi...
uložena
brmbos
Uzivatel
Pohlaví:
Re: P910i jako modem...
«
Odpověď #1 v:
26. Červenec 2006, 15:50 »
Tak to uz zbyva pouze chyba u Eurotelu. Myslim ze to maji stejne jako ostatni poskytovatele. Tedy rychlost neni zarucena a konektivita se rozdeluje mezi ucastniky.
Zkus jiny mobil a pokud to bude to same tak je to jasne.
uložena
Fanovske stranky M.ÂŽambocha -
http://mz-fans.ic.cz
JecminekMaselnik
Anonym
«
Odpověď #2 v:
26. Červenec 2006, 15:52 »
mozna by neskodila nejaka trochu exaktnejsi cisla (napriklad jakych rychlosti ted realne dosahujes a pripadne zkusit simku v jinem gprs zarizeni, zda problem neni opravdu spise na trase, nez v telefonu.
uložena
Tomas 86
Anonym
«
Odpověď #3 v:
26. Červenec 2006, 16:51 »
Uživatel: JecminekMaselnik 26. Červenec 2006, 15:52
mozna by neskodila nejaka trochu exaktnejsi cisla (napriklad jakych rychlosti ted realne dosahujes a pripadne zkusit simku v jinem gprs zarizeni, zda problem neni opravdu spise na trase, nez v telefonu.
Mno nechce to ani na mobilu stahovat...kdyz jsem na netu pres Operu...mno a rychlost jako takova?heh vlece se to silene...Nevim nemuzu zkusit jinej mobil pac ostatni mobili maji GPRS Class 10...mno a za 2 kdo se ma nastavovat rucne se Siemensem a pak este s modemem na notebooku??nemam na to cas...A operator mi rekl ze pokud se pohybuju i v jinych lokalitach jao ze se pohybuju tak asi prej je chyba v mem mobilu a ne u neho...
uložena
Ales-X
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
«
Odpověď #4 v:
26. Červenec 2006, 17:53 »
A nestalo se ti ze jsi za mesi pretahal vic jak 2GB dat? operatori maji tzv. FUP (Fair Usage Policy) u standartnich tarifu je to nastaveno myslin na 2GB za mesic prenesenych a kdyz tuto hodnotu prekrocis tak ti na dalsi mesic zpomali stahovani a odesilani na polovicni hodnoty :-/ cus Ales
uložena
rajce
VW typ2 Kombi 1957
Tomas 86
Anonym
«
Odpověď #5 v:
26. Červenec 2006, 18:09 »
Uživatel: Ales-X 26. Červenec 2006, 17:53
A nestalo se ti ze jsi za mesi pretahal vic jak 2GB dat? operatori maji tzv. FUP (Fair Usage Policy) u standartnich tarifu je to nastaveno myslin na 2GB za mesic prenesenych a kdyz tuto hodnotu prekrocis tak ti na dalsi mesic zpomali stahovani a odesilani na polovicni hodnoty :-/ cus Ales
Mno jako s touto rychlosti by mne zajimalo kterej borec by stahnul za ten mesic ty 2GB...ne urcite nestahl...a datovy technici na Eurotelu by mi to rekli ne?kdyz sami oni nevi a sledujou tejd lokalitu mesta kde bydlim...
uložena
brmbos
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #6 v:
26. Červenec 2006, 21:11 »
Tak to dej do toho Siemense, ze stranek siemense si nech poslat nastaveni (i kdyz rucne to taky neni problem) a zkus nozmalne surfovat z mobilu. Jakou to bude mit rychlost. Protoze pokud to je jak rikas furt mi to pripada jako ze chyba ja po ceste a ne v zarizeni.
uložena
Tomas 86
Anonym
«
Odpověď #7 v:
26. Červenec 2006, 21:14 »
Uživatel: brmbos 26. Červenec 2006, 21:11
Tak to dej do toho Siemense, ze stranek siemense si nech poslat nastaveni (i kdyz rucne to taky neni problem) a zkus nozmalne surfovat z mobilu. Jakou to bude mit rychlost. Protoze pokud to je jak rikas furt mi to pripada jako ze chyba ja po ceste a ne v zarizeni.
Vypada to ta...chvili bezi ta rychlost normalne pak se to zpomali a pak to treba stranku na na netu nenacte vubec...s tim Siemensem to zkusim ale az nekdy za tyden...driv ho nebudu mit v ruce...
uložena
brmbos
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #8 v:
27. Červenec 2006, 07:06 »
JJ, presne tak jak popisujes. Ja mam sice zkusenost jen z T-mobile, ale technologie jsou to stejne a oba operatori (vlastne vsichni) ti jen reknoi ze rychlost je AÂŽ tolik a tolik. Realita byva ale jinde.
uložena
Tomas 86
Anonym
«
Odpověď #9 v:
27. Červenec 2006, 10:21 »
Uživatel: brmbos 27. Červenec 2006, 07:06
JJ, presne tak jak popisujes. Ja mam sice zkusenost jen z T-mobile, ale technologie jsou to stejne a oba operatori (vlastne vsichni) ti jen reknoi ze rychlost je AÂŽ tolik a tolik. Realita byva ale jinde.
A co mam delat???ja se asi na to vykaslu...koukam ze se tahaj data a porad se to prerusuje... nevim ale mobilem a pc to nejni...jsem zvedavej co mi reknou technici na Eurotelu...prej to sledujou tak nevim...
uložena
brmbos
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #10 v:
27. Červenec 2006, 12:03 »
Delat se neda nic moc. Pokud jedes pres GPRS tak realna rychlost muze byt az 50-60 Kb, ale to je maximum. Nekdy to uze spadnout treba i na 5-6 Kb. Vzdy josu uprednostnovany hovory pred datama. Na data je az co zbyde. Takze kdyz se v ramci tve bunyk zacne vice volat tobe to omezi sirku kanalu a tim i rychlost.
Pak mam jeste zkusenost z EDGE u T-mobile. To taky neni nejakej zazrak, ale je to prece jen lepsi. Nicmene to u P910i jeste porad nejde vyuzit protoze touto technologii nedisponuje.
uložena
Tomas 86
Anonym
«
Odpověď #11 v:
27. Červenec 2006, 13:46 »
Uživatel: brmbos 27. Červenec 2006, 12:03
Delat se neda nic moc. Pokud jedes pres GPRS tak realna rychlost muze byt az 50-60 Kb, ale to je maximum. Nekdy to uze spadnout treba i na 5-6 Kb. Vzdy josu uprednostnovany hovory pred datama. Na data je az co zbyde. Takze kdyz se v ramci tve bunyk zacne vice volat tobe to omezi sirku kanalu a tim i rychlost.
Pak mam jeste zkusenost z EDGE u T-mobile. To taky neni nejakej zazrak, ale je to prece jen lepsi. Nicmene to u P910i jeste porad nejde vyuzit protoze touto technologii nedisponuje.
Jasne to beru ale ne kdyz uz pres tyden to je s tou rychlosti na houby a za 2...ja jsem z Chomutova proc mi to teda blbne i v jinych lokalitach nez je Chomutov ale treba Most nebo Klasterec nad Ohri???
uložena
brmbos
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #12 v:
28. Červenec 2006, 11:42 »
Tak to uz pomuze jen bombardovat operatora a trvat na tom aby si tam poznacil ze mas technicky problem. Kdyz se jim tam sejde vic takovych reakci z jednoho cisla tak jsou povinni se na to prednostne zamerit.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
P910i jako modem...
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.