SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nedostatek v kalendari <SE K750i vs. T68i>
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nedostatek v kalendari <SE K750i vs. T68i>  (Zobrazeno 3160 x)
bestsd
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 08. Prosinec 2005, 14:42 »

Uz jsem tu par nedostatku vyresil, treba se mi to povede i s timto;)
Pri editaci v kalendari (=presunu udalosti na jine datum nez puvodni) jsem si u T68i zvyknul na to, ze pri zadavani noveho data se dal pohybem joysticku(uz nevim,kterym smerem) vyvolat nahled mesicniho kalendare, najet treba o mesic dal a zvolit prislusne datum. Snadno jsem se orientoval podle dnu v tydnu a poradi tydnu v roce. Kdezto nyni dam v klarce udalost->presunout, objevi se dialog DD.MM.YYYY, ale za zadnou cenu nejsem schopen ten mesicni nahled vyvolat. Dost mi to chybi, protoze vim, ze udalost bude treba misto dneska za tri tydny v pondeli (v horsim pripade uz je to v dalsim mesici) a ja fakt nejsem schopen okamzite vedet, co to je presne za datum. S mesicnim nahledem to slo krasne, joystick->tlacitkem 6 skok do dlasiho mesice->najedu na prvni pondeli v mesici->klik a format DD.MM.YYYY se sam krasne vyplnil. Takhle musim editaci prerusit, vratit se zpatky do kalendare, najit si prislusne datum, ZAPAMATOVAT si ho (coz se nezda,ale me to cini potize), znovu editovat a vyplnovat datum rucne.
Da se to jeste obejit tim, ze starou udalost smazu a vytvorim ji uplne stejnou, ale novou v prislusny den. To je snad jeste komplikovanejsi nez to vyplnovat rucne.
Docela me to stve, kdyz uz i T68i to umela a po trech letech jsem si na to sakra zvyknul.
Neprisel nekdo na nejaky figl? Ja vim, je to drobnost, ale skoro denne me to otravuje Cry
uložena

Siemens C35i -> SE T68i -> Nokia 7250 -> SE K750i
garfield001
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 08. Prosinec 2005, 15:23 »

2bestsd: Zadej si udalost v MPE (je tam ten tvuj mesicni kalendar) a nasledne to prenes do MT. Jinak ti nezbyde nez si to vyÂťukavat v MT.  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
bestsd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Prosinec 2005, 16:06 »

jj,doma na PC tvorim v outlooku a synchro pres BT to resi, ale to fakt neni uplny reseni. Ja mluvim spis o praci v terenu, mam spoustu schuzek, nekolik stovek udalosti a ruzne to presouvam a hlavne v TERENU! tam teda fakt PCcko netaham. Tam to resim papirovym kalendarikem Undecided kouknu a rucne natukam,ale zdrzuje me to.
ja vim, ze to asi ani reseni nema, a nikdo mi nijak neporadi (leda me napada nejaka kalendarni JAVAap, zadnou neznam), me jde spis o to, ze tohle nebyl problem ani pro T68i, a tak me to s.ere, nevim jak T610/630 or K700i neznam, tj. jak moc dlouho se tenhle nesvar u SEvyskytuje). Ja to do fora dal spis abych zjistil, jestli to taky nekoho zarazilo,kdyby se ke mne nekdo pridal a rekl, ze ho to taky s.ere. Proste zvyk je zelezna kosile, proto jsem chtel zustat u SE, abych nemusel resit blbosti od jinejch vyrobcu a zustal u toho, co mam odzkousene  Huh
p.s. t68 uz umrela a tu nokiu jsem mel jen ojetou z rodiny jako nouzovku na 2mesice nez u ET bude klarka
« Poslední úprava: 08. Prosinec 2005, 16:45 od bestsd » uložena

bestsd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 08. Prosinec 2005, 17:24 »

jen mam radost, ze nejsem sam, v diskuzi nad novym firmware jsem objevil toto:

Kkozi
Autor: Kkozi Datum: 2005-12-07 19:26:00
--------------------------------------------------------------------------------
Doufam,ze uz pude pri zadavani ukolu zobrazit kalendar a vybrat den...

super,z toho se mi zda, ze SE to bezne umel, takze se pripojuji, kez by novy firmware tenhle bug zohlednil.
V dialogu DD.MM.YYYY by se k vyvolani kalendare hodila prava kontextova klavesa Smajlík nebo krizek, nebo hvezdicka to je fuk
pls me to tak pije krev Angry
« Poslední úprava: 08. Prosinec 2005, 17:37 od bestsd » uložena

Profa.
Uzivatel
Telefon: Satio, X mini Pro, C510, BT HF Plantronics, BT HF FM MW600

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 08. Prosinec 2005, 17:37 »

Mam pocit, ze T610 to umela taky (pouzival jsem ji asi 3/4 roku, ted ji maji decka - mohu casem pripadne overit). Mne by se to taky siklo!
uložena
Kkozi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 08. Prosinec 2005, 18:50 »

Jj,to sem psal ja do tech komentaru. Mne to taky vadi a je to pro me nepochopitelny, ze tam ta moznost neni. Predtim jsem mel T630 a tam to je, bylo to fakt lahodny zadavat ukol a ted je to docela i omezeny s timhle. Fakt doufam, ze to novej firmware vyresi...
uložena
bestsd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 08. Prosinec 2005, 19:52 »

zdravim, pro me je to uplne omezeny, pze to, co mi predtim trvalo tak 5 vterin, dneska zvladnu v tom lepsim pripade za vterin 30 Sad si ani nedovedete predstavit jaky to je diskomfort po trech letech s t68i
uložena

Kkozi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 08. Prosinec 2005, 20:03 »

Jj, to je presne to slovo DISKOMFORT. Hrozne me to stve, vzdycky, kdyz tam dam pridani novyho ukolu, tak si na to vzpomenu,ze tam nejde zobrazit kalendar. Fakt doufam, ze to kluci a holky, co delaj na tom firmwaru, vyresej.
uložena
bestsd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 08. Prosinec 2005, 20:21 »

s tim zadavanim novyho ukolu jsem to trochu vyresil tim, ze proste vzdycky najedu uz na to prislusny datum a az pod nim dam novy ukol, cimz dosahnu, ze se DD.MM.YYYY vyplni sam na ten spravny.
u me je daleko horsi ta editace a presouvani (a jako, ze jich mam hodne, porad se neco meni...pracovne), tam to proste oblafnout nejde a vysledek je to, co jsem psal v uvodu - desna otrava a navrat k papirovymu kalendariku, kterej furt nemuzu najit, je vecne v jiny kapse nez bych cekal Smajlík
Ja mam Klarku hlavne k praci a v tomhle ma u me zatim velky minus.
uložena

garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 09. Prosinec 2005, 10:51 »

2bestsd: Zrejme v SE maji nazor, ze kopirovani stejnych udalosti na jiny termin je pro uzivatele marginalni problem a postacuje zadavani data bez kalendare.
Jsem pesimista ohledne moznosti nejakeho triku, nebo flashe jak to vyresit. Dulezitejsim nedostatkem je chybeni opakovanych udalosti jako takovych (W900i je taky nema).
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
bestsd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Prosinec 2005, 15:56 »

Je s podivem, ze tu moznost tam nenechali, zvlast kdyz to -zda se- u vsech predchozich modelu bylo. Ale myslim, ze novy verze firmwaru resej i daleko komplikovanejsi zalezitosti, natoz takovouhle blbustku. Snad se brzo dockam...
co se tyce opakovanych udalosti,ja je takrka nepotrebuju,protoze kdyz se neco pravidelne opakuje, docela si to pamatuju Smajlík a tech par, co mam, na to mi bohate staci outlook. Ale verim, ze nekdo je na opak,udalosti zvyklej trebas z Nokie a ja vim jak moc to pak chybi Tongue

Nevite nekdo, jak a kde se da nekoho z SE upozornit, co by meli zohlednit v dalsim updatu, nejak jim dat vedet, co uzivatele trapi?
uložena

kom2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 26. Leden 2006, 08:57 »

No me prijde, ze to snad delaji schvalne. Nemuzes si zvolit melodii u udalosti v kalendari, nemuzes tu udalost rozumne presunout, to je treba pro me vec, ktera kalendar od erika delala pro me vybornym kalendarem. Na T630-ku jsem strasne nadaval, ale aspon ten kalendar mela perfektni. Klarka je bezva, ale tyhle detaily, na ktere jsou uzivatele starsich modelu zvykli fakt asi rusi schvalne, aby sis priste koupil model, ktery to ma opravene. To me neskutecne stve. Nejlepsi by bylo sehnat zdrojaky od FW a napsat si svoji modifikaci. Ty telefony jsou po strance HW bezva a s doladenym softem by to byla spicka...
uložena
Palee
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA arc

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 18. Únor 2006, 21:07 »

Mna to taktiez velmi stve. Mal som pred tym T610 a tam to v poho bolo. A stve ma aj este jedna vec. Na T610 ked som prisiel domov prepol som si profil na profil "Doma" v nom som mal nastavenie hlasitosti a typ zvonenia a signal SMS na tuknutie tak aby som nedostal infarkt ked mi to zazvoni v noci. Na K750i sice ide nastavit hlasitost v profile ale signal SMS ee. cize ked mi pride SMS tak infarkt sakra.....
uložena

R320s>T300>T610>K750i>W910i>W995>Xperia arc
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nedostatek v kalendari <SE K750i vs. T68i>
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.