SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 23:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: My Friends T630 T-Mobile
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: My Friends T630 T-Mobile  (Zobrazeno 6160 x)
Stnly
Anonym
« v: 18. Březen 2006, 11:08 »

Nejak se mi nedari dostat se na ICQ prez my friends u T630ky. Sad Pokud se pokusim prihlasit, tak jen 4 minuty koukam na prihlasovaci obrazek a nakonec mi to vyhodi “chyba behem prihlasovani z duvodu chyby site”. Odejdou asi 4kB.
Netusite nekdo, kde by mohla bejt chyba? Moje nastaveni viz nize.

T-Mobile tarif student
firmware > R7A011

Yamigo.com > Your Details

Your name > Stnly
e-mail> xxx@xxx
User name > Stanley83
ICQ User ID > xxxxxxxx      
Fetch contacts? > ne   
ICQ Password > xxxxxxx      
Slow polling every 10 minutes

Moji pratele > Vlastni > Dalsi > Ucty > Moji pratele > Upravit

Uzivatelske jmeno > Stanley83
Domena > yamigo.com
Heslo > xxxxx (k yamigo uctu)
Server > http://yamigo.com/wv/control
Profil WAP > Internet GPRS

Internet GPRS

Pripojit pomoci > Internet APN
Adresa IP > 010.000.000.010

Internet APN

Adresa APN > internet.t-mobile.cz
ID uzivatele >
Heslo >
Vzdy zadat heslo> Vypnuto
Povolit hovory > Automaticky
Adresa IP >
Adresa DNS >
Dalsi nastaveni > Kvalita sluzby > Prednost > Vysoka

Prez wap.t-mobile sem to ani nezkousel, vono 0,6 a 0,07 za kB je trosku rozdil  Smajlík
uložena
Timik
Anonym
« Odpověď #1 v: 20. Březen 2006, 00:02 »

zklamu te ale Yamigo uz mes?c nejde. M?s li pouze msn ucet tak se pripoj pres smartvas.com . M?s li
i icq nebo aim atd tak musis se pripojit pres chatnu.dk
uložena
Stnly
Anonym
« Odpověď #2 v: 20. Březen 2006, 11:38 »

V tom byl asi zakopanej pes Smajlík. Jde mi hlavne o ICQ, takze jsem zkusil chatnu.dk, uspesne jsem se zaregistroval, ale prihlasit se pomoci my friends se mi opet nepovedlo Sad. Zkousel jsem se prokousat forem (s danskym slovnikem), ale moc jsem z toho nepochytil. Mam to vubec dobre nastaveny?

Nastaveni uctu

Uzivatelske jmeno > Stnly (z reg)
Domena > chatnu.dk
Heslo > ****** (z reg)
Server > http://imps.chatnu.dk:4899
profil WAP > Internet GPRS
uložena
Timik
Anonym
« Odpověď #3 v: 20. Březen 2006, 23:15 »

nastaven? m?s dobre jen to zkus Bez te domeny
uložena
Stnly
Anonym
« Odpověď #4 v: 21. Březen 2006, 11:03 »

ani tak Sad
uložena
Ales-X
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 13. Květen 2006, 18:18 »

Tak jsem rozchodil My Friends na svoji T630, celkem me prekvapilo jak az to je snadne, ale hacek jsem nasel a potreboval bych poradit. Nenacetl se me celej kontaktlist z ICQ a kdyz jsem se to snazil doplnit rucne tak nabehne hlaska ze uz neni misto, nacte se me jen 20 kontaktu, ale mam jich 53. Je mozne tohle nejak obejit a nacpat tam celej kontaklist, nebo ne? Nebo jsem nekde udelal chybu? dik Ales

PS.: zatim pouzivam Paplu, kdo by vedel jak udela aby se me zobrazovaly stavy kontaktu tak taky napiste budu rad, jiz dele to resim a taky jsem na nic neprisel.
uložena

Ales-X
Uzivatel
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 03. Červen 2006, 10:06 »

Tak prinasim celkem zajimavy poznatek. Posledni dobou pouzivam na ICQ na telefonu My Friends v kombinaci s Paplou, takze hodne testuju co ktery messenger umi jake ma vyhody a nevyhody, ale obevil jsem jednu dost zasadni u My Friend. Kdyz jsem online na Paple tak baterka je za den vymlacena ... nekdy i nevydrzi do vecera kdyz hodne pisu. My Friends, je opakem, schvalne jsem skusil byt 48hod. stale online a beterka byla po 48hod. nabyta asi na 90-80%. Domnivam se ze to mozna bude tim ze papla pro pripojeni pouziva internet, kdezto My Friends wap. Ahoj Ales
uložena

power
Redaktor
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 21. Červen 2006, 22:23 »

Tak prinasim celkem zajimavy poznatek. Posledni dobou pouzivam na ICQ na telefonu My Friends v kombinaci s Paplou, takze hodne testuju co ktery messenger umi jake ma vyhody a nevyhody, ale obevil jsem jednu dost zasadni u My Friend. Kdyz jsem online na Paple tak baterka je za den vymlacena ... nekdy i nevydrzi do vecera kdyz hodne pisu. My Friends, je opakem, schvalne jsem skusil byt 48hod. stale online a beterka byla po 48hod. nabyta asi na 90-80%. Domnivam se ze to mozna bude tim ze papla pro pripojeni pouziva internet, kdezto My Friends wap. Ahoj Ales
Ne ne tim to rozhodne neni. Je to tim, ze My Friends. Kontroluje zpravy v delsi prodleve...mam pocit ze vradu nekolika minut(podle nastaveni) Kdezto Papla skoro neustale (v radech nekolika vterin.) Od toho se ale take odviji datova narocnost.
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyni-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
bossko
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 22. Červen 2006, 22:50 »

Pani, funguje vam to myfriends teraz? Mne to nie a nie spojit. Predtym som to pouzival na W800ke v pohode a na W810 mi to nejako nechce ist. Iba hodi hlasku ze prihlasujem a viac nic...
uložena

Algida
Anonym
« Odpověď #9 v: 22. Červen 2006, 23:51 »

Zdravim,
mam taky T630 - T-Mobile, ale bohuze se mi nedari najit MyFriends. Myslel sem ze to je tim, ze sem slepej, ale pak sem se docetl ze to je customizaci telefonu, muzete mi prosim poradit, kde to v tom telefonku najdu?
Nebo mate Decustomizovanou verzi?
Diky moc A.
uložena
bossko
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 23. Červen 2006, 01:25 »

No veru, ze to tam nenajdes. Nechapem, ako si moze operator dovolit takto zrusit nejaku funkciu....
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #11 v: 23. Červen 2006, 06:43 »

No veru, ze to tam nenajdes. Nechapem, ako si moze operator dovolit takto zrusit nejaku funkciu....
to nezrusil operator, je to jina verze FW, namisto polozky "moje menu" je MyFriends
uložena
bossko
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 23. Červen 2006, 10:13 »

... nemas pravdu, po nahrati najnovsieho FW a nespraveni dekustomizacie sa ti tam MyFriends neobjavi a naopak, ked nahras iba dekustomizovane GDFS, tak to tam mas...
uložena

Algida
Anonym
« Odpověď #13 v: 23. Červen 2006, 10:53 »

... nemas pravdu, po nahrati najnovsieho FW a nespraveni dekustomizacie sa ti tam MyFriends neobjavi a naopak, ked nahras iba dekustomizovane GDFS, tak to tam mas...

Vypada to ze asi presne vite o cem mluvite. Rad bych se zeptal jestli je mozne nekde stahnout a nahrat do T630 decustomizovane GDFS.

Dekuji A.
P.S. chodi s My Friends taky ICQ pres GPRS, nebo je nutny Wap (zatim pouzivam paplu.pl)
uložena
bossko
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 23. Červen 2006, 11:36 »

... no troska s mobilmi robim... sam si to tam nijako nedostanes. potrebujes na to nejaky BOX. najlacnejsie riesenie je stare DIV, ktore sa da zohnat uz nieco okolo 1000Sk, ale najlacnejsie pre teba je sa obratit na podporu SEMANIE, alebo navstivit nejaky schopnejsi mobilshop...
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: My Friends T630 T-Mobile
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 19 dotazů.