SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 05:43

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pomuze mi nekdo?Telefon umrel!!
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pomuze mi nekdo?Telefon umrel!!  (Zobrazeno 2279 x)
Nalim
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 19. Březen 2006, 11:46 »

Koupil jsem si K750i a hned jsem zacal surfovat po netu a zjisÂťovat vylepseni.Navstivil jsem ofiko stranky ericssonu a zaujalo me prehrani softu v telefonu.No tak jsem zacal.Cely proces v pohode a nakonec zmyzel ten programek,tak jsem myslel,ze uz je hotovo,jenze telefon mi nejde zapnout a obavam se,ze naporad.
Nevite jestli to pres nejaky soft dam do kupy?
Delal jsem to pres USB pripojeni.Telefon je koupeny u wodafone v zaruce.Nevite jestli to muzu v klidu reklamovat aniz bych neco platil nebo mi neuznali reklamaci?
Dekuji za kazdou odpoved.

P.S.kdybych drive vedel o teto strance asi by se to nestalo.Kuva
uložena
Didik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Březen 2006, 12:02 »

Obavam se, ze tobe ted pomuze jen budto Technicka podpora zde na SEManii, nebo autorizovany servis... na zaruku bych to nezkousel. Pred upradem firmware jsi odklik, ze za pripadne problemy si rucis sam....
uložena

Nalim
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 19. Březen 2006, 19:19 »

Nevi nekdo?Kdyz to napojim,tak mi napise nezname zarizeni,takze nemuzu naistalovat soft pro HW.Ve spravci jsou celkem 2otazniky...rekl bych,ze timto se dal nedostanu.
uložena
Va3ek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Březen 2006, 23:39 »

jj reklamaci ti uznat musi. s klidem to jdi reklamovat. ve vodafonu sice dostanes ten *****ni FW, kde ti uz nepude menu cinnosti.. ale jinak by reklamace nemela byt problem. vim to z vlastni zkusenosti, ale mi to slo zapnout Mrknutí ovsem mel jsem tam jen anglictinu a nesel mi fotak..

pro pochybovace - volal jsem kvuli toho primo na Sony Ericsson a tam mi rekli, ze se na tohle zaruka vztahuje.
uložena

Ericsson T10s (*cerven 2001; nenavratne rozbit (+leden 2003); po nejake dobe znova porizen - mam do dnes Mrknutí) -> Nokia 6150 -> Siemens C35 (nejhorsi telefon, ktery jsem kdy mel) -> Siemens S6 (mam do dnes) -> Sony Ericsson T300 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750i(Oskar) + 512MB + Vodafone CZ
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 20. Březen 2006, 02:22 »

Obavam se, ze tobe ted pomuze jen budto Technicka podpora zde na SEManii, nebo autorizovany servis... na zaruku bych to nezkousel. Pred upradem firmware jsi odklik, ze za pripadne problemy si rucis sam....

Bohuzial nemas pravdu, normalne bezplatne mu ten FW v service prehraju. V poho to moze ist reklamovat.
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pomuze mi nekdo?Telefon umrel!!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.