SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 16:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: *.TAR soubory
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: *.TAR soubory  (Zobrazeno 4373 x)
lisak1980
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 11. Březen 2006, 19:04 »

nasel jsem na netu temata s koncovkou *.TAR. nahral jsem je do K700i ale jen to "rozbalil" a nic kloudneho s tim neudelal. Nevite co s tim kdyz klasicke temata maji priponu *.THM (odkaz na tyto temata jsem nasel tady na foru v FAQ nebo nekde v rozcestniku) diky
uložena
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 11. Březen 2006, 20:23 »

No jak hledam tak hledam, ale nemuzu to najit... Hod sem odkaz, nebo ted me napadlo .. skousel jsi tu priponu proste prepsat na .thm ?
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
hot_spot
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 11. Březen 2006, 20:34 »

Navic to schema mohlo byt klidne komprimovano prave do TARu, tak bys ho musel rozbalit ... Je to format podobny ZIPu.
uložena

Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 11. Březen 2006, 20:51 »

Taky by mohlo stacit soubor prejmenovat na *.thm. S podobnou situaci jsem se uz setkal, kdyz jsem si delal svoji WAP stranku, ale pouzil jsem k tomu hosting pro web. Je tam rozdil v nastaveni MIME a jakmile jsem si tam pres FTP nahral schemata, samovolne si je to prejmenovalo z *.thm prave na *.tar.

Taky to muzes zkusit rozbalit a hned uvidis, jak to je - pokud z toho vyleze spousta obrazku a soubor *.xml, pak je to jen prejmenovana koncovka. No a kdyz Ti z toho vyleze soubor *.thm, tak ho jen natahni do telefonu  Smajlík.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
lisak1980
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 12. Březen 2006, 06:56 »

Taky by mohlo stacit soubor prejmenovat na *.thm. S podobnou situaci jsem se uz setkal, kdyz jsem si delal svoji WAP stranku, ale pouzil jsem k tomu hosting pro web. Je tam rozdil v nastaveni MIME a jakmile jsem si tam pres FTP nahral schemata, samovolne si je to prejmenovalo z *.thm prave na *.tar.

Taky to muzes zkusit rozbalit a hned uvidis, jak to je - pokud z toho vyleze spousta obrazku a soubor *.xml, pak je to jen prejmenovana koncovka. No a kdyz Ti z toho vyleze soubor *.thm, tak ho jen natahni do telefonu  Smajlík.
diky moc tak je to ono, kdyz do "rozbalim" tak je tam spousta obrazku a soubor *.XML takze to prejmenuju a uvidime  Cheesy

No jak hledam tak hledam, ale nemuzu to najit... Hod sem odkaz, nebo ted me napadlo .. skousel jsi tu priponu proste prepsat na .thm ?
tak je to tady na teto adrese

EDIT: a jede to  Grin Grin Grin
« Poslední úprava: 12. Březen 2006, 07:01 od lisak1980 » uložena
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 12. Březen 2006, 11:59 »

Vyskouseno... Staci lehce prejmenovat priponu na .thm a je to.  Cool
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: *.TAR soubory
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 19 dotazů.