SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 19:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K700i nejde zapnout
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K700i nejde zapnout  (Zobrazeno 2416 x)
asspower
Anonym
« v: 09. Říjen 2007, 17:33 »

Zdravim a prosim vas vsechny o pomoc - dnes jsem si nahraval nejake nove soubory do me K700i a kdyz jsem spustil nekolikatou java hru, tak se mobil seknul, nepomohlo nic, tak jsem jako posledni moznost odpojil baterii, ale od te doby se mi ho nepodarilo zapnout. Cim by to mohlo byt a je mozne telefon nejak rozjet? MOC DIKY ZA POMOC  Mrknutí
uložena
asspower
Anonym
« Odpověď #1 v: 10. Říjen 2007, 19:32 »

poradi nekdo PROSIIIIM? Mobil neutrpel zadnou mechanickou ujmu, na nabijeni nereaguje, napada me leda ze by odesla baterka, to jsem nezkousel - je to mozne?
uložena
asspower
Anonym
« Odpověď #2 v: 14. Říjen 2007, 11:34 »

tak baterkou to neni a v servisu (v mem dlouhodobe nejvic neoblibenem) mi rekli, ze to opravit nepujde, ze firmware mi neprehrajou, protoze to zkratka nejde, ze by se musel vymenit chip a uakladovka a to uz by stalo tak 1500kc apod. ... nevim jestli je to pravda, anebo se jim jen nechtelo .... btw - mobil jsem jim dal v 18,00 v tim ze si pro nej za hodku prijdu; dosel jsem v 19,05 a prodejna zavrena - oteviraci doba do 19,30 .... Huh .....btw jedna se o servis umistneny v Kunovske Hypernove.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K700i nejde zapnout
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.028 sekund, 14 dotazů.