SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 00:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: Jak zvetsit pameÂť u T610?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak zvetsit pameÂť u T610?  (Zobrazeno 5538 x)
Hasisak
Anonym
« v: 08. Květen 2005, 10:51 »

Zdravim.Mam T610, ale bohuzel me nedostacuje pameÂť.Existuje nejaky zpusob jak ji zvetsit?
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #1 v: 08. Květen 2005, 13:27 »

Ano, zpusob existuje. Upravou GDFS mohu zvetsit pamet na 2.9MB. Je to mozne jen pres servisni HW, ktery ma technicka podpora SEManie.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 17. Květen 2005, 21:04 »

smim se zeptat na kolik to zvetseni pameti vyjde a kde se da realizovat
uložena
Mil_Da
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 18. Květen 2005, 06:14 »

PameÂť tohoto founu se da dobre zvetsit za "par stovek" - pomoci BT (IrDa). Funguje to tak, ze vsechno, co se mi kde libi (obrazky, schemata, melodie, hry...) si ukadam v PC (80 GB prostoru) a jednou za cas, kdyz me to popadne to vsechno prolezu a nasypu si do founu nove objekty podle nalady  Mrknutí. S timto postupem jsem zatim nemel problem s velikosti pameti v telefonu.
Ale mam podobnej problem s moji vlastni pameti, tu bych potreboval rozsirit (nebo alespon vycistit od nepotrebneho balastu). Grin
uložena

Elovek se cely zivot uci a stejne nakonec umre hloupy.
GD-30->GD-50->909 Dual S->M35i->SE-T610 & BToes
VaRo
Anonym
« Odpověď #4 v: 18. Květen 2005, 08:03 »

smim se zeptat na kolik to zvetseni pameti vyjde a kde se da realizovat

Mne Filip Ludvik a Martin Vagner flashovali Z600 (kazdy jinou). Mel jsem u nich obdobny problem zpusobeny costumizaci operatoru, po flashi absolutni spokojenost, zmizela spouta nepotrebnych a preddefinovanych souboru... Vyjde Te to na par stovek. Praha a okoli - Filip, Brno a okoli Martin, nebo v cervnu na srazu SEmanie v Praze....  Smajlík Mrknutí Cheesy Grin
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: Jak zvetsit pameÂť u T610?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 17 dotazů.