SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 13:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: PROBLEM - nefukcnost pripojeni D750i pres USB
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: PROBLEM - nefukcnost pripojeni D750i pres USB  (Zobrazeno 2609 x)
IGI080
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K550i, SE D750i ...

Zobrazit profil WWW
« v: 13. Červen 2006, 14:15 »

Dobry den!

Uz asi pul roku mam SE D750i. Dosud sem ho bez problemu pripajel k mojemu PC (Win ME) pres dodavanej USB kabel - lepe povedane, pametovku. Ted ale odrazu pametovku nerozpoznava. Bracha ma taktez D750i (ale po zarucni oprave - nejnovejsi firmware) a na stejnem PC se stejnym kabelem mu ho rozpoznava. Tatuv K750i s rok starym firmwarem taky. Poradte, co s tym? Mam dat telefon do reklamace (T-Mobile SK)? Nebo kde je problem. Zatim mi vychadzi, ze vadny je muj fon, jelikoz s tymze kabelem a PC dva podobne founy fuguji.  Predtim kdyz sem zapojil foun do USB, naskocila na liste ta ikonka na odebrani hardware a karta se objevila v Exploreri. Ted uz to mne nefunguje, no tatovi a brachovi porad jo. 

DIKI VAM VSEM ZA ODPOVEDI A RADY!
uložena

AEG => Siemens A55 => Siemens C55 (fullpatch) ==> SE D750i + 1GB Sony MS Pro Duo => SE K550i + 1GB Sony MS micro (M2) Cheesy
mars
Anonym
« Odpověď #1 v: 13. Červen 2006, 16:30 »

zkus, tvoji pameÂťovku v jejich telefonu (z prispevku neni jasne, jestli jsi ji zkousel). Pokud pojede je problem v mobilce, pokud ne, je to kartou.  Mrknutí
uložena
IGI080
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 13. Červen 2006, 20:28 »

Jo, skousel sem. Samotna karta je vporadku (64mb aj 1GB Sony MS Pro Duo), funguje taky na mem notebooku Sony Vaio, kt. ma integrovanou ctecku MS. A co mam delat s tim founem? Dat to na reklamaci? A Jesti jo, muzu je zaroven pozadat o vycisteni Joesticku, displaye a o decustomizaci?
uložena

AEG => Siemens A55 => Siemens C55 (fullpatch) ==> SE D750i + 1GB Sony MS Pro Duo => SE K550i + 1GB Sony MS micro (M2) Cheesy
jajk0
Uzivatel
Telefon: SE W580i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 14. Červen 2006, 10:26 »

zakze ak som spravne pochopil fon ti najde ale kartu nie??? aj mne parkrat z nicoho nic nechcel pc najst kartu ale teraz v pohode, ale neviem cim to bolo. viem ze som ju raz naformatoval ale neviem ci mi to zmizlo potom alebo len tak. Undecided
uložena

T10s -> T28s -> T310 -> T68i -> K700i -> D750i@W800i -> W580i
Mlyeko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Červen 2006, 10:46 »

no hele, tohle se mi delo taky. Odinstaloval jsem ovladace na kabel a nainstaloval zpet po restartu pc. A vse bylo ok. Nejaky software ktery si vzdy stahnu tak mi to rozhodi(obcas 1x za 2 mesice) Takze zkus toto. nerekl bych ze ze to budes muset reklamovat. Ale jednu vihodu by to melo, vzal bys vse najednou, jak prach, joy tak decustomizaci!!!!
uložena
IGI080
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 14. Červen 2006, 12:56 »

no hele, tohle se mi delo taky. Odinstaloval jsem ovladace na kabel a nainstaloval zpet po restartu pc. A vse bylo ok. Nejaky software ktery si vzdy stahnu tak mi to rozhodi(obcas 1x za 2 mesice) Takze zkus toto. nerekl bych ze ze to budes muset reklamovat. Ale jednu vihodu by to melo, vzal bys vse najednou, jak prach, joy tak decustomizaci!!!!

Skusim to, ale nevim. Ono to totizto s dalsima dvema skoro stejnyma founy funguje....... A jak kmpletne odinstalovat ty ovladace? Je potreba nejakej system/registry cleaner?
uložena

Mlyeko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 14. Červen 2006, 14:21 »

to IGI080:nee. Ja to delal stylem pres spravce zarizeni. nasel jsem tam popoisky u portu ze to je neco spolecnyho se Sony Ericssonem(2 porty) , ty jsem odebral. Pak po restartu jsem zapojil telefon a bylo to!!
uložena
gasbag
Uzivatel
Telefon: K750

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 14. Červen 2006, 17:03 »

Mam dva dny K750i a mel jsem podobny, ale jiny problem s pripojenim pres USB. Po kazdem restartu pocitace byl mobil po pripojeni vzdy spolehlive rozpoznan, ale po odpojeni a novem pripojeni uz nikdy. Takze pokud jsem pak chtel mobil pres USB znovu pripojit na pocitac, musel jsem pocitac restartovat. Zkousel jsem ovladace odinstalovat, ale chovani se nezmenilo.  Chyba byla jako obvykle na moji strane, stacilo pred odpojenim kabelu zacit hezky disciplinovane pouzivat moznosti "bezpecne odebrat hardware"
« Poslední úprava: 14. Červen 2006, 18:12 od gasbag » uložena

mobilni telefon Sony Ericsson K750i + poutko a jine prislusenstvi
IGI080
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 15. Červen 2006, 08:14 »

to IGI080:nee. Ja to delal stylem pres spravce zarizeni. nasel jsem tam popoisky u portu ze to je neco spolecnyho se Sony Ericssonem(2 porty) , ty jsem odebral. Pak po restartu jsem zapojil telefon a bylo to!!

Ok, vyzkousim to. A jestlize mam WinME, mam pak nanovo ovladace instalovat z toho zipu, co se daji stahnout ovladace na 750?

A jeste, myslite, ze mi v T-Mobile SK tu decustomizaci provedou? Nebo se najde nejakej vul? A ma to decustomizovani vudec nejaky hlubsi vyznam?
uložena

IGI080
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 15. Červen 2006, 09:59 »

No asi sem dost lamer, ale vysvetlete mi nekdo hezky po poradku, jak presne reinstalovat pripojeni meho SE pres USB. Hlavne mne trapi, abych neco nedoj.bal.....
uložena

Lucka Štefkova
Anonym
« Odpověď #10 v: 17. Červen 2006, 13:54 »

Mam uplne stejny problem.....vzdycky sem pripojila telefon a nemela sem nainstalovane programy k tomu ani nic...stahovala sem veci z karty...a pak najednou nic.....kamaradovi to udelalo taky s D750.Zkousela sem to na ruznych compech...s ruznyma kabelama...a nic...tak nevim..
uložena
IGI080
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 17. Červen 2006, 21:11 »

Mne tak isto. Mam aj notebook sony vaio a tam to tiez nejde....a bratov a fotrov SE idu na oboch compoch
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: PROBLEM - nefukcnost pripojeni D750i pres USB
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.