SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Květen 2025, 22:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i versus W810i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750i versus W810i  (Zobrazeno 2476 x)
Caneco
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 03. Červen 2006, 19:58 »

Dobry den vsem,
omlouvam se, jestli budu off topic, ale co se tyka SE jsem naprosty novacek, doposud jsem mel jen Nokie. Rad bych ale s ohledem na to, co predvadi Nokia v poslednich modelech presel na SE a tak mam par otazek:

1/ Kdyz koupim K750i, slo by preflashnout sw na W810i? Ta krytka foÂťaku ma sve plus... Na druhou stranu si chci SE poridit jako nahradu walkmana, takze i 4Gb kartu.
2/ Jak je to se synchronizaci s MS Outlookem? Je pro me dulezite si synchronizovat denne schuzky v kalendari s pracovnim PC.
3/ Jak je to prosim obecne se stabilitou a rychlosti systemu (nechci psat operacniho, ale vy mi jiste rozumite)?
4/ Pokud bych se z duvodu nemoznosti preflashovat sw rozhodl pro W810i od operatora (preci jen rad vyuziju svych bonusu), kde v Praze mi prehraji customizovany sw na plnohodnotny normalni? Oficialni servis to neudela, ptal jsem se. Ztratu zaruky neresim.
5/Co se tyka moznosti pristroje jako pouziti prehravace MP3 - lze vytvaret v PC nejake playlisty, nebo to chrousta jen vsechny pisnicky nahromade a ja pak musim pracne tridit v telefonu? Mam spoustu muziky bez tagu, jen jako *track a to by asi byl mazec...
6/ Kam a jak se nahravaji temata? Koukal jsem na nektere vase vytvory a hluboce smekam. Rad bych si nektere z nich pozdeji do telefonu instaloval.

To jsou asi zakladni otazky, co mne ted tak napadaji, mozna si jeste na neco vzpomenu, nebo je treba zpresnim.

Moc prosim, pokud by tu byl nekdo, kdo je ochoten mi pomoci a poradit, budu rad.

Diky, hezky vecer,

Caneco
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 03. Červen 2006, 20:17 »

K750i na W810i neprehrajes, jedine na model W800i, tim by jsi taky ziskal walkman. Playlisty jdou vytvorit. Na preflashovani doporucuji nasi technickou podporu. Schemata do telefonu normalne jen odesles, bud treba pres BT a nebo kabel.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 03. Červen 2006, 20:26 »

Nazdar,noo myslim si ze si urobis dobre ked prejdes z NOKIE na SONYERICSSON ! Smajlík

1/ Kdyz koupim K750i, slo by preflashnout sw na W810i? Ta krytka foÂťaku ma sve plus... Na druhou stranu si chci SE poridit jako nahradu walkmana, takze i 4Gb kartu.

-TAk na W810 nie, pretoze W810 ma EDGE a K750i ho nema + ma inu konstrukciu. Jedine max W800/D750i. Ale radsej si kus priplat a kup si W800 alebo W810 pretoze pri reflash nemozes updatovat cez internet fw. No nahrada walkmana tak potom urcite telefony z rady W ale i do K750i sa da dat 4GB pamat karta, ja osobne mam K750i + 512MB + HPM-70 (redukcia) + Sennheiser PMX 100 sluchadla a s kvalitou reprodukovaneho zvuku som velmi spokojny, ale pri porovnani napr z prehravacov ktore su 5000+KC vyssie nieco tomu chyba.

2/ Jak je to se synchronizaci s MS Outlookem? Je pro me dulezite si synchronizovat denne schuzky v kalendari s pracovnim PC.

-Ano da sa zosynchronizovat, myslim najma kontakty si ulozis, ale s upomienkami niesom si moc isty, to nech odpovedia druhy ktory to pouzivaju...

3/ Jak je to prosim obecne se stabilitou a rychlosti systemu (nechci psat operacniho, ale vy mi jiste rozumite)?

-Stabilita je pri najnovsom fw R1CA velmi dobra, mne osobne uz fw prestal padat od R1N(3 mesiace dozadu) raz - dva krat do mesiaca sa ti stane pri prehravani mp3 alebo videa ze napise ze PLAYBACK FAILED a ti vypne prehravac ale opetovne ho zapnes a pocuvas dalej. Restartnut telefon sa ti moze dakedy ked velmi casto v urcitej chvili odinstalujes hry a nainstalujes nove a hned ju spustis, tak to telefon proste nezvladne a sa restartne. Rychlost telefonu je tiez velmi dobra, aj ked pocuvas MP3 , i pri pisani sms, tam ziadne namietky nemam...

4/ Pokud bych se z duvodu nemoznosti preflashovat sw rozhodl pro W810i od operatora (preci jen rad vyuziju svych bonusu), kde v Praze mi prehraji customizovany sw na plnohodnotny normalni? Oficialni servis to neudela, ptal jsem se. Ztratu zaruky neresim.

-Tak to presne moja rec, ja som bral K750i od orange a uz za tyzden som si proste musel dat origos fw pretoze tie customizovane sracky co tam davaju som nemohol uz zniest. hned jak som dal origos fw tak uplne pohodle ziadne padanie fw a zamrzanie telefonu, uplna zmena. Kontaktuj servisnu podporu, ta ti za maly financny poplatok da originalny fw alebo upraveny ktory ma viac volnych SMS a ktory zmaze logo operatora..

5/Co se tyka moznosti pristroje jako pouziti prehravace MP3 - lze vytvaret v PC nejake playlisty, nebo to chrousta jen vsechny pisnicky nahromade a ja pak musim pracne tridit v telefonu? Mam spoustu muziky bez tagu, jen jako *track a to by asi byl mazec...

-Tak telefon zistuje aj podla interpreta, podla nazvu pesnicky, podla nazvu suboru , podla nazvu albumu, ale to len Walkman telefony. staci ak si das na pamat kartu zlozky pod nazvom ako sa vola album a v telefone jednoducho vyberies zlozku s hudbou a mozes si ju lubovolne rozdelit.

6/ Kam a jak se nahravaji temata? Koukal jsem na nektere vase vytvory a hluboce smekam. Rad bych si nektere z nich pozdeji do telefonu instaloval.

-Normalne, das si ich bud na kartu alebo do telefonu, len ju das spustit a ona sa automaticky nainstaluje. nic vic nic min...

Fakt prechod na Walkman telefon alebo K750i nebudes lutovat. Hlavne ked prechadzas z nokie Mrknutí

Cavelo
« Poslední úprava: 03. Červen 2006, 20:28 od KeNnY » uložena

Sony Ericsson Arc
Caneco
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 04. Červen 2006, 20:13 »

2 KeNnY:

Fakt diky za pomoc, uz se zacinam (take diky listovani v tomto foru) orientovat. Vidim to na koupi pristroje u Vodafone a pak na prosbu o laskavou pomoc zdejsi technicke podpory, jejiz cas a know how pochopitelne ocenim ;-)

Snad jen posledni otazky:

1/ Kdyz nahraji originalni sw, tak asi iLive! nebudu moci pouzivat, ze? Pres internetovy prohlizec se dostanu jen na normalni wap...?
2/ Synchronizace s MS Outlookem je tedy mozna - ale jak je to s ceskou diakritikou, potazmo s prehazovanim poli jmena a prijmeni? Tady mam historicky spatnou zkusenost s Nokii...

Vdaka mojmu slovenskemu priaÂťeli, ktory ma prevedol cez horu otazok ;-)

Caneco
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 04. Červen 2006, 20:35 »

Na Live! kasli, pouzivej javovou Operu mini, vynikajici internetovy prohlizec, k cemu wapovou napodobeninu...
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 04. Červen 2006, 21:28 »

@ caneco:
1. mno, pokial viem, tak pristup na iLive ! je otazkou konfiguracie wapoveho profilu, takze ked to spravne nastavis, tak sa tam imo dostanes aj tam ... ale bovie ako to je s tym vodafonom, apon s orange world to takto funguje Mrknutí ... inak suhlasim s yamatom, vstavany wap browser sux ... use opera mini Mrknutí

2. co sa tyka synchronizacie a tychtoveci:
radenie mien (prizevisko, meno) tak tu je stale take biedne ako to u SE bolo vzdy, musis v telefone pred prvou synchronizaciou nastavit radenie mien na <Priezvisko, Meno> ... inak sa ti budu radit stale ako <Meno Priezvisko> ... kedze SE nema odlisne policka pre meno a priezvisko, ale len jedno policko pre oboje Mrknutí [ah, stary dobry siemens]... no a ak v buducnosti chces toto radenie zmenit, tak prestavit, vymazat vsetky kontakty a zosynchronizovat na novo...
Co sa tyka makcenou a dlznou a podobne, tak s ich zobrazovanim.synchronizaciou problem nie je ... je tam ale myslim taky problem ako telefon abecedne radi mena ktore maju v prvom pismene makcen a pod ... ale to som ti nie isty, pretoze ja v telefonnom zozname diakritiku nepouzivam, je to pohodlnejsie Smajlík

« Poslední úprava: 04. Červen 2006, 21:32 od w4tch0 » uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 05. Červen 2006, 08:53 »

NP caneco  Mrknutí rad som pomohol.

neviem fakt s tym outlookom , ja to osobne nepouzivam,ani neviem preco presne Smajlík ale ako vidis w4tvh0 ti to uz pekne vysvetlil heh. Ohladom priehladaca tak na wap zabudni, instaluj Operu mini a ides. Fakt kvalitka!

Este raz nemas zac, heh sak od toho je tu to forum nie ?  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Arc
Dawe123
Anonym
« Odpověď #7 v: 07. Červen 2006, 20:10 »

Ja bych nevahal ani chvilku, urcite bych sel po W810i, nejen kvuli EDGE... Ale stejne, pokud ted  novy mobil, tak cekat na K800i za try prachy se podle me vyplati... Mrknutí Mrknutí Mrknutí Mrknutí Mrknutí Mrknutí Mrknutí Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i versus W810i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 15 dotazů.