SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 00:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Uz ho mam dost.
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Uz ho mam dost.  (Zobrazeno 1964 x)
petrku
Anonym
« v: 24. Červen 2006, 12:26 »

Mam K700 necely rok a uz je po treti v oprave. Poprve se zasekaval neslo vytacet ze seznamu nesel budik . V opravne pretocili soft vycistili zakladovou desku a sel. Asi za 4 mesice nereagovala klavesnice zase nesel budik pri vypnutem telefonu tak to opravili a ted po dalsich 4 mesicich se zase seka. Vratit se pry muze po 3 stejnych nebo 4 ruznych opravach. chci se ho zbavit a tak az prijde zpet tak potrebuji ziskat jeste jednu poruchu, kterou servis uzna. Poradte mi jak takovou zavadu ziskat. Vim ze to neni zrovna fer ale koupit si takovy vyrobek take neni od vyrobce solidni. Diky za rady.
uložena
BB.
Korektorka
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 24. Červen 2006, 14:43 »

Plne s tebou citim, ja mela problem s budikem u N 7610 a nic nepomohlo. Stalo se mi, ze jsem jela do Šumperka na sluzebku vlastnim autem, protoze jsem zaspala kvuli tomu krapu kterej nezvonil. Jestli ma vic nez jednu vadu soucasne, (pises o dvou vadach soucasne a opakovane) je to jako bys mel stejnou zavadu 3x. Nuze??? Drzim palce.
uložena

Korektorka SEMania.cz

SE V630i, W800i, Nokia 3120c
MicroSD 4 GB
Parrot CK3100
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Uz ho mam dost.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.