SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 02:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Koupit p910i od T-mobile, nebo samostatne z obchodu ?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Koupit p910i od T-mobile, nebo samostatne z obchodu ?  (Zobrazeno 2215 x)
marek1
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 03. Leden 2006, 20:22 »

Ahoj vsem. Pred mesicem jsem reklamoval p910i od T-mobile v Lounech, pote prisel z opravy s tim ze nemaji nahradni dily a nelze ho opravit. Tak cekam dal az ho prevezou z jine prodejny, kde ho maji a porad nic uz 9 dni. Tak se ptam jake mate zkusenosti s tzv. cistym mobilem z obchodu, oproti verzi od T-mobile ? Pouzivat jsem ho stacil mesic, nez umrel. Chci si tam jit pro penize a koupit ho v obchode. Takze je lepsi bez sw o T-mobile nebo ne ? Dik a sÂťastnej novej rok  Cheesy
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 03. Leden 2006, 20:40 »

v prvom rade zarucna oprava nemoze trvat dlhsie ako 30 dni, po uplinuti tejto doby mozes pytat naspat peniaze, odstupit od zmluvy
uložena

marek1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 03. Leden 2006, 20:49 »

V druhe rede otazka znela jasne
Cituji
Tak se ptam jake mate zkusenosti s tzv. cistym mobilem z obchodu, oproti verzi od T-mobile ?

a penize pokud nebudu chtit cekat, mi samozrejme vrati.  Mrknutí
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #3 v: 03. Leden 2006, 21:08 »

zkus tady t-mobile pohledat, pokud si vzpominam, tak par lidi si soft od t-mobilu nechavalo flashnout na cisti firmware. Da se to s technickou podporou domluvit. Jinak si myslim, ze az na par t-mobilich linku, prednastaveni zprav apod. se nic zasadniho nekona.
uložena
Atik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 04. Leden 2006, 13:32 »

Kdyz jsem ja kupoval svoji P910i, tak jsem dal dotaz na T-mobile, zda si budu moct aktualizovat firmware pres internet a odpoved znela, ze ztratim zaruku, ze si to musim nechat udelat u autorizovane firmy. Tak jsem si koupil radeji cisty mobil a mam po starostech.
uložena

SE P910i + 1 GB Sony MemoryStickPRODuo
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 04. Leden 2006, 19:04 »

Pozor, T-Mobile uz ted P910i nema v nabidce, uz ji prestal prodavat. Ja bych ji koupil v obchode, protoze se da za cca 12,5 tis. sehnat a to dokonce i v Eurotelu za 12495 Kc......
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Mireklk
Anonym
« Odpověď #6 v: 04. Leden 2006, 19:16 »

Ja jsem ho koupil na cybex za 11980,-
uložena
marek1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 04. Leden 2006, 20:13 »

Dnes jsem ho koupil za 11 800kc. Takze snad to napodruhe bude naposledy. Kamaradi nemate nekdo tema od T-mobile ? dekuji a ahoj.   Cheesy
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 04. Leden 2006, 22:43 »

Dnes jsem ho koupil za 11 800kc. Takze snad to napodruhe bude naposledy. Kamaradi nemate nekdo tema od T-mobile ? dekuji a ahoj.   Cheesy
Preji ti, aby jsi ho uz mel v poradku. Si snad delas srandu, tema od T-Mobile bych si tam byt tebou nedaval, kdybych mel ty znaky videt jeste na displeji  Grin. Stahni si treba nejaky pekny schema z nasich stranek z produkce Ronoxe a Vara  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Koupit p910i od T-mobile, nebo samostatne z obchodu ?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.072 sekund, 18 dotazů.