SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 15:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jimm na P910i
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jimm na P910i  (Zobrazeno 4774 x)
Zemi
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 19. Březen 2006, 13:17 »

@HerbikADR: Kde jsi prosim te sehnal Jimma 5ku?

Kód:
http://www.jimm.org/nightly.php?en

Diky... Snad uz bude moct psat s flip closed.

vzhldem k tomu, ze je to java, tak na FC zrovna zapomen

Jezis no jo. Cheesy Na to jsem zapomel... Takze to ani zkouset nemusim.  Smajlík
uložena
rehounek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 20. Březen 2006, 08:24 »

Ne zvuky nejdou, pridat uzivatel jde ale cca pred mesicem mi to trochu rozhodilo cestinu, pripojeni obcas zamrzne tak to schodim a druhy pokus naskoci. Verze je 1.4.1 nic vic.
Jindra.
Odpoved na:
A jakou pouzivas tu verzi 0.41? Mas v ni nastaveni zvuku, tak jako popisuji v clanku na tomto webu? Ve verzi DEFAULT, ktera jedina mi funguje toto nastaveni neni. Mi taky funguji vsechny verze, funguje mi i vyse zminovana 0.5beta. O to mi ale ve vyse zminovane otazce neslo. Jde mi o rozdil funkcnich verzi v recenzi a v mem telefonu. Dale mi jde o to, zda nekdo zkousel (v posledni dobe) Jimmu hledani uzivatele a pridani noveho uzivatele, protoze tyto dve funkce mi nefungujou - nevim zda je to chyba Jimma nebo ICQ.  Neslo mi ani o to, jakeho klienta kdo pouziva (to uz mam za sebou - vyhovuje mi Jimm). K tomu je tady v tomto foru myslim jiny thread.
uložena
sharkes
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 10. Duben 2006, 19:27 »

Skusal som jimm5 na flash 910 a... ked dam fullscreen tak sa uz z neho neviem dostaÂť nie je tam funkcia spaÂť a nefunguje mi posielanie suborov
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jimm na P910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.