SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 07:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: bluetood handsfree + pc
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: bluetood handsfree + pc  (Zobrazeno 5909 x)
borek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE C905

Zobrazit profil
« v: 02. Leden 2006, 22:30 »

zdarec, koupil sem si k me d750i bluetood handsfree hbh-662, a chtel bych ho pouzivat treba ke skype nebo icq, ale asi to bude chtit nejakej obsluznej softik, nemate s tim nekdo nejakou zkusenost?
uložena

my precious je c905
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 03. Leden 2006, 21:46 »

Zkousel jsem to taky rozchodit, ale doposud se mi to nepovedlo. Sluchatko (HBH-608) s PC sparuju, ale uz nevim jak ho pripojit ke Skypu. Zatim jsem na to neprisel.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
nvx
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 04. Leden 2006, 07:53 »

Je to vcelku jednoduche, pouze je nutne mit nainstalovan originalni ovladac Bluetooth zarizeni... S tim Microsoftim ovladacem to nejde.

Postup:
1. Instalace ovladacu od Widcommu
2. Kontrola spravneho prirazeni ovladace ve Spravci zarizeni (Wokna si nevim proc temer vzdy i po instalaci ponechaji svuj ovladac a ten originalni vedou v patrnosti, lec nepouzivaji jej)
3. Nastaveni zvukovych zarizeni ve Skypu: Audio vstup a vystup: Bluetooth Audio; zvoneni: dle libosti, ja to nechal na repraccich u pocitace (pokud ovsem chodite porad s HF na uchu, je to vcelku jedno...  Mrknutí )
4. Sparovani sluchatka s PC (pri spravnem nastaveni se sparovani provede automaticky pri pokusu o pouziti BT audio zarizeni
5. VoIP call  Smajlík

Mnoho zdaru...

nvx
« Poslední úprava: 04. Leden 2006, 07:56 od nvx » uložena

Homo Stupidus? Ano, Homo Sapiens uz davno neexistuje...
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #3 v: 04. Leden 2006, 15:46 »

presne, jak pise nvx. S nativnimi wokennimi ovladaci to nefunguje z prosteho duvodu: nepodporuji profil hands free, ale pouze serial port a DUN, takze pres ne muze fungovat sync telefonu a modemovani. Ja to tak se skype pouzivam a nebyt toho, ze muj BT dongle je shitovka a sem tam proste tuhne, je to fajn.
uložena
borek
Uzivatel
Telefon: SE C905

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 04. Leden 2006, 23:09 »

presne ja sem taky ke svymu MSI pouzival jejich ovladace a to bylo fakt peklo, tad sem presel na windowsacky a ty slapu na 100%, tak me celkem mrzi ze kdyz budu chtit pouzivat BT handsfree tak tam musim dat ty sileny orig ovladace
uložena

my precious je c905
MacGyver
Anonym
« Odpověď #5 v: 04. Leden 2006, 23:15 »

Ja to zkusil taky. Widcom to propojil, ale pri pokusu o zaznam mi z mikrofonu sel v PC nesrozumitelny sum...
uložena
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 05. Leden 2006, 05:31 »

presne ja sem taky ke svymu MSI pouzival jejich ovladace a to bylo fakt peklo, tad sem presel na windowsacky a ty slapu na 100%, tak me celkem mrzi ze kdyz budu chtit pouzivat BT handsfree tak tam musim dat ty sileny orig ovladace
No a ja mam presne opacnou zkusenost  Tongue   Mrknutí
uložena

SEManiak Fire
nvx
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 06. Leden 2006, 12:24 »

Ja to zkusil taky. Widcom to propojil, ale pri pokusu o zaznam mi z mikrofonu sel v PC nesrozumitelny sum...

Doporucuju ti precist si clanek http://forum.skype.com/viewtopic.php?t=10822...
« Poslední úprava: 06. Leden 2006, 13:07 od nvx » uložena

Homo Stupidus? Ano, Homo Sapiens uz davno neexistuje...
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: bluetood handsfree + pc
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.