SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Červen 2025, 15:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P800 - programy
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P800 - programy  (Zobrazeno 2178 x)
bajlek
Anonym
« v: 20. Červen 2006, 19:33 »

Dobry den,asi hodinu jsem projizdel forum ale nenasel jsem primo linky na stazeni nejlepsich apliaci pro P800. Napr. TRACKER. Slysim o nem samou chvalu ale zadny link. Prosim adminy jestli by neudelali vycet jen pro P800 nebo alespon reagovali na tento thread uzitecnyma radama a linkama Mrknutí
Schanim hlavne freeware aplikace pro Symbian. Mobil dostan az behem nasledujicich dnu,takze pak sdelim v tomto threadu info o mobilu (FW verze, Symbian apod.)

diky moc, predem

PS : kolik stoji prehrati firmware na p800? Chtel bych se domluvit s panem Vagnerem. Diky moc
uložena
bajlek
Anonym
« Odpověď #1 v: 20. Červen 2006, 19:42 »

tak jsem neco nasel, ale ne v sekci telefony. omlouvam se tedy za zmateni,ale stale mi muzete poradit jak vse nej. nastavit a co stahnout Mrknutí
uložena
brmbos
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 20. Červen 2006, 19:48 »

Tohle bude asi vlakno ktere hledas:
http://forum.semania.cz/index.php/topic,201.0.html

jinak hodina na procitani bude asi malo. Zkus to procitat par dnu, neo spis tydnu a pak se uvidi.
uložena

Fanovske stranky M.ÂŽambocha - http://mz-fans.ic.cz
bajlek
Anonym
« Odpověď #3 v: 20. Červen 2006, 20:05 »

jjjj super,diky moc. jeste shanim neco jako word ale nesmi to byt moc narocne na RAM Smajlík s kterym takovym "free" programem mate zkusenosti?
uložena
Pipa
Uzivatel
Telefon: iPAQ614c

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 20. Červen 2006, 22:08 »

Hlavne doporucuju si projit rozcestnik, to je uplny zaklad.
uložena

MTX770,MD520,N6110,N7110,N6310+IPAQ3630,P800,P910i+MPX220,P1i,iPAQ614c
brmbos
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 21. Červen 2006, 07:58 »

jjjj super,diky moc. jeste shanim neco jako word ale nesmi to byt moc narocne na RAM Smajlík s kterym takovym "free" programem mate zkusenosti?

Hlavne si to tu v klidu a pomalu projdi. Odpovedi na Tve otazky pravdepodobne najdes vzapeti. Spousta lidi by nebyla nadsena kdyby ses ptal na temata ktera se tu probirala jiz nekolikrat. Pokud mi posles soukromou zpravu tak ti muzu poradit. Jsem jeste porad zacatecnik a tak mam spoustu veci v zive pameti tak te nasmeruju.

A neptej se po warezu (nelegalnich, *****lych atd programech) to je tu zakazano.
uložena

Fanovske stranky M.ÂŽambocha - http://mz-fans.ic.cz
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P800 - programy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 15 dotazů.