SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 22:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Par problemu s K700i, stava se vam to take?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Par problemu s K700i, stava se vam to take?  (Zobrazeno 4039 x)
Dlouhan
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 12. Červen 2005, 10:29 »

Zdravim vsechny uzivatele,
 mam nekolik problemu s telefonem...jednak mi nejdou odesilat prilohy v mail klientovi (nic velkeho, jedna fotka) a dost casto mi pada pripojeni k netu, telefon se pak bud sam restartuje, anebo pokud to neudalam sam, se mi nikdo nedovola dokud ho nerestartuju, a to muzu provest jen tak, kdyz ho vypnu, pak musim, ale vyndat baterku jinak ho nezapnu Cry - s timhle jsem byl v servisu, ale nic mi neuznali, pry se to technikovi neprojevilo, jedine co podle me delal, ze si pripojil BT handsfree a zkusil si zavolat... Jinak signal v oblasti mam dobry, operator oskar - tariff, platim vcas FW R2AE033  Cool
Mate nekdo odobnou zkusenost...?
Servis do ktereho jsem to daval byl GS mobil ... chci jeste vyzkouset Britex...je jeste nejaka jina varianta
Diky Dlouhan
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #1 v: 12. Červen 2005, 15:59 »

Ahoj, dosti zvlastni.Nikomu z nas se to jeste nestalo. Neco podobneho jsem resil na P900 a P910i. Zkus mi napsat SZ..zkusim pomoct.
uložena
wizaard
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W660i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 13. Červen 2005, 07:43 »

No, ja tyhle sluzby temer vubec nevyuzivam, takze se mi to jeste nestalo Smajlík , ale s BT se mi staly jine veci. Ta nejzavaznejsi byla, kdyz jsem se pripojoval k Siemensu S65 a pri komunikaci mi nekdy neslo vypnout BT (i kdyz komunikace neprobihala, telefon hlasil, ze ano) a jednou se mi dokonce restartoval. Jinak nic... Pri komunikaci se SE T610 jsem nemel sebemensi problem. Huh
uložena

... » [5/06] SE K700i » [12/06] K750i » [2/07] K800i » [9/07] RAZR² V8 » [12/07] Sony Ericsson W660i
Vodafone Nabito 100 + Student extra nabito + Po svem
ACEMajky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 14. Červen 2005, 10:36 »

S GSMobilem mam hodne spatny zkusenosti a s BRITEXEM taky - moc se tim nezabyvaji, daji do testeru a konecna, neresi to nijak jinak - a to mi klidne tvrdi, ze technik si da sim do telefonu a 4 dny ho pouziva (haha), mel jsem problem se segnalem a kdyby to technik udelal, tak by to na 100% musel poznat, ze se nedovola...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Par problemu s K700i, stava se vam to take?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.