SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 03:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ikona signalu
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Ikona signalu  (Zobrazeno 6254 x)
Dekadurabolin
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 15. Prosinec 2005, 16:23 »

Nevite jak se meni na W800 pripojeni  GPRS na klasicky vytaceny? Vcera jsem pres GPRS stahoval hru, za 200kc:( V telefonu mam 8 datovejch uctu, vsechny od T-mobilu, ctyri tam uz asi byly a dalsi ctyri jsem asi stahnul pres sms od t-mobilu, kdyz jsem jeste nevedel, ze uz jsou nastaveny.... Ty prvni 4 jsou uzamceny a nejde s nima nic delat ty druhy 4 upravovat jsou, ale kdyz na ne najedu, tak u vsech nahore na display sviti GPRS a stejne nikde nejdou nejak zapnout. Nechapu to, je to muj prvni SE, tak jsem  z toho trochu jelen, u vsech drivejsich telefonu jinejch znacek jsem to hned nasel. Jo a ten telefon jsem nekoupil, ale sestra ho vyhrala od T-mobilu v soutezi s Robiem Wiliemsem a pak ze se v ty soutezi neda vyhrat:) Jinak se pridavam k nazoru na manual, horsi jsem opravdu nezazil:(
uložena

Siemens C35, Nokia 7110, Siemens S45, Siemens S55, Nokia 6610, Samsung D500, Sonyericsson W800i
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 15. Prosinec 2005, 16:48 »

nechci Vam tu kazit diskuzi, ale vy si snad kupujete telefony kvuli manualum Huh  Huh
uložena
Dekadurabolin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 15. Prosinec 2005, 16:53 »

Jezis to nee, ja ctu manual jen kdyz v telefonu nenajdu neco co hledam - jako to nastaveni vytacenyho pripojeni. Jenze v tomhle manualu se nic najit neda...Sad
uložena

Siemens C35, Nokia 7110, Siemens S45, Siemens S55, Nokia 6610, Samsung D500, Sonyericsson W800i
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 15. Prosinec 2005, 17:00 »

Jezis to nee, ja ctu manual jen kdyz v telefonu nenajdu neco co hledam - jako to nastaveni vytacenyho pripojeni. Jenze v tomhle manualu se nic najit neda...Sad

jasne no... musim ale rict, ze ja manual pouzivam kdyz uz, tak jen abych si neco peknyho precetl... rozhodne ne k tomu, abych se naucil telefon pouzivat nebo snad hledal co jak kde proc... to si ozkousim naostro primo s telefonem...  Cool  Cheesy
uložena
IGI080
Uzivatel
Telefon: SE K550i, SE D750i ...

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 13. Červen 2006, 20:41 »

Tak nad timhle sem si lamal hlavu take! Jesteze sem narazil na toto forum!

A k tym manualum, mnel sem Siemensy, i SE a vzdy to bylo tak na utreni analniho otvoru po vyprazdneni Grin Grin Grin
uložena

AEG => Siemens A55 => Siemens C55 (fullpatch) ==> SE D750i + 1GB Sony MS Pro Duo => SE K550i + 1GB Sony MS micro (M2) Cheesy
mars
Anonym
« Odpověď #20 v: 14. Červen 2006, 11:25 »

No takhle je to u vsech SE a E co ja pamatuju, ktery maji GPRS. Nad ukazatelem signalu je tmavy (nyni modry) trojuhelnicek, ktery indikuje pritomnost GPRS v siti, jak psal Martin.

Stava se zcela bezne, ze se objevi az po nejake dobe, ne hned, kdyz telefon vyndas z krabice. Je to v zavislosti na nastaveni GPRS, aktivaci GPRS, pritomnosti v siti atp. Do manualu jsem se jeste nedival, ale prijde mi divny, ze by tam o tom nic nebylo. Snad v kazdem manualu jsou na zacatku popsany vsechny symboly, ktere se mnohou objevit na displeji telefonu. Melo by to byt i zde.
uz to tak u vsech neni, napr. Z520 ma nad signalem pouze male G  Mrknutí
uložena
Luke_chiptuning
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 18. Červen 2006, 05:57 »

a ja si tam udelam jenom malou pomlcku nebo nejaky znak a mene vyrazny, ten modry mrak me tam toci
uložena

| http://www.se-tuning.cz | www.7luke.com | S500i @ W580i + FLASH schemes / menu, TrackID™, Walkman 2.0 stable + M2 4GB + HPM-82... TAK DOBØE, uz sem nebudu psat, aÂť si muze technicka podpora vydelavat!
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ikona signalu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.