SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Květen 2025, 22:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Logo operatora
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Logo operatora  (Zobrazeno 9589 x)
7even2nd
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 20. Prosinec 2005, 11:11 »

Aloha som tu newbie no ale k veci: neda sa neak odstraniÂť logo operatora (v mojom pripade T-mobile) z obrazovky na D750i? no ked som mal siemens tak sa to dalo cez obr. s nazvom "transparentni" a daÂť to ako logo operatora? hmm ak niekto vie nex portadi dik, lebo ma to na tom displeyi uz vytaca ked tam mam neaku micu a T-mobile ma cez jej nadherny face Shocked) thanx
uložena
sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Prosinec 2005, 12:08 »

Uz se to tu resilo - staci hledat  Cheesy Ale abych Ti protentokrat usetril hledani - bohuzel to nejde...  Angry
uložena
jonza
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Prosinec 2005, 14:11 »

Ale jde to! Staci nastavit v Creatoru temat barvu textu na barvu obrazku, neni to sice idealni ale je to taky reseni!
uložena
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 20. Prosinec 2005, 14:39 »

2jonza: To je reseni jako kdyby se plisen na nohou lecila amputaci.  Roll Eyes

Kazdy normalni mobilista si chce dat na plochu svuj obrazek a urcite tam nebude chtit mit jakysi indiferentni flek.  Grin

Tak je tu porad vyzva pro ty chytrejsi, jak nejsikovneji odstranit napis operatora z nasich K(D)750i a W800i.
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Prosinec 2005, 14:45 »

2garfield001: Tak ja mam treba porsche na displeji a je krasne nafocene, ma jednolite pozadi od svelte modre do tmava a kdyz jsem si s tim pohral tak nic videt nejde.

Nerikam ze je to idealni ale ze u nekterych obrazku to jde a nevypada to blbe, ale chapu ze u duhoveho obrazku to nejde.
uložena
sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 20. Prosinec 2005, 15:01 »

2jonza: To je reseni jako kdyby se plisen na nohou lecila amputaci.  Roll Eyes
Kazdy normalni mobilista si chce dat na plochu svuj obrazek a urcite tam nebude chtit mit jakysi indiferentni flek.  Grin

Cheesy Grin Grin

Cituji
Tak je tu porad vyzva pro ty chytrejsi, jak nejsikovneji odstranit napis operatora z nasich K(D)750i a W800i.

Eiste teoreticky by to mohlo jit a pro technickou podporu by to nemusel byt neresitelny problem. Ale od zacatku...

Co vlastne je napis "Oskar" (Eurotel, T-mobile...) na displeji? Neni to nic jineho nez slovni popis unikatniho ciselneho kodu site kazdeho operatora (tusim Oskar 230 03, T-Mobile 230 01, Eurotel 230 02), ktery je ulozen v telefonu. Pokud mate velmi stary telefon (z doby, kdy jeste Oskar nebyl na trhu) - misto napisu Oskar vidite na displeji jen cislo site 230 03. Podobna situace je u T-mobile - cast telefonu z dob, kdy byl jeste na trhu Paegas dodnes na displeji ukazuje Paegas a ne T-mobile...)

Jak uz jsem zminil, seznam prislusnych kodu siti a jejich nazvu je ulozen v telefonu. A nyni k me myslence: Nestacilo by zasahem do firmware k siti 230 03 (Oskar) misto slovniho popisu "Oskar" nastavit jen " " (prazdno)? Mozna, ze by se pak nic neukazovalo (resp. zobrazovalo by se prave to "nic")  Cheesy

Je to jen domnenka - hosi z technicke podpory by se k tomu mozna mohli vyjadrit... Mrknutí
« Poslední úprava: 20. Prosinec 2005, 15:05 od sven » uložena
Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 20. Prosinec 2005, 17:13 »

Ve sve dobe kdy se paegas menil na tmobile, posilal spesl sms, ktera, pokud to telefon podporoval, zmenila nazev site. bohuzel na svym starym jsem mel porad PAEGAS  Sad  Mrknutí  Myslim ze predchozi myslenka je na spravny ceste jak to woblbnout  Grin
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 20. Prosinec 2005, 23:38 »

Nebo muzeme poprosit operatory, aby poslali zase tajne sms a vsem to logo vymazali, ale to je asi trosku nerealne, ze?
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 20. Prosinec 2005, 23:54 »

No, ja ak sa dobre pamatam, na starych nokiach (3310) toto fungovalo s tymi smskami ... proste na tych vselijakych sluzbach, kam ked clovek posle sms s nejakym kodom obrazku/melodie/loga/hry tak mu za nejaku nekrestansku sumu, co mu potom vyuctuju na fakture, pride sms s vybranym obsahom. Proste si clovek mohol poslat logo a miesto Orange mu to potom pisala napr. pomaranc Smajlík
V zahranici (v nemecku) dokonca niektory poskytovatelia dokonca ponukaju aj tzv. losh logo, co je prave to co vy potrebujete. Poslete smsku s kodom, na cislo, na ktore stoji sms 40SK, a pride vam naspat prazdne logo (a pre operatora ktoreho ste prave v tedy mali) sa vam v telefone bude zobrazovat uz len prazdne misto (alebo nieco ine, podla toho ake logo ste si nechali poslat). Ostatny operatori (ked ste nepriklad na roamingu) sa zobrazuju normalne pod svojim nazvom.
Preto mi ten sposob trvaleho odstranenia co je na siemensoch vadil, lebo mam stale roaming, a obcas  napr. v BA (pri vypadku BTS, abo tak) mi preskoci operator na nejakeho rakusaka Smajlík a to su potom supy. tak radsej mam logo operatora stale zobrazene.

Ale neviem ci nove sony ericssony tieto smsky s custom logom operatora podporuju a ani neviem, ci na slovensku.cechach niekto toto "losh logo" vobec ponuka.
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 22. Prosinec 2005, 15:18 »

myslim si ze ponuka by sa urcite nasla keby sa dalo, lebo ludi co nechcu ziadne je celkom dost, a naco je dopyt, nato je ponuka  Mrknutí
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
Frogy-cz
Anonym
« Odpověď #10 v: 30. Březen 2006, 19:47 »

Mrknutí
Jde to tady: http://www.radegast.cz/index.php?page=zabava&subpage=gsm_logo. Musite odpovedet na otazku, ktera se da najit na jejich webu a pak si nechat poslat prazdne logo operatora. Vlastnorucne vyzkouseno na trech telefonech, ale jine znacky.
uložena
bongvodny
Anonym
« Odpověď #11 v: 30. Březen 2006, 20:28 »

ale ved ide o to ze zmazavacie logo na SE nefinguje
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Logo operatora
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.