SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Březen 2025, 00:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Neviditelne SMS
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Neviditelne SMS  (Zobrazeno 3256 x)
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« v: 23. Březen 2006, 18:00 »

Dnes mi adresat me SMS rekl, ze mu dosla SMS s jeho nickem (pod kterym ho mam v kontaktech, ale neodesila se), misto textu. Tak jsem to overil v odeslanych a tam text v seznamu odeslanych vidim, ale kdyz SMS otevru, neni. Tak jsem zkontroloval vsechny a vsechny pod touto SMS jsou stejne, v nahledu text je, po otevreni ne (ale adresat tyto dostal s textem). Co to je, jak se toho zbavit? P jsem restartoval, nepomohlo. JS.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 23. Březen 2006, 21:00 »

Prevsiml jsem se, sorry.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #2 v: 23. Březen 2006, 21:06 »

ta jedna sms, kdy dorazil nick a vic nic, mohla byt nedopatrenim odeslana vizitka adresata adresatovi. Tomu by odpovidal i neviditelny text. Ale ty ostatni.......
uložena
Fujeer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 23. Březen 2006, 21:36 »

Chybicka u operatora je taky mozna  Mrknutí
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 24. Březen 2006, 01:45 »

ta jedna sms, kdy dorazil nick a vic nic, mohla byt nedopatrenim odeslana vizitka adresata adresatovi. Tomu by odpovidal i neviditelny text. Ale ty ostatni.......

To ne, vizitku misto objednavky bych nezamenil, navic ja vizitky jeste neposilal, ale hlavne: v nahledu text je, po otevreni ne. Zalozil jsem na Sezamu novou schranku. Odeslany mail z Volneho mi tam prisel, do P ne. To mi hlasi, ze POP3 odmitl pripojeni (viz priloha) (opakovane). Heslo i jmeno jsem zkontroloval, jinde pouzivany neni. Reklamuji na Seznamu, cekam na odpoved. Od Volneho tez. Uz mne to otravuje, cekat kazdy vecer na nacteni 130 a vice mailu, kor kdyz jsou s prilohou.
uložena

JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #5 v: 24. Březen 2006, 09:27 »

to vypada, ze mas rozbity cely messaging, pochybuju, ze problem ma seznam. Master reset na obzoru.....
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 24. Březen 2006, 10:09 »

Zkusim jeste od/instalovat ucty. Akorat jich mam 5. 4 od Volneho se chovaji stejne perverzne a Seznam nenabehl vubec. A nejde ani na PC! Ale zkusim, pred MR (ktery jsem delal pred tydnem!).
 A Seznam ma problem s heslem. OE tvrdi, ze je spatne heslo a na www Seznam ho vezme. Overeno vickrat.
 Zalozil jsem novy ucet na Centrumu a napoprve jede, zadne nastavovani, jen jmeno, heslo, kontrolni otazka, opsat kod a jede.
 Ovsem delam to jen pro kontrolu funkcnosti Volneho, abych nasel chybu, nebudu prece menit vsechny vizitky a kontaktovat vsechny dodavatele a zname.
« Poslední úprava: 24. Březen 2006, 12:32 od alterego » uložena

robinek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: p990i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 24. Březen 2006, 20:07 »

A nepomyslel jsi na odposlech nebo jiny napichnuti telefonu? Prej prave diky temto indiciim se to da poznat.
uložena

T39m --> K700i --> P910i --> P990i
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 24. Březen 2006, 20:12 »

To mne nenapadlo. Ale dost lidi, polisi zejmena, by mozna meli zajem. Ale jak to overit, lze - li to vubec................... Undecided
uložena

JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #9 v: 26. Březen 2006, 19:04 »

panove, zanechejme prosim paranoie! Odposlech a dalsi veci se realisuji (kdyz uz) podstatne sofistikovaneji a mimo telefonni pristroj.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Neviditelne SMS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.