SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Červen 2025, 22:44

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Hovor ignoruje HF BT.
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Hovor ignoruje HF BT.  (Zobrazeno 1930 x)
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« v: 24. Únor 2006, 14:51 »

Stava se mi temer denne, kdyz vytacim z P hovor, ten se neprepne do HF, nepomuze ani mackani knofliku na HF (drive se to po stisku preplo). Mob se zepta, zda zachovat v mobu, o HF se nezajima. Jindy i po vytoceni z HF hovor spadne do P a zpet nejde. A ted uz (kdysi jo) nepomaha ani off/on HF. Sluchatko se nespoji. musim pockat, az se spoji pozdeji (30m - 1h), pri dalsim hovoru. Dokonce nekdy HF nejde ani vyp. Ale vzdy pri stisku pipne, ale toÂť vse.
 A to uz je nejmin 3. stejne! (Zn. neni dulezita.) Pripada mi to, jako by neco bralo z HF signal BT. (Ale to je asi blbost.) Ale spis sw vada. Co myslite?
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #1 v: 24. Únor 2006, 15:08 »

takovou vec, jako smazat zarizeni a znova sparovat jsi asi zkousel, ze?
uložena
dusom
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 24. Únor 2006, 16:18 »

A aky mas telefon? A HF?
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 24. Únor 2006, 17:48 »

JM: Drive jsem to delal (a pomohlo), ted uz mne  to nebavi. Pripomnel jsi mi, ze 2 - 3 x tydne vyskoci sam od sebe,na P sparovaci dialog, zadam 0000 a jede to dal. Proc to ale dela? Drive mi to i tydny, snad i mesice, chodilo bez problemu. Mam pocit, jakoby neco z HF odebiralo (ci prerusovlo) BT signal. (I kdyz to je asi blbost.) syn napovida, ze sparovaci dialog muze vyskocit nejakym stiskem tlacitka na HF, coz se mi nezda. Pozoruji to od PF06.
 dusom: P910 a HF nereknu. Myslim, ze zn. obou nema vliv, tim spis, ze to fachcilo.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #4 v: 24. Únor 2006, 17:57 »

sice moc nechapu tajnosti se znackou HF, ale taky muze mit problem ono HF. No a samozrejme by pcku urcite prospel master reset, kdyz jsem videl na sf screeny s tema hromadama veci, co tam mas.....
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Hovor ignoruje HF BT.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 18 dotazů.