SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 22:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: Potrebuju dostat video do T630, nepotrebuju aby mi jej cetlo..
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Potrebuju dostat video do T630, nepotrebuju aby mi jej cetlo..  (Zobrazeno 3013 x)
SEISBEST4EVER
Anonym
« v: 26. Leden 2006, 19:25 »

Prosim vas, potrebuju poradit... Potrebuju dostat do Siemens C75 video, ale datovy kabel mam pouze k T630 a Siemens ma IrDA, tak me napadlo ze bych to tam hodil pres T630, ale ten mi to nechce sebrat, takze se ptam nevite jak na to? Predem moc diky za odpovedi...
uložena
fireice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 01. Únor 2006, 17:56 »

Dej za to video nejakou  priponu treba "jad" Foun ji nepozna, a nabidne ti ulozeni do slozky jine..Sejfni to tam. Tam odsud ji odesles v poho. kamkoli. Az to budes mit v tom Siemensu ulozeny,dej upravit nazev,zmen to na puvodni, a melo by to bejt. SE T630itka ma ale strasne malou pamet cca 2Mb ,takze nevim esli je tohle nejlepsi zpusob presunu videa.... Huh
uložena

SEManiak Fire
Fujeer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 01. Únor 2006, 23:12 »

Pres T630 urcite nee
uložena
Parti
Uzivatel
Telefon: K800i & W890i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 03. Únor 2006, 16:51 »

Dej za to video nejakou  priponu treba "jad" Foun ji nepozna, a nabidne ti ulozeni do slozky jine..Sejfni to tam. Tam odsud ji odesles v poho. kamkoli. Az to budes mit v tom Siemensu ulozeny,dej upravit nazev,zmen to na puvodni, a melo by to bejt. SE T630itka ma ale strasne malou pamet cca 2Mb ,takze nevim esli je tohle nejlepsi zpusob presunu videa.... Huh
T630 slozku jine vubec nema... Undecided
uložena

Smich?...Prejde!
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 03. Únor 2006, 19:33 »

T630 slozku jine vubec nema... Undecided

Jojo ... Embarrassed  timto se omlouvam. Ulitl jsem na sedmistovce  Undecided
uložena

SEManiak Fire
Slukar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 07. Únor 2006, 02:55 »

Misto pripony .jad tam zadej priponu .jpg... Ulozi se to jako obrazek a ten pak dale odeslat jde.Ja to tak delam bezne
uložena

K 750i
T 610i
HF HPR-20
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: Potrebuju dostat video do T630, nepotrebuju aby mi jej cetlo..
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 19 dotazů.