SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Březen 2025, 02:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: GPS modul Prosim radu
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: GPS modul Prosim radu  (Zobrazeno 6503 x)
Pusi
Anonym
« Odpověď #15 v: 19. Březen 2006, 20:33 »

No proste bych potreboval kvalitu a velkou vydrz baterie. A a tedy nevim zda-li je tedy, s ohlednutim na tyto dva klicove body, lepsi si koupit modul pro P910i a nebo PDA s integrovanym GPS. Proste chci mit neco kvalitniho kdyz uz a take chci aby me to za dve hodinky neodeslo, kvuli tomu, ze to ma velky odber. Diky za odpovedi
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 19. Březen 2006, 21:02 »

uz z duvodu, ze casem budes chtit obmenit telefon a gps modul ti zustane pro pouziti s dlasim zarizenim bych doporcuil variantu zvlast gps modul + dalsi zarizeni
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #17 v: 20. Březen 2006, 09:04 »

Jasne, Kaprik ma pravdu, a rozhodne si take kup neco s cipem SiRF III, jak pise MartinH. Ja osobne mam toho NaviLocka BT338. Je zcela super, mam ho v kastliku v aute (nemusim ho davat na palubku za okno, aby se chytil a nehrozi tudiz, ze ho tam zapomenu a bude lakat nenechavce), signal naprosto v pohode, skvela vydrz. Na tom odkaze, co jsem ti daval k prostudovani se doctes i o podobnem (lepe receno hardwarove krome krabicky totoznem) modelu, ktery je navic o tisicovku levnejsi, takze podle me neni co resit...
uložena
kuliferda
Uzivatel
Telefon: Z600,P910i,K800i,W810i,W910i,Satio,Car-100,MBW-150 Executive Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 21. Březen 2006, 10:33 »

Dobra. Asi opravdu bude lepsi koupit BT-338, ktery odzkouseny a funguje s P910 - TomTomem. Tak mi prosim jeste poradte kde ho koupit. Nejlepe kamenny obchod Praha 9 a nebo centrum Prahy. Odpustte mi prosim ze si tak vymyslim, ale hodne jste mi pomohli. Dekuju vsem a prosim nejaky typ na nakup BT-338 Diky Diky Diky Mrknutí Mrknutí Mrknutí
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #19 v: 21. Březen 2006, 10:47 »

Zkus treba GSmobil, maji ho tam v nabidce.
uložena
fido_cz
Uzivatel
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 21. Březen 2006, 11:12 »

Zkus treba GSmobil, maji ho tam v nabidce.

A nebo pouzij http://jyxo.cz/ a vyjede ti to i s cenama.
uložena
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 21. Březen 2006, 11:25 »

www.cybex.cz prijemnych 3609 kc
uložena

Conrad
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 21. Březen 2006, 15:33 »

No ja sem zkousel B-speech a ten fakci celkem bez problemu. A za tu cenu asi nic lepsiho nesezenes. Nikdy sem nemel problemy se signalem (ale je pravda, ze to mivm na palubce. Jsou tam 3 maly tuzkovky, takze pokud ses mimo dosah nabijeni, tak muzes kdekoliv v trafice dokoupit Smajlík  Ale jinak vydrz bez dobijeni max 5 hodin. Ale CLko je nastesti v baleni
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #23 v: 21. Březen 2006, 19:00 »

Patro k dnesnimu dni 3.610 - odtud ho mam i ja, uz v dobe, kdy jsem ho objednaval, byl s novym firmwarem (i kdyz se v te dobe jeste nekde prodavali kousky se starym), a navic se tam da platit i kartou...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: GPS modul Prosim radu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.